• E-commerce specialist
  • PIM specialist
  • Meer dan 24 jaar ervaring

Clusius College

Plan workshop
;

CLUSIUS COLLEGE

Het Clusius College heeft 8 vestigingen in Noord-Holland. Het Clusius College verzorgt vmbo en mbo-opleidingen op het gebied van plant, dier, groen, bloem, styling, ondernemen, voeding, recreatie, techniek, natuur en milieu. Het Clusius College telt momenteel meer dan 1500 mbo-studenten, meer dan 3900 vmbo-scholieren en ruim 690 medewerkers.

Meer informatie over dit project?

Neem dan contact met ons op.

Nieuwe corporate website

WAT HEBBEN WE GEDAAN?

Het Clusius College staat bekend als een grote school in de provincie Noord-Holland. Met de 8 vestigingen en meer dan 5500 studenten/scholieren was het voor het Clusius College een uitdaging om al deze studenten/scholieren online van de juiste informatie te voorzien.

 

Wij hebben het Clusius College hierbij geholpen door een nieuwe website te realiseren. Wij hebben een belangrijk aandeel geleverd met betrekking tot het advies, training, begeleiding en bouw. De website maakt gebruik van het content management systeem Dynamicweb. De samenwerking tussen het Clusius College en Bluedesk heeft geresulteerd in een mooie website waar elke student, scholier en medewerker perfect zijn weg kan vinden. De medewerkers die verantwoordelijk zijn voor de website binnen het Clusius College zijn getraind middels een Dynamicweb basis training.

Wij vertellen je graag meer!

Interesse?

Benieuwd naar onze overige projecten of wil je meer informatie over de mogelijkheden die wij voor jouw organisatie kunnen bieden? Neem dan contact met ons op.

Naar boven
Cookies

This website uses cookies to track your behavior and to improve your experience on the site.