• Integrated e-commerce
  • PIM
  • Digital marketing
  • Emerce 100 #3
  • FD Gazellen 2022
Futy partner jerome

Zet uw websitebezoekers interactief om in klanten

Futy Leadbots

Futy zet uw websitebezoekers om in klanten aan de hand van bots & widgettemplates. De kanalen die hiervoor gebruikt worden zijn o.a.:

  • WhatsApp;
  • Telefoon;
  • E-mail.

Bij JEROME van Bluedesk weten wij als geen ander hoe we deze kanalen moeten inzetten. Wij maken het mogelijk om de persoonlijke leadbot-templates snel in te richten!

Een groot voordeel van Futy is dat u bij elk scenario een ander template kunt gebruiken. Bijvoorbeeld per pagina, per device, per campagne, buiten openingstijden en meer.

Deze templates kunnen verschillende knoppen en contactpersonen bevatten. Als ervaren partner van Futy kunnen de geautomatiseerde chat zo efficiënt mogelijk afstemmen op uw business. Onze marketingexperts kunnen de chats precies zo inrichten dat uw bezoekers zo relevant mogelijk worden bediend.

Voor deze klanten zetten wij Futy in:

Hoger conversiepercentage

Futy succes highlight

Voor onze klant Ongediertewinkel.nl hebben wij Futy ingezet om meer conversie te realiseren. We zien dat het conversiepercentage met Futy 3,5% hoger ligt dan wanneer Futy niet wordt ingezet. Daarnaast ligt de sessieduur 2x zo hoog bij gebruik van de Futy bot. 

Futy partner jerome

Uw Futy Partner

Over JEROME van Bluedesk

JEROME is het marketinglabel van Bluedesk. Door zowel e-commerce oplossingen te bieden als digital marketing ondersteuning, kunnen we het volledige e-business pakket aanbieden.

Het team van JEROME omvat vele specialismen. Eén van de specialismen is conversie optimalisatie. Door Futy te combineren met de specialistische kennis van team JEROME behaalt u maximale conversie op uw website. Het voortdurend doormeten van de resultaten zorgt voor een betere conversiesturing die u aan meer klanten helpt!

 

Naast dat JEROME voor veel klanten Futy succesvol inzet, maakt Bluedesk zelf ook gebruik van de tool! 

Connect met JEROME van Bluedesk

UW IDEALE FUTY PARTNER

Naar boven
Cookies bij Bluedesk

Wij gebruiken cookies om u de allerbeste ervaring te bieden op onze website.