• Integrated e-commerce
  • PIM
  • Digital marketing
  • Emerce 100 #3
  • FD Gazellen 2022

BEREIK UW PUBLIEK MET E-MAIL MARKETING

E-mail is vandaag de dag nog steeds een krachtig marketing kanaal waarmee u eenvoudig en doeltreffend uw huidige en potentiële doelgroep kunt bereiken. Onze e-mail marketing specialisten zorgen samen met u voor goede converterende e-mail campagnes waarbij men rekening houdt met verschillende aspecten (o.a. conversie, service en klantenbinding).

Elk soort e-mailing is bij ons mogelijk. Of het nu gaat om een eenmalige actiemailing of een wekelijkse nieuwsbrief die aan bepaalde segmentatie eisen moet voldoen. Ook voor effectieve e-mail strategieën rondom uw webshop draaien onze marketeers hun hand niet om.

E-mail marketing uitbesteden

E-MAIL MARKETING UITBESTEDEN

Heeft u geen zin om elke keer een nieuwe mail op te stellen, maar wilt u uw klanten wel persoonlijk benaderen via e-mail? Dan kunt u uw e-mail marketing uitbesteden. De specialisten van JEROME van Bluedesk zorgen ervoor dat uw e-mail marketing perfect verloopt.

Door uw e-mail marketing uit te besteden bespaart u veel tijd en energie en blijft u toch in contact met uw doelgroep. Een welkomstmail, promoten van een nieuwe collectie of dienst, kortingen op speciale producten of een nieuwsbrief naar de vaste klanten... Wij stellen samen met u diverse persoonlijke mails op die ervoor zorgen dat de conversie van uw e-Commerce platform toeneemt.

E-mail marketing uitbesteden

MAILCHIMP, COPERNICA & DYNAMICWEB

De online marketing experts van JEROME van Bluedesk hebben ervaring met diverse e-mail marketing softwareprogramma’s. Onze e-mail marketing specialisten werken nauw samen met MailChimp, Spotler, Copernica & Dynamicweb, Wij zorgen ervoor dat uw nieuwsbrief geoptimaliseerd wordt voor desktop, telefoon en tablet. Hierdoor is de leeservaring van uw klanten optimaal en ligt de CTR hoger.

Met MailChimp, Spotler en Copernica kunnen wij slimme, persoonlijke en gerichte e-mails versturen. Alle drie zijn makkelijk te koppelen met uw e-commerce platform of database. Hierdoor kunnen de e-mails eenvoudig gepersonaliseerd worden.

Als uw website in Dynamicweb is gebouwd dan kunnen wij vanuit Dynamicweb e-mails versturen. Onze e-mail specialisten stellen goede converterende e-mail campagnes op die ervoor zorgen dat uw doelgroep wordt geprikkeld en gestimuleerd.

Alles over e-mailmarketing

Benieuwd wat JEROME voor u kan betekenen?

Contact Bluedesk

Naar boven
Cookies bij Bluedesk

Wij gebruiken cookies om u de allerbeste ervaring te bieden op onze website.