• E-commerce specialist
  • PIM specialist
  • Meer dan 24 jaar ervaring

DESIGNONLINE24

Plan workshop
;

DesignOnline24: Lounge & Designmeubels

DesignOnline24 is de grootste online woonwinkel van Nederland en Belgiƫ. Persoonlijk design advies, een showroom, gratis verzending en bezorging op afspraak onderscheid DesignOnline24 van andere online aanbieders.

Meer informatie over dit project?

Neem dan contact met ons op.

Converterende webshop

WAT HEBBEN WE GEDAAN?

De huidige Magento 1 webshop van DesignOnline24 voldeed niet meer om de markt optimaal te bedienen. Samen met DesignOnline24 is er gekozen om de het nieuwe e-commerce platform op Magento 2 te realiseren. Het team van DesignOnline24 was gewend om te werken in Magento en dit platform heeft standaard goed integraties met diverse andere platformen.

 

Vanuit diverse UX/UI workshops zijn de wireframes en designs bepaald. JEROME, het digital marketingteam van Bluedesk, was nauw betrokken bij deze workshops om zo een volwassen converterende webshop op te leveren.

 

Om de orders efficiƫnt en snel af te kunnen handelen is een Magento 2 koppeling gemaakt met ShopCtrl. Verder zijn er integraties met MultiSafepay en Channable gerealiseerd.

Analyseren & optimaliseren

WAT ZIJN DE RESULTATEN?

Sinds de oplevering van de nieuwe webshop zijn we dagelijks met het online succes van DesignOnline24 bezig. In een intensieve samenwerking met de marketeers van JEROME worden diverse digital marketing werkzaamheden uitgevoerd. De Magento 2 webshop bevat allerlei slimme marketingtechnieken/tools, welke DesignOnline24 in staat stelt om meer conversie en meer omzet te genereren. Denk hierbij aan bijvoorbeeld Channable, Google Tag Manager, Google Analytics, OptinMonster, MailChimp en Visual Website Optimizer.

 

JEROME stuurt dagelijks bij op de resultaten en werkt hierin actief samen met het team van DesignOnline24. Voor DesignOnline24 worden verschillende marketingkanalen ingezet, waaronder:

 

  • SEO
  • SEA
  • CRO
  • E-mail
  • Social Media Marketing

 

Bekijk voor meer resultaten het succesverhaal van DesignOnline24 op de website van JEROME.

Wij vertellen je graag meer!

Interesse?

Benieuwd naar onze overige projecten of wil je meer informatie over de mogelijkheden die wij voor jouw organisatie kunnen bieden? Neem dan contact met ons op.

Naar boven
Cookies

This website uses cookies to track your behavior and to improve your experience on the site.