• Integrated e-commerce
  • PIM
  • Digital marketing
  • FD Gazellen 2022

Bel ons op+31 (0)72 2004642

We zijn beschikbaar tot 17:30

;

DYNAMICWEB PARTNER

Neem contact op

DYNAMICWEB PARTNER

Bent u toe aan een nieuwe corporate website of een geavanceerd e-commerce platform? Wilt u content en producten in één systeem beheren? En daarnaast online succes behalen met uw onderneming? Dan bent u op zoek naar Bluedesk als Dynamicweb partner. Dynamicweb is hét All-in-One platform waarmee u naast content ook e-commerce producten eenvoudig kunt beheren en al uw online marketing activiteiten actief kunt sturen en monitoren. Voor meerdere sites en shops in desgewenst meerdere talen. Met alle mogelijkheden voor personalisatie en relevantie. En volledig geïntegreerd met uw ERP, CRM of andere bedrijfssystemen.

Dynamicweb partner

Jarenlange ervaring

EXPERT IN E-COMMERCE OPLOSSINGEN

Bluedesk is een full-service bureau dat al sinds 1995 actief en gespecialiseerd is in E-commerce oplossingen. We ontwerpen, maken en implementeren converterende E-commerce oplossingen. In samenwerking met uw eigen team en vanuit een full-service aanpak houden onze marketeers, UX designers en web developers zich bezig om u online succes te garanderen. Bluedesk heeft in ruim 25 jaar heel wat ervaring opgedaan op het gebied van implementatie van een lange termijn strategie. Wij opereren in een markt met professionele business klanten en veel interessante uitdagingen. Sinds 1995 hebben wij honderden organisaties geholpen met uitdagingen zoals stijging in online verkoop, internationalisatie, communicatie, brand awereness, interne procesverbeteringen en veel meer.

Partnerships zoals die met DynamicWeb zijn voor Bluedesk heel belangrijk. Dit geeft ons de mogelijkheid om wereldwijd professionele E-commerce oplossingen te implementeren.

Winning team

INTERNATIONAL PARTNER OF THE YEAR 2018

Wij van Bluedesk kunnen u als een van de in Europa best presterende Dynamicweb premium partners uitstekend ondersteunen met het implementeren van DynamicWeb® in je onderneming. Passend in uw ‘eigen’ typische ICT landschap.

Bluedesk is door DynamicWeb® in 2018 tijdens de Dynamicweb Summit in Aarhus (Denenmarken)! uit 200 wereldwijde partners verkozen tot International Partner of the Year 2018. Ook in de andere jaren wonnen wij vele partner-awards. Net als diverse individuele prijzen voor developers, consultants en online marketeers die bij Bluedesk werkzaam zijn. Zij wonnen regelmatig awards voor meest waardevolle vak-professional. Zo werd onze technisch manager Ben Doorn voor de tweede maal op rij verkozen tot Most Valued Platform Developer. De vele Awards geven wereldwijd erkenning aan het partnerschap van het afgelopen jaar op basis van succesvolle e-commerce implementaties en de samenwerking met Dynamicweb.

Wij hebben alle informatie over Dynamicweb op een rijtje gezet.

Wilt u alles weten over Dynamicweb?

Wij vertellen u graag meer over Dynamicweb. Tenslotte is geen enkel online platform hetzelfde. Daarom sparren we graag met u over de online mogelijkheden voor uw bedrijf. 

Bundeling van krachten

ZEER KRACHTIG PLATFORM

Dynamicweb combineert Content Management, E-commerce, Online Marketing en Integratie in één platform. Uw bedrijf profiteert er optimaal van dat alle data op één plek verzameld en beheerd wordt, met de mogelijkheid om op alle online kanalen gepersonaliseerde boodschappen te plaatsen.

De kracht van een professioneel B2B en B2C platform vindt u in alle onderdelen van dit platform terug met een gestandaardiseerde integratie van o.a. Microsoft Navision, AX en andere ERP systemen. Voeg daarbij de standaard integratie met het Perfion (PIM) platform en u heeft een zeer compleet en krachtig platform om commerce te bedrijven die online succes garandeert.

Eenvoudige integratie

INTEGRATIE MET ERP, CRM OF ANDERE SYSTEMEN

Dynamicweb maakt standaard integraties mogelijk met onder anderen Microsoft Dynamics AX/NAV/CRM, Exact, AFAS, Unit4, SAP, Oracle, JD Edwards, SalesForce of andere bedrijfssystemen. Ook is er een 100% integratie mogelijk met diverse PIM (product informatie management) systemen, zoals o.a. het door Bluedesk geleverde Perfion PIM. In vele jaren dat wij al werkzaam zijn, hebben wij vele integraties op maat gerealiseerd.

De modulaire architectuur, de grote hoeveelheid standaard modules en de mogelijkheid om met meerdere talen en meerdere sites vanuit één All-in-One platform te werken maken Dynamicweb zeer krachtig. Wij kunnen u als een van de beste Dynamicweb premium partners in Europa uitstekend ondersteunen met het implementeren van Dynamicweb in het specifieke digitale landschap binnen uw bedrijf.

Online groeien?

Beniewd naar wat uitbesteding van B2B-marketing voor u kan betekenen? 

Zoekmachine optimalisatie

Meer traffic, meer conversie

SEO VRIENDELIJK

Dynamicweb is van nature zeer goed vindbaar in Google (SEO vriendelijk). Zo trekt u snel relevante bezoekers om deze op uw Dynamicweb e-Commerce platform te laten converteren. Daarnaast is de integratie met diverse analyse en optimalisatie tools eenvoudig te realiseren. Alles om de conversie om de website te verhogen! Denk hierbij aan Google Shopping feed, Universal Analytics, Google Enhanced e-Commerce, VWO en Google Tag Manager.

In de realisatie van onze projecten wordt er altijd meegekeken door een team van marketeers. De online specialisten van JEROME zorgen ervoor dat het nieuwe platform goed vindbaar is en optimaal converteert.

E-Commerce dienstverlening

Volwaardige aanpak

E-COMMERCE DIENSTVERLENING

We bedenken, ontwerpen, bouwen én vermarkten converterende e-commerce solutions. Vanuit een integrale aanpak zorgen onze marketing consultants, UX designers en webdevelopers voor uw online succes. Zo kan er bijvoorbeeld een PIM systeem gecombineerd worden met een nieuwe webshop of website die vervolgens door onze online marketing specialisten zo goed mogelijk geoptimaliseerd en versterkt wordt door het inzetten van de juiste online kanalen en strategie. Dit zijn slechts voorbeelden van hoe wij u online kunnen laten groeien.

Vanaf het eerste idee tot en met de exploitatie. Samen met je eigen team. Iedere dag weer. Dat noemen wij een full-service partnership.

Ervaar het zelf

GRATIS DYNAMICWEB INTAKE

Benieuwd naar de mogelijkheden van een Dynamicweb platform voor uw eigen bedrijf? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een gratis intake gesprek. Hierbij leggen wij u de directe voordelen van Dynamicweb voor, bespreken we de mogelijkheden en hoe het geïmplementeerd kan worden.

Naar boven
Cookies bij Bluedesk

Wij gebruiken cookies om u de allerbeste ervaring te bieden op onze website.