• Integrated e-commerce
  • PIM
  • Digital marketing
  • FD Gazellen 2021 winnaar

BEREIK UW PUBLIEK MET E-MAIL MARKETING

E-mail is vandaag de dag nog steeds een krachtig marketing kanaal waarmee u eenvoudig en doeltreffend uw huidige en potentiele doelgroep kunt bereiken. Onze e-mail marketing specialisten zorgen samen met u voor goede converterende e-mail campagnes waarbij men rekening houdt met verschillende aspecten (o.a. conversie, service en klantenbinding).

Elk soort e-mailing is bij ons mogelijk. Of het nu gaat om een eenmalige actiemailing of een wekelijkse nieuwsbrief die aan bepaalde segmentatie eisen moet voldoen. Ook voor effectieve e-mail strategieën rondom uw webshop draaien onze marketeers hun hand niet om.

E-mail marketing uitbesteden

E-MAIL MARKETING UITBESTEDEN

Heb je geen zin om elke keer een nieuwe mail op te stellen maar wil je toch je klanten persoonlijk benaderen via e-mail? Dan kun je jouw e-mail marketing uitbesteden. De specialisten van Bluedesk zorgen ervoor dat je e-mail marketing perfect verloopt.

Door je e-mail marketing uit te besteden bespaar je veel tijd en energie en blijf je toch in contact met je doelgroep. Een welkomstmail, promoten van een nieuwe collectie of dienst, kortingen op speciale producten of een nieuwsbrief naar de vaste klanten. Wij stellen samen met je diverse persoonlijke mails op die ervoor zorgen dat de conversie van je e-Commerce platform toeneemt.

E-mail marketing uitbesteden

MAILCHIMP, COPERNICA & DYNAMICWEB

Bij Bluedesk hebben we ervaring met meerdere e-mail programma’s. Onze e-mail marketing specialisten werken nauw samen met MailChimp, Copernica & Dynamicweb, Wij zorgen ervoor dat uw nieuwsbrief geoptimaliseerd wordt voor desktop, telefoon en tablet. Hierdoor is de leeservaring van uw klanten optimaal.

Met MailChimp en Copernica kunnen wij slimme, persoonlijke en gerichte e-mails versturen. Zowel MailChimp als Copernica zijn makkelijk te koppelen met uw e-commerce platform of database. Hierdoor kunnen de e-mails eenvoudig gepersonaliseerd worden.

Als uw website in Dynamicweb is gebouwd dan kunnen wij vanuit Dynamicweb e-mails versturen. Onze e-mail specialisten stellen goede converterende e-mail campagnes op die ervoor zorgen dat uw doelgroep wordt geprikkeld en gestimuleerd.

Wij hebben alle informatie over PIM in een PDF gezet

WILT U ALLES WETEN OVER PIM?

Naar boven
Cookies

Wij maken gebruik van cookies om uw gedrag bij te houden en uw ervaring op de site te verbeteren. Op deze manier kunnen wij u nog beter van dienst zijn.