Even voorstellen...

PIM Customer Succes Manager

__________

bluedesk stelt u graag voor aan Rosa Harris. Zij is in dienst getreden als Customer Succes Manager voor de PIM projecten.

Graag stellen wij u voor

Rosa heeft een achtergrond in Business IT & Management. Vanuit haar rol is Rosa de verbindende schakel tussen u en ons PIM implementatie team. U kunt bij Rosa terecht voor vragen over uw PIM-installatie, de planning, de voortgang op supporttickets, uw supportcontract en bijvoorbeeld de stand van uw urenvoucher.

Daarnaast gaat Rosa u actief informeren en adviseren als het gaat om kansen voor uw installatie, updates, patches, trainingen en events!

Binnenkort neemt Rosa contact met u op om zich persoonlijk aan u voor te stellen.

Rosa: "Sinds juni 2023 is mijn avontuur als Customer Succes Manager gestart bij bluedesk. Als Customer Succes Manager van PIM projecten fungeer ik als schakel tussen de behoefte van de klant en het development team. Door mijn achtergrond in Business IT & Management heb ik zowel kennis van de techniek als de business. Die kennis kan ik goed inzetten bij het managen van de PIM projecten.

Ik kijk ernaar uit de klanten en klantbehoeften te leren kennen en samen het maximale resultaat uit uw platform te halen.".

PIM als oplossing

Een strategische oplossing voor het bijhouden van al uw productdata. bluedesk is Perfion partner voor PIM oplossingen

Perfion PIM

Uw productdata actueel houden op elk online en offline platform. Met Perfion als PIM en de expertise van bluedesk bespaart u tijd en risico's.

DynamicWeb PIM

DynamicWeb PIM is een krachtig single-source-of-truth platform waarmee u productgegevens op één plaats kunt onboarden, verrijken en valideren en naar elk kanaal kunt publiceren.

Naar boven