• Integrated e-commerce
  • PIM
  • Digital marketing
  • Emerce 100 #3
  • FD Gazellen 2022
Copernica Partner logo

Bluedesk is Copernica partner

Bluedesk is partner van Copernica. Als registred partner zijn wij in staat om slimme e-mailcampagnes op te zetten met de marketing software van Copernica. Zo zorgen wij voor meer conversie via e-mailmarketing.

CORPERNICA PARTNER JEROME

Uw Copernica Partner

OVER Bluedesk

Wilt u e-mailmarketing succesvol inzetten? Kies dan voor de marketing specialisten van JEROME, onderdeel van Bluedesk. Onze gedreven e-mailmarketeers zijn ware Copernica experts. Wij weten precies hoe we het rendement uit uw e-mailkanaal kunnen vergroten. Daarnaast kunnen wij voor een vast maandbedrag ook andere marketingkanalen voor u bedienen. Door middel van onze specialistische kennis in onder andere SEASEOCROsocial mediae-mail en feedmarketing verslaan wij samen uw concurrenten.

JEROME is kanaalonafhankelijk en denkt niet in uren. Voor een vast bedrag per maand weet u precies waar u aan toe bent. Zo beschikt u over een compleet digital marketingteam die thuis is in alle marketing specialiaties. Wij zetten dié kanalen in die voor u het meeste resultaat opleveren. Of het nu gaat om een e-mailcampagne of een krachtige zoekmachine marketingstrategie. Op basis van uw doelstellingen gaan onze specialisten aan de slag om meer conversie en meer omzet te realiseren voor u.

CORPERNICA PARTNER JEROME

Succesvolle e-mailcampagnes

MAILEN MET COPERNICA

Met de Copernica e-mailmarketing software maakt u van e-mail een krachtig marketingkanaal. Vanuit een applicatie kunnen alle e-mailmarketingcampagnes worden beheerd. Copernica biedt de mogelijkheid om automatisch e-mails te versturen op basis van gedrag en data. De drag-and-drop of HTML editor maakt het mogelijk om de e-mailtemplates naar eigen wens aan te passen. Daarnaast beschikt Copernica over een flexibele databasestructuur waarin de gebruikers kunnen worden beheert en segmenten in kunnen worden aangemaakt.

Copernica is erg geschikt om persoonlijke e-mails te versturen. Ons team helpt u graag bij het creëren, verzenden en het volgen van e-mails. Op basis van een goed uitgedacht plan automatiseren wij uw e-mailcampagnes via Copernica. Daarnaast zorgen wij tevens voor database verrijking en de optimalisatie van opt-in mogelijkheden.

Connect met Bluedesk

UW IDEALE COPERNICA PARTNER

Naar boven
Cookies bij Bluedesk

Wij gebruiken cookies om u de allerbeste ervaring te bieden op onze website.