Over Clusius College

Het Clusius College (ondertussen Vonk) heeft 8 vestigingen in Noord-Holland. Het Clusius College verzorgt vmbo en mbo-opleidingen op het gebied van plant, dier, groen, bloem, styling, ondernemen, voeding, recreatie, techniek, natuur en milieu.

Het Clusius College telt momenteel meer dan 1.500 mbo-studenten, meer dan 3.900 vmbo-scholieren en ruim 690 medewerkers.

Het
werk van
bluedesk

Met de 8 vestigingen en meer dan 5.500 studenten/scholieren was het voor het Clusius College een uitdaging om al deze studenten/scholieren online van de juiste informatie te voorzien.

Wij hebben het Clusius College hierbij geholpen door een nieuwe website te realiseren. Wij hebben een belangrijk aandeel geleverd met betrekking tot het advies, training, begeleiding en bouw.

De website maakt gebruik van het content management systeem Dynamicweb. De samenwerking tussen het Clusius College en bluedesk heeft geresulteerd in een mooie website waar elke student, scholier en medewerker perfect zijn weg kan vinden. De medewerkers die verantwoordelijk zijn voor de website binnen het Clusius College zijn getraind middels een Dynamicweb basis training.

Clusius college
Naar boven