• Integrated e-commerce
  • PIM
  • Digital marketing
  • FD Gazellen 2021 winnaar
;
Michelle versterkt Bluedesk

Michelle versterkt Bluedesk

Neem contact op

Onze Customer Success Manager

Maak kennis met Michelle!

Michelle Pesch versterkt het team van Bluedesk. Ze zal de rol als Customer Success Manager op haar nemen. Wij kijken uit naar een fijne samenwerking. Welkom Michelle!

"Nieuw in het team bij Bluedesk als Customer Success Manager ga ik er alles aan doen om onze klanten zo veel mogelijk rendement te laten halen uit het eCommerceplatform wat wordt gebruikt. Door mijn ruime ervaring in bedrijfssoftware en een studie webdevelopment kan ik meedenken met de algehele bedrijfsprocessen binnen de eCommerce en de vertaling maken naar wat de mogelijkheden zijn binnen de technologie. Ik heb heel veel zin om iedereen te leren kennen, maar sta ook helemaal klaar voor nieuwe projecten!" - Michelle Pesch

Solliciteer nu ook
Truckland Case

Truckland

Bluedesk heeft voor het ontwerp en realisatie van de internetsite alsook het intranet gezorgd. Hierbij is gebruik gemaakt van het Dynamicweb CMS.

Bekijk de case
Ongediertewinkel Case

Ongediertewinkel

Een eenvoudige overstap van Magento1 naar Dynamicweb. Een compleet nieuw CaaS e-commerce platform (2-talig) in 2 maanden!
Bekijk de case
KOKS Group case

KOKS Group

Bluedesk heeft voor KOKS Group vanuit de bestaande situatie een nieuw platform gebouwd. Samen met JEROME hebben wij de online strategie verdere invulling gegeven.

Bekijk de case
VARO ENERGY CASE

VARO

Bluedesk heeft voor VARO Energy een nieuwe handelsapplicatie ontwikkeld voor de Benelux, waar vraag en aanbod van brandstoffen bij elkaar worden gebracht.

Bekijk de case
Nh1816 case

Nh1816 Verzekeringen

Bluedesk heeft voor Nh1816 Verzekeringen de nieuwe corporate website gerealiseerd middels een full-service aanpak.

Bekijk de case
OSR Juridische Opleidingen Case

OSR

OSR is al bijna 40 jaar marktleider op het gebied van juridische opleidingen. Bluedesk heeft het nieuwe online platform voor OSR gerealiseerd. Bekijk de case.

Bekijk de case
Naar boven