• Integrated e-commerce
  • PIM
  • Digital marketing
  • Emerce 100 #3
  • FD Gazellen 2022
ChannelEngine Partner logo

Bluedesk is ChannelEngine Partner

Bluedesk is partner van ChannelEngine. Als registered partner zijn wij in staat om miljoenen nieuwe klanten voor u te bereiken via de grootste online verkooppunten. Op deze wijze zorgen wij voor meer conversie en meer online omzet voor u.

ChannelEngine JEROME slider

Voor lokale- en internationale groei

INTEGRATIE VAN CHANNELENGINE

Dankzij de software van ChannelEngine is het als bedrijf mogelijk om miljoenen nieuwe klanten te bereiken. ChannelEngine koppelt bedrijven aan de grootste Europese online verkooppunten, zoals Bol.com, Amazon, eBay en nog veel meer.

De tool van ChannelEngine zorgt ervoor dat productinformatie en voorraadhoeveelheden op alle online verkooppunten gesynchroniseerd en up-to-date zijn. ChannelEngine biedt een volledige integratie met de belangrijkste lokale- en grootste online verkooppunten.

ChannelEngine groeit snel om ervoor te zorgen dat uw bedrijf meer omzet genereert en uw internationale ambities waargemaakt kunnen worden.

De voordelen van ChannelEngine:

  • Integratie via één connectie;
  • Integreer met de grootste onlineverkooppunten en groei lokaal en internationaal;
  • Constante vermeerdering van het aantal kanalen.
ChannelEngine JEROME slider

Uw ChannelEngine Partner

OVER Bluedesk

Wilt u zichtbaar zijn op alle grote online verkoopplatformen? Dankzij de software van ChannelEngine kan Bluedesk dit voor u bewerkstelligen.

De marketingspecialisten van JEROME helpen u graag. JEROME is onderdeel van Bluedesk, samen hebben wij alle kennis in huis. Wij weten precies hoe de integratie zo goed mogelijk tot stand kan komen, zodat u meer omzet maakt. Dit is één van de specialismen van team JEROME. De andere specialismen die u bij ons aantreft, zijn:

Dit alles bieden wij aan in één pakket voor een vast bedrag per maand. Zo weet u precies waar u aan toe bent. JEROME van Bluedesk fungeert als online verlengstuk van uw organisatie. Wij nemen alle online marketing werkzaamheden uit handen, zodat u zich kan focussen op uw corebusiness.

Meer conversie en meer online omzet? Schakel ons in!

Connect met Bluedesk

JOUW IDEALE CHANNELENGINE PARTNER

Naar boven
Cookies bij Bluedesk

Wij gebruiken cookies om u de allerbeste ervaring te bieden op onze website.