Comparison Shopping Service

Bigshopper Partner

Samen met Bigshopper voorziet bluedesk onze klanten van de juiste data én tools om meer bezoekers en omzet te genereren.

Bigshopper is een van de eerste vergelijkingssites van Nederland en Premium Google CSS partner (Comparison Shopping Service). Via Bigshopper kunt u daardoor 20% goedkoper adverteren in Google Shopping.

Met Bigshopper wordt belangrijke data beschikbaar gemaakt waardoor we voor onze klanten efficiënter kunnen adverteren, kosten besparen en de concurrentiepositie verbeteren.

Bigshopper voorziet webshops van de juiste data én tools

Bigshopper voorziet webshops van de juiste data én tools om meer bezoekers en omzet te genereren. Via Bigshopper vinden bezoekers snel productinformatie over uw product en kunnen ze het makkelijk bestellen via aangesloten shops.

Bij het marketinglabel van bluedesk, JEROME, weten de marketeers als geen ander hoe ze uw webshop producten online goed onder de aandacht kunnen brengen. Samen zetten ze uw volgende stap in e-commerce.

JEROME
Bigshopper
specialist

Het team van JEROME omvat vele specialismen. Eén van onze specialismen is conversie optimalisatie. Door Bigshopper te combineren met de specialistische kennis van team JEROME behaald u maximale conversie op uw website. Het voortdurend doormeten van de resultaten zorgt voor een betere conversiesturing die u aan meer klanten helpt!

De andere specialismen die u bij JEROME aantreft:

 Zoekmachine adverteren (SEA)
 Zoekmachine optimalisatie (SEO)
 Conversie optimalisatie
 Social media marketing
 Feedmarketing 

bluedesk | PIM

Centraliseer, optimaliseer en verspreid uw productinformatie met de PIM oplossing van bluedesk.

bluedesk | E-commerce

Converterende e-commerce oplossingen die bijdragen aan uw digitale groei en online succes.

bluedesk | Online Marketing

Haal het maximale uit uw (e-)commerce platform met behulp van onze online marketing specialisten.

Naar boven