• Integrated e-commerce
  • PIM
  • Digital marketing
  • Emerce 100 #3
  • FD Gazellen 2022
AdCalls Partner logo

Bluedesk is AdCalls Gold partner

Bluedesk is gold partner van AdCalls. Als partner zijn wij in staat om uw telefonische conversie te verhogen. Dankzij onze calltracking specialisten zorgen wij voor meer omzet voor u!

AdCalls partner Bluedesk slider

Succesvolle calltracking campagnes

CALLTRACKING MET ADCALLS

AdCalls is de beste calltracking tool om inzicht te krijgen in telefonische conversies. Per verkeersbron kan achterhaald worden waar bezoekers vandaan komen. Daardoor is het een onmisbare tool voor conversiespecialisten.

AdCalls zorgt ervoor dat de ontbrekende data, waaronder offline telefoonverkeer, wordt aangevuld zodat digital marketeers hun marketing kunnen optimaliseren.

Met AdCalls krijgt u onder andere inzicht in keyword tracking, telefonische conversie per verkeersbron en oproepen. Daarbij kan alle data feilloos worden geïntegreerd met Google Analytics, Google Ads, Bing Ads en nog veel meer.

Adcalls partner Bluedesk

Uw AdCalls Partner

OVER Bluedesk

Wilt u calltracking succesvol inzetten? Kies voor Bluedesk als uw partner.

Ons marketingteam, JEROME, heeft ware AdCalls experts. Zij bieden uw telefoonnummer via de juiste verkoopkanalen aan en zorgen daarmee voor meer omzet voor u! Daarnaast kunnen zij voor een vast maandbedrag ook andere marketingkanalen voor u bedienen. Door middel van onze superkrachten (SEA, SEO, CRO, social media, e-mail of feedmarketing) verslaat JEROME van Bluedesk uw concurrenten.

JEROME is het marketinglabel van Bluedesk. Het zit in het bloed van Bluedesk, ook JEROME gaat namelijk voor het meeste online succes voor onze klanten. JEROME van Bluedesk werkt kanaalonafhankelijk en denken niet in uren. Voor een vast bedrag per maand weet u precies waar u aan toe bent. Zo beschikt u over een compleet digital marketingteam die in alle marketingspecialiaties thuis is.

Connect met Bluedesk

UW IDEALE ADCALLS PARTNER

Naar boven
Cookies bij Bluedesk

Wij gebruiken cookies om u de allerbeste ervaring te bieden op onze website.