Bespaar
tijd en
energie

E-mailmarketing specialisten

E-mail is vandaag de dag nog steeds een krachtig online marketing kanaal waarmee u eenvoudig en doeltreffend uw huidige en potentiële doelgroep kunt bereiken.

Heeft u als doel om middels e-mailmarketing meer conversie te realiseren, service te bieden en klantenbinding te creëren. De e-mailmarketing specialisten van JEROME van bluedesk zorgen voor converterende e-mailcampagnes.

Bent u op zoek naar een partner voor een eenmalige actiemailing of een wekelijkse nieuwsbrief die aan bepaalde segmentatie eisen moet voldoen? Dan bent u bij JEROME van bluedesk aan het juiste adres.

E-mailmarketing uitbesteden

Heeft u geen zin om elke keer een nieuwe mail op te stellen, maar wilt u uw klanten wel persoonlijk benaderen via e-mail? Dan kunt u uw e-mailmarketing uitbesteden.

De online marketing specialisten van JEROME van bluedesk zorgen ervoor dat uw e-mailmarketing perfect verloopt.

Blijf in contact met uw doelgroep

Door uw e-mail marketing uit te besteden bespaart u veel tijd en energie en blijft u toch in contact met uw doelgroep.

Een welkomstmail, promoten van een nieuwe collectie of dienst, kortingen op speciale producten of een nieuwsbrief naar de vaste klanten... JEROME stelt samen met u diverse persoonlijke mails op die ervoor zorgen dat de conversie van uw E-Commerce platform toeneemt.

E-mail
marketing software

De online marketing experts van JEROME hebben ervaring met diverse e-mailmarketing softwareprogramma’s. Zo werkt JEROME nauw samen met MailChimp, Spotler, Copernica en Dynamicweb.

Wij zorgen ervoor dat uw nieuwsbrief geoptimaliseerd wordt voor desktop, telefoon en tablet. Hierdoor is de leeservaring van uw klanten optimaal en ligt de CTR hoger.

Met MailChimp, Spotler en Copernica kunnen wij slimme, persoonlijke en gerichte e-mails versturen. Alle drie zijn makkelijk te koppelen met uw e-commerce platform of database. Hierdoor kunnen de e-mails eenvoudig gepersonaliseerd worden.

Copernica specialist

bluedesk is partner van Copernica, één van de beste e-mail marketing software leveranciers van Nederland. Door onze nauwe samenwerking en goed getrainde e-mail marketeers zijn wij tot bijna alles in staat als het gaat om e-mail marketing resultaten.

Onze aanpak is gebaseerd op profielverrijking, database optimalisatie, doelgroep targeting en conversie. Dit doen wij samen met Copernica. Zo zorgen we voor een optimaal resultaat van uw e-mail campagnes.

Mailchimp specialist

Wilt u graag e-mail marketing bedrijven op een wat kleinere schaal? Ook dan is bluedesk uw e-mail partner! Naast Copernica werken wij namelijk ook met MailChimp, een gebruiksvriendelijk systeem waarmee u gratis online nieuwsbrieven kunt versturen naar 2.000 leden.

Benieuwd wat de mogelijkheden zijn van Mailchimp? Neem dan contact op met een van onze e-mail marketing specialisten.

Spotler specialist

bluedesk is tevens partner van Spotler. De software van Spotler is geschikt voor zowel e-mail nieuwsbrieven, webformulieren, enquêtes, SMS, landingspagina’s en automatische multichannel campagnes. Spotler biedt diverse integratie mogelijkheden met onder andere WordPress en Magento.

DynamicWeb e-mail

Als uw website door bluedesk is gerealiseerd, dan is deze gebouwd met het all-in-one platform DynamicWeb

De online marketing specialisten van JEROME zetten in een handomdraai strakke e-mailmarketing campagnes op in uw DynamicWeb platform.

Naar boven