• Integrated e-commerce
  • PIM
  • Digital marketing
  • Emerce 100 #3
  • FD Gazellen 2022
Spotler Partner logo

Bluedesk is Spotler Partner

Bluedesk is partner van Spotler. Als registered partner zijn wij in staat om effectieve en doelgerichte e-mailcampagnes neer te zetten voor onze klanten. 

email marketing

E-mailmarketing

OVER SPOTLER

Spotler ontwikkelt software voor organisaties in de online B2B en B2C markt waardoor de marketingcommunicatie via de e-mail effectiever kan worden ingezet. Voor Spotler is het belangrijk dat de e-mailcampagnes functioneel zijn. Om die reden ontwerpen en voegen ze functies toe die relevant zijn en het rendement stimuleren voor de organisatie in kwestie. Spotler streeft altijd naar betere marketingcommunicatie voor organisaties via de door hun ontwikkelde software.

Sinds 2004 zijn er al miljarden e-mails verstuurd via de servers van Spotler die op een optimale manier bij de miljoenen ontvangers per maand worden afgeleverd. Daarbij streeft Spotler naar een zo strikt mogelijke databeveiliging. Sinds 2017 zijn ze dan ook ISO 27001- gecertificeerd wat inhoudt dat alle procedures, technologie en platforms voldoen aan de eisen omtrent informatiebeveiliging.

Darts
Spotler Bluedesk slider

Uw Spotler Partner

Over BLuedesk

Wilt u gebruik maken van e-mailmarketing maar weet u niet hoe dit op de meest effectieve manier kan? Dankzij de software van Spotler kunnen de marketing specialisten van JEROME (onderdeel van Bluedesk) dit voor u bewerkstelligen. Wij weten precies hoe de integratie zo goed mogelijk tot stand kan komen zodat u meer omzet maakt. E-mailmarketing is één van de specialismen van team JEROME. De andere specialismen die u bij ons aantreft, zijn:

Dit alles bieden wij aan in één pakket voor een vast bedrag per maand. Op deze manier weet u precies waar u aan toe bent. JEROME fungeert als online verlengstuk van uw organisatie. Wij nemen alle online marketing werkzaamheden uit handen zodat u zich kan focussen op jouw corebusiness. Meer conversie en meer online omzet? Schakel ons in!

Connect met JEROME

UW IDEALE SPOTLER PARTNER

Naar boven
Cookies bij Bluedesk

Wij gebruiken cookies om u de allerbeste ervaring te bieden op onze website.