AdCalls Gold Partner

bluedesk is AdCalls Gold partner en zorgt voor meer telefonische conversie

Middels AdCalls krijgt u inzicht in uw telefonische conversies. Per verkeersbron kan achterhaald worden waar bezoekers vandaan komen. Daardoor is het een onmisbare tool voor conversiespecialisten.

Als partner zijn wij in staat om uw telefonische conversie te verhogen. Dankzij onze calltracking specialisten zorgen wij voor meer omzet voor u!

Wat is AdCalls?

AdCalls zorgt ervoor dat de ontbrekende data, waaronder offline telefoonverkeer, wordt aangevuld zodat digital marketeers hun marketing kunnen optimaliseren.

Met AdCalls krijgt u onder andere inzicht in keyword tracking, telefonische conversie per verkeersbron en oproepen. Daarbij kan alle data feilloos worden geïntegreerd met Google Analytics, Google Ads, Bing Ads en nog veel meer.

Uw AdCalls partner

Wilt u calltracking succesvol inzetten? Kies dan voor de marketing specialisten van JEROME van bluedesk. Wij bieden uw telefoonnummer via de juiste verkoopkanalen aan en zorgen daarmee voor meer omzet voor u.

Daarnaast kunnen wij voor een vast maandbedrag ook andere marketingkanalen voor u bedienen. Zo zijn we bijvoorbeeld gespecialiseerd in SEASEOCROsocial media, feed- en e-mailmarketing en verslaan wij, samen met u, uw concurrenten.

Naar boven