• Integrated e-commerce
  • PIM
  • Digital marketing
  • Emerce 100 #3
  • FD Gazellen 2022
Bigshopper logo Bluedesk

Bluedesk is Bigshopper partner

Met Bigshopper wordt belangrijke data beschikbaar gemaakt waardoor we voor onze klanten efficiënter kunnen adverteren, kosten besparen en de concurrentiepositie verbeteren.

Bigshopper partner Bluedesk

Efficiënter adverteren, kosten besparen en concurrentiepositie verbeteren

Bigshopper

Bigshopper is een van de eerste vergelijkingssites van Nederland en Premium Google CSS partner (Comparison Shopping Service). Via Bigshopper kun je daardoor 20% goedkoper adverteren in Google Shopping.

Bigshopper voorziet webshops van de juiste data én tools om meer bezoekers en omzet te genereren. Via Bigshopper vinden bezoekers snel productinformatie over uw product en kunnen ze het makkelijk bestellen via aangesloten shops.

Bij het marketinglabel van Bluedesk: JEROME weten de marketeers als geen ander hoe ze uw webshop producten online goed onder de aandacht kunnen brengen. Samen zetten ze uw volgende stap in e-commerce.

Voor deze klanten zetten wij Bigshopper in

Futy partner jerome

Uw Bigshopper Partner

Over JEROME van Bluedesk

Het team van JEROME omvat vele specialismen. Eén van onze specialismen is conversie optimalisatie. Door Bigshopper te combineren met de specialistische kennis van team JEROME behaald u maximale conversie op uw website. Het voortdurend doormeten van de resultaten zorgt voor een betere conversiesturing die u aan meer klanten helpt!

De andere specialismen die je bij ons aantreft, zijn:

Connect met JEROME

UW IDEALE BIGSHOPPER PARTNER

Naar boven
Cookies bij Bluedesk

Wij gebruiken cookies om u de allerbeste ervaring te bieden op onze website.