Dynamicweb All-in-One platform

Dynamicweb is hét All-in-One platform waarmee je naast content ook e-commerce producten eenvoudig kunt beheren en al je online marketing activiteiten actief kunt sturen en monitoren.

SEO Vriendelijk

Dynamicweb is van nature zeer goed vindbaar in Google (SEO vriendelijk). Zo trek je snel relevante bezoekers om deze op je Dynamicweb e-Commerce platform te laten converteren. Daarnaast zijn er verschillende mogelijkheden, denk aan een Google Shopping feed, Universal Analytics, Google Enhanced e-Commerce en Google Tag Manager beschikbaar voor Dynamicweb.

Intergreren en koppelen

Dynamicweb heeft standaard integraties met o.a. Microsoft Dynamics CRM, Microsoft Dynamics Axapta (AX), Microsoft Dynamics Navision (NAV), Perfion PIM, C5 en AFAS. De modulaire architectuur, de grote hoeveelheid modules en de mogelijkheid om met meerdere talen en meerdere sites vanuit één All-in-One platform te werken maken Dynamicweb erg krachtig.

e-Commerce Dienstverlening

We bedenken, ontwerpen, bouwen én vermarkten converterende e-Commerce solutions. Vanuit een integrale aanpak zorgen onze marketing consultants, UX designers en webdevelopers voor je online succes. Vanaf het eerste idee tot en met de exploitatie. Samen met je eigen team. Iedere dag weer. Dat noemen wij een full-service partnership.

dynamicweb-partner-premium-solution

Bluedesk is door Dynamicweb® uit 200 wereldwijde partners verkozen tot International Partner of the Year 2014 én 2018.

We leven in een tijd dat patiënten meer en meer zelf op zoek gaan naar de voor hen beste zorg en behandeling. Triora zocht een online specialist die in staat is om hier een optimale performance in te realiseren, zowel in Nederland als in het buitenland. De recent gestarte samenwerking met Bluedesk is veelbelovend!

John KreuzeCEO Mirage Addiction Treatment Centers

Dit is hoe wij werken

Op basis van onze expertise, en je marktkennis,  geven wij sturing aan je e-Commerce platform en online strategie.

1. STRATEGIE & CONCEPT

Samen met jouw ontwikkelen we een heldere online strategie en een sterk converterend concept die gaan zorgen voor je digitale groei en online succes.

2. ONTWIKKELING

Onze ervaren designers en ontwikkelaars zorgen voor de realisatie van een krachtige online oplossing voor je online business.

3. E-MARKETING

Vanaf het eerste contact zijn onze consultants betrokken. En dat blijven ze ook. Zij werken samen met je aan je digitale groei.

4. SUPPORT

Onze supportafdeling staat dagelijks voor je vragen klaar, maar denkt ook proactief met je mee aan mogelijke verbeterpunten.

De klant beweegt zich steeds langer oriënterend online. Met de kennis en flexibiliteit van Bluedesk kunnen we de website bezoekers van nog meer gerichte content voorzien.

Rick CoreelmontCommercieel directeur Ruiter Dakkapellen
Meer dan 22 jaar ervaring
Dynamicweb Partner of the Year 2014 en 2018
Oplossingen o.b.v. krachtige platformen
Excelleren op integratie vraagstukken
Uniek partnership met onze klanten
Landelijke dienstverlening

En dat gewoon vanuit Alkmaar

Ontvang concreet advies


Wil je meer weten over Dynamicweb? Laat dan je gegevens achter en één van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met je op.

Of bel direct +31 (0)72 5200310Gericht op return on investment
Advies op maat
Vrijblijvend contact