Uw online omzet verhogen

Feedmarketing

Feedmarketing is het automatisch doorzetten van uw productaanbod naar verkoop- en vergelijkingswebsites. Op feedmarketingplatformen kunnen advertenties en productvermeldingen worden gecreëerd.

De feedmarketing specialisten van bluedesk zorgen ervoor dat uw producten zichtbaar zijn op platformen zoals Google Shopping, Beslist.nl, Marktplaats.nl en Bol.com. Met als resultaat:

 een betere vindbaarheid van uw productaanbod en;
 het realiseren van meer omzet.

Feedmarketing specialisten

Feedmarketing vormt een belangrijk aspect voor webshops. Door het aanbieden van een datafeed bij verkoop- en vergelijkingssites zorgt u voor meer online zichtbaarheid en kan meer omzet worden gerealiseerd.

Bereik een grote doelgroep:

Door productinformatie te verspreiden op verschillende online kanalen en marketplaces bereikt u een groot aantal potentiële klanten.

Target op de gewenste doelgroep

Met feedmarketing kunt u uw productaanbiedingen richten op specifieke doelgroepen op basis van interesses, locatie en gedrag.

Bespaar tijd

Feedmarketing stelt u in staat om hun productinformatie automatisch te synchroniseren en bij te werken op verschillende platforms.

Verbeterde concurrerende positie

Door producten op verschillende marktplaatsen aan te bieden, verwerft u een groter marktaandeel.

Meer inzicht in prestaties

U krijgt gedetailleerde statistieken en analyses over de prestaties van uw producten op de verschillende platforms. 

Wilt u ook meer conversie en meer omzet via uw webshop?

Tegenwoordig vergelijken consumenten voor een aankoop de producten online uitvoerig met elkaar. Middels feedmarketing brengt u uw producten onder de aandacht van deze potentiële klanten.

Onze online marketing specialisten zorgen voor een kwalitatieve datafeed waardoor het actuele productaanbod online optimaal zichtbaar is. 

JEROME van bluedesk is gespecialiseerd in feedmarketing. Ons team helpt u graag bij het aanbieden van een datafeed op relevante websites.

Ongediertewinkel

+94% meer transacties na de inzet van feedmarketing

  Cadeau

  Binnen 3 maanden 20% meer omzet

   Eliassen

   Binnen 6 maanden 57% meer omzet

    • Ongediertewinkel
    • Cadeau
    • Eliassen

    Wilt u ook meer producten verkopen middels feedmarketing?

    Elke vergelijkings- of shoppingwebsite stelt eigen eisen aan de datafeed. Dat maakt het helaas onmogelijk om eenmalig een perfecte feed voor alle kanalen op te maken. 

    De feedmarketing experts van JEROME van bluedesk maken daarom gebruik van de slimme tooling van onze partner Channable. Hiermee kunnen wij voor elk platform een feed creëren die voldoet aan de technische vereisten van het specifieke kanaal.

    Ook zorgen wij voor een optimale kwaliteit van de datafeed en monitoren wij de prestaties om de klikprijzen onder controle te houden.

    Naar boven