Marketing software

bluedesk is partner van Copernica.

Als registred partner zijn wij in staat om slimme e-mailcampagnes op te zetten met de marketing software van Copernica. Zo zorgen wij voor meer conversie via e-mailmarketing.

Met de Copernica e-mailmarketing software maakt u van e-mail een krachtig marketingkanaal. Vanuit een applicatie kunnen alle e-mailmarketingcampagnes worden beheerd.

Copernica biedt de mogelijkheid om automatisch e-mails te versturen op basis van gedrag en data. De drag-and-drop of HTML editor maakt het mogelijk om de e-mailtemplates naar eigen wens aan te passen. Daarnaast beschikt Copernica over een flexibele databasestructuur waarin de gebruikers kunnen worden beheert en segmenten in kunnen worden aangemaakt

Uw copernica partner

Copernica is erg geschikt om persoonlijke e-mails te versturen. JEROME van bluedesk helpt u graag bij het creëren, verzenden en het volgen van e-mails. Op basis van een goed uitgedacht plan automatiseren wij uw e-mailcampagnes via Copernica. Daarnaast zorgen wij tevens voor database verrijking en de optimalisatie van opt-in mogelijkheden.

De gedreven e-mailmarketeers van bluedesk zijn ware Copernica experts. Wij weten precies hoe we het rendement uit uw e-mailkanaal kunnen vergroten. Daarnaast kunnen wij voor een vast maandbedrag ook andere marketingkanalen voor u bedienen. Door middel van onze specialistische kennis in onder andere SEASEOCROsocial mediae-mail en feedmarketing verslaan wij samen uw concurrenten.

Naar boven