Wat is
Basefarm?

De Basefarm Group is een Europese Managed Service Provider.

bluedesk en Basefarm zijn geregistreerd partner. Samen met Basefarm staan wij voor een efficiente digitale transformatie.

De operaties van Basefarm centreren zich rond het veilig implementeren van digitale transformatie bij de volgende drie aspecten: big data, cloudcomputing en gegevensbeveiliging. Basefarm biedt u de mogelijkheid om deze 3 belangrijke concepten van digitale transformatie in één serviceaanbod te integreren. Basefarm creëert op maat gemaakt werk van begin tot eind een levert daarbij strategisch advies, implementatieprojecten en infrastructuurdiensten met geïntegreerd management voor elke cloud.

Sinds de oprichting in Scandinavië in 2000 is het team van Basefarm verder gegroeid en telt het nu meer dan 500 van de beste Europese ingenieurs en adviseurs in Noorwegen, Zweden, Nederland, Duitsland en Oostenrijk.

Basefarm partners

Uw Basefarm partner

Wilt u een digitale transformatie ondergaan en uw concurrenten voor blijven? Door te kiezen voor de experts van bluedesk kan dit gerealiseerd worden. bluedesk heeft ook een marketingteam binnenshuis, JEROME.

Het team van JEROME streeft naar meer online omzet voor uw organisatie. Met onze specialisten in onder andere SEOSEACRO (conversie optimalisatie), e-mailmarketing en feedmarketing kunnen wij voor een vast bedrag per maand uw online omzet verhogen.

Neem contact op met bluedesk voor een vrijblijvend gesprek.

Naar boven