• Integrated e-commerce specialist
 • PIM specialist
 • Digital marketing
 • Meer dan 25 jaar ervaring
  ;

  DYNAMICWEB PARTNER

  Neem contact op

  DYNAMICWEB PARTNER

  Bent u toe aan een nieuwe corporate website of een geavanceerd e-commerce platform? Wil je content en producten in één systeem beheren? En daarnaast online succes behalen met je onderneming? Dan ben je op zoek naar Bluedesk als Dynamicweb partner. Dynamicweb is hét All-in-One platform waarmee je naast content ook e-commerce producten eenvoudig kunt beheren en al je online marketing activiteiten actief kunt sturen en monitoren. Voor meerdere sites en shops in desgewenst meerdere talen. Met alle mogelijkheden voor personalisatie en relevantie. En volledig geïntegreerd met je ERP, CRM of andere bedrijfssystemen.

  Dynamicweb partner

  Jarenlange ervaring

  EXPERT IN E-COMMERCE OPLOSSINGEN

  Bluedesk is een full-service bureau dat al sinds 1995 actief en gespecialiseerd is in E-commerce oplossingen. We ontwerpen, maken en implementeren converterende E-commerce oplossingen. In samenwerking met uw eigen team en vanuit een full-service aanpak houden onze marketeers, UX designers en web developers zich bezig om u online succes te garanderen. Bluedesk heeft in ruim 25 jaar heel wat ervaring opgedaan op het gebied van implementatie van een lange termijn strategie. Wij opereren in een markt met professionele business klanten en veel interessante uitdagingen. Sinds 1995 hebben wij honderden organisaties geholpen met uitdagingen zoals stijging in online verkoop, internationalisatie, communicatie, brand awereness , interne procesverbeteringen en veel meer.

   

  Partnerships zoals die met DynamicWeb zijn voor Bluedesk heel belangrijk. Dit geeft ons de mogelijkheid om wereldwijd professionele E-commerce oplossingen te implementeren.

  Winning team

  INTERNATIONAL PARTNER OF THE YEAR 2018

  Wij van Bluedesk kunnen je als een van de in Europa best presterende Dynamicweb premium partners uitstekend ondersteunen met het implementeren van DynamicWeb® in je onderneming. Passend in je ‘eigen’ typische ICT landschap.

   

  Bluedesk is door DynamicWeb® in 2018 tijdens de Dynamicweb Summit in Aarhus (Denenmarken)! uit 200 wereldwijde partners verkozen tot International Partner of the Year 2018. Ook in de andere jaren wonnen wij vele partner-awards. Net als diverse individuele prijzen voor developers, consultants en online marketeers die bij Bluedesk werkzaam zijn. Zij wonnen regelmatig awards voor meest waardevolle vak-professional. Zo werd onze technisch manager Ben Doorn voor de tweede maal op rij verkozen tot Most Valued Platform Developer. De vele Awards geven wereldwijd erkenning aan het partnerschap van het afgelopen jaar op basis van succesvolle e-commerce implementaties en de samenwerking met Dynamicweb.

  Wij hebben alle informatie over Dynamicweb op een rijtje gezet.

  Wilt u alles weten over Dynamicweb?

  Wij vertellen u graag meer over Dynamicweb. Tenslotte is geen enkel online platform hetzelfde. Daarom sparren we graag met u over de online mogelijkheden voor uw bedrijf. 

  Alles weten over Dynamicweb?

  Bundeling van krachten

  ZEER KRACHTIG PLATFORM

  Dynamicweb combineert Content Management, E-commerce, Online Marketing en Integratie in één platform. Je bedrijf profiteert er optimaal van dat alle data op één plek verzameld en beheerd wordt, met de mogelijkheid om op alle online kanalen gepersonaliseerde boodschappen te plaatsen.

   

  De kracht van een professioneel B2B en B2C platform vind je in alle onderdelen van dit platform terug met een gestandaardiseerde integratie van o.a. Microsoft Navision, AX en andere ERP systemen. Voeg daarbij de standaard integratie met het Perfion (PIM) platform en je hebt een zeer compleet en krachtig platform om commerce te bedrijven die online succes garandeert.

  Eenvoudige integratie

  INTEGRATIE MET ERP, CRM OF ANDERE SYSTEMEN

  Dynamicweb maakt standaard integraties mogelijk met onder anderen Microsoft Dynamics AX/NAV/CRM, Exact, AFAS, Unit4, SAP, Oracle, JD Edwards, SalesForce of andere bedrijfssystemen. Ook is er een 100% integratie mogelijk met diverse PIM (product informatie management) systemen, zoals o.a. het door Bluedesk geleverde Perfion PIM. In vele jaren dat wij al werkzaam zijn, hebben wij vele integraties op maat gerealiseerd.

   

  De modulaire architectuur, de grote hoeveelheid standaard modules en de mogelijkheid om met meerdere talen en meerdere sites vanuit één All-in-One platform te werken maken Dynamicweb zeer krachtig. Wij kunnen je als een van de beste Dynamicweb premium partners in Europa uitstekend ondersteunen met het implementeren van Dynamicweb in het specifieke digitale landschap binnen je bedrijf.

  Online groeien?

  Beniewd naar wat uitbesteding van B2B-marketing voor u kan betekenen? 

  JA IK WIL ONDERSTEUNING
  Zoekmachine optimalisatie

  Meer traffic, meer conversie

  SEO VRIENDELIJK

  Dynamicweb is van nature zeer goed vindbaar in Google (SEO vriendelijk). Zo trek je snel relevante bezoekers om deze op je Dynamicweb e-Commerce platform te laten converteren. Daarnaast is de integratie met diverse analyse en optimalisatie tools eenvoudig te realiseren. Alles om de conversie om de website te verhogen! Denk hierbij aan Google Shopping feed, Universal Analytics, Google Enhanced e-Commerce, VWO en Google Tag Manager.

   

  In de realisatie van onze projecten wordt er altijd meegekeken door een team van marketeers. De online specialisten van JEROME zorgen ervoor dat het nieuwe platform goed vindbaar is en optimaal converteert.

  E-Commerce dienstverlening

  Volwaardige aanpak

  E-COMMERCE DIENSTVERLENING

  We bedenken, ontwerpen, bouwen én vermarkten converterende e-commerce solutions. Vanuit een integrale aanpak zorgen onze marketing consultants, UX designers en webdevelopers voor jouw online succes. Zo kan er bijvoorbeeld een PIM systeem gecombineerd worden met een nieuwe webshop of website die vervolgens door onze online marketing specialisten zo goed mogelijk geoptimaliseerd en versterkt wordt door het inzetten van de juiste online kanalen en strategie. Dit zijn slechts voorbeelden van hoe wij u online kunnen laten groeien.

   

  Vanaf het eerste idee tot en met de exploitatie. Samen met je eigen team. Iedere dag weer. Dat noemen wij een full-service partnership.

  Ervaar het zelf

  GRATIS DYNAMICWEB INTAKE

  Benieuwd naar de mogelijkheden van een Dynamicweb platform voor uw eigen bedrijf? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een gratis intake gesprek. Hierbij zullen we u de directe voordelen van Dynamicweb voorleggen, de mogelijkheden en hoe het geïmplementeerd kan worden.

  Ervaar het zelf

  GRATIS DYNAMICWEB INTAKE

  Benieuwd naar de mogelijkheden van een Dynamicweb platform voor uw eigen bedrijf? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een gratis intake gesprek. Hierbij zullen we u de directe voordelen van Dynamicweb voorleggen, de mogelijkheden en hoe het geïmplementeerd kan worden.

  Meer informatie
  Naar boven