• Integrated e-commerce
  • PIM
  • Digital marketing
  • FD Gazellen 2021 winnaar

MIDDELBAAR ONDERWIJS

Het Clusius College heeft 8 vestigingen in Noord-Holland. Het Clusius College verzorgt vmbo en mbo-opleidingen op het gebied van plant, dier, groen, bloem, styling, ondernemen, voeding, recreatie, techniek, natuur en milieu. Het Clusius College telt momenteel meer dan 1500 mbo-studenten, meer dan 3900 vmbo-scholieren en ruim 690 medewerkers.

Clusius college online

Nieuwe corporate website

WAT HEBBEN WE GEDAAN?

Het Clusius College staat bekend als een grote school in de provincie Noord-Holland. Met de 8 vestigingen en meer dan 5500 studenten/scholieren was het voor het Clusius College een uitdaging om al deze studenten/scholieren online van de juiste informatie te voorzien.

 

Wij hebben het Clusius College hierbij geholpen door een nieuwe website te realiseren. Wij hebben een belangrijk aandeel geleverd met betrekking tot het advies, training, begeleiding en bouw. De website maakt gebruik van het content management systeem Dynamicweb. De samenwerking tussen het Clusius College en Bluedesk heeft geresulteerd in een mooie website waar elke student, scholier en medewerker perfect zijn weg kan vinden. De medewerkers die verantwoordelijk zijn voor de website binnen het Clusius College zijn getraind middels een Dynamicweb basis training.

Wij vertellen u graag meer

INTERESSE?

Barry Tempelaar

Benieuwd naar onze overige projecten of wilt u meer informatie over de mogelijkheden die wij voor uw organisatie kunnen bieden? Neem dan contact met ons op.

Direct contact
Naar boven