Loftdeur

Bluedesk verdubbelde de omzet van Loftdeur sinds de samenwerking.

__________

Bluedesk heeft sinds de start van de samenwerking direct mooie resultaten behaald voor Loftdeur. O.a een verdubbeling van de omzet behoorde tot een van de successen.

Loftdeur Zet Volgende Stap in Online Groei met Bluemarketing

Stalen schuifdeuren en scharnierdeuren zijn momenteel enorm in trek. Loftdeur, dé specialist in houten en stalen deuren in Nederland en België, heeft de laatste jaren een flinke groei doorgemaakt. Om deze expansie ook online voort te zetten, heeft Loftdeur besloten om de volgende stap te zetten en samen te werken met de online marketing experts van bluedesk

 

Dé expert
in houten
en stalen
deuren

Een krachtige
samenwerking

Na uitgebreide gesprekken met diverse marketingbureaus heeft Loftdeur gekozen voor bluedesk als hun partner in online marketing. De brede expertise van bluedesk stelt hen in staat om de digitale ambities van Loftdeur waar te maken.

bluedesk begint elke samenwerking met een uitgebreide nulmeting om de huidige situatie in kaart te brengen. Tijdens deze analyse kwamen meteen de eerste verbeterpunten naar voren, die bluedesk snel heeft aangepakt. De positieve effecten waren al snel zichtbaar, wat een veelbelovende start markeert voor een langdurige samenwerking. Met deze solide basis kunnen we samen verder bouwen aan de online autoriteit en groei van Loftdeur.

Naar boven