• Integrated e-commerce
  • PIM
  • Digital marketing
  • Emerce 100 #3
  • FD Gazellen 2022

ONZE KENNIS HELPT U VOORUIT

Sdu Uitgevers behoort tot de top drie uitgeverijen van vakinformatie in Nederland. Sdu Uitgevers heeft een uitgebreid pakket van toonaangevende publicaties, in zowel folio uitvoeringen (vaktijdschriften, losbladige uitgaven en boeken) als in digitale uitvoeringen (websites, apps, cd-roms en e-nieuwsbrieven). Daarnaast biedt Sdu Uitgevers opleidingen, cursussen, workshops en netwerkbijeenkomsten.

SDU online platform

Optimalisatie traject

WAT HEBBEN WE GEDAAN?

De website van Sdu Uitgevers droeg niet bij aan het online imago dat Sdu wilde uitstralen. Daarnaast werd het e-Commerce platform niet omarmd binnen de organisatie. Om dit te veranderen werden er door ons een aantal verbeteringen doorgevoerd aan het platform.

Sdu Uitgevers was op zoek naar een nieuwe partner die Sdu Uitgevers online kon uitdagen en met doordachte adviezen de conversie te verhogen. Sdu Uitgevers wilde groeien in online volwassenheid en zocht een nieuwe e-Commerce partner welke daarbij kon helpen. Het belangrijkste doel was om meer conversie te behalen met de webshop. Met de komst van resultaten uit het platform zou deze ook meer omarmd worden door de hele organisatie.

Grote stappen in online volwassenheid

WAT ZIJN DE RESULTATEN?

Wij hebben samen met Sdu Uitgevers het platform naar een hoger niveau gebracht. Hierbij zijn middels een SCRUM methode verbeteringen en (conversie) optimalisaties toegepast op de Magento Enterprise platform.

Binnen een relatief korte tijdsperiode hebben wij samen met een betrokken en multidisciplinair team vanuit Sdu Uitgevers, een zeer succesvol resultaat geleverd. Het project heeft alle (interne) doelstellingen behaald en als beloning voor de inspanning heeft het project Sdu Uitgevers een ruime conversiestijging opgeleverd.

Sdu Uitgevers heeft grote stappen genomen in online volwassenheid. De organisatie omarmt het platform nu en conversie stijgingen zijn duidelijk zichtbaar. Bluedesk en Sdu zijn geruime tijd partner en werken op actieve basis samen aan online resultaat.

Naar boven
Cookies bij Bluedesk

Wij gebruiken cookies om u de allerbeste ervaring te bieden op onze website.