• Integrated e-commerce
  • PIM
  • Digital marketing
  • Emerce 100 #3
  • FD Gazellen 2022
;
Dynamicweb International partner of the year 2019/2020

Dynamicweb International partner of the year 2019/2020

Neem contact op

Het tweede jaar op rij:

INTERNATIONAL PARTNER OF THE YEAR!

Yes! Voor het tweede jaar op rij mogen wij ons 'Dynamicweb International Partner of the Year' noemen. Wij zijn trots om deze titel inmiddels voor de derde keer in ontvangst te mogen nemen. Uiteraard zullen we er alles aan doen om ook in 2021 de titel te mogen prolongeren. 

“Binnen het internationale partnernetwerk van Dynamicweb®, dat meer dan 250 gecertificeerde partners telt, is dit een mooie en prestigieuze erkenning”, zegt Barry Tempelaar, managing partner van Bluedesk. “Ons laatste product op het gebied van e-commerce is CaaS ofwel ‘Commerce as a Service’. Dit is een abonnement op e-commerce, waarbij wij onze klanten volledig ontzorgen. De bouw van de webshop of -site, hosting, online marketing, support en doorontwikkeling zijn daarbij inbegrepen.

Bij CaaS van Bluedesk wordt de All-in-one business software van Dynamicweb® gebruikt. Deze dienst getuigt van een mooi staaltje partnership, zodat het optuigen van e-commerce platformen van onze klanten snel en resultaatgericht uitgevoerd kunnen worden. De gefocuste houding van beide bedrijven afzonderlijk maakt het een succesvolle combinatie!”

Het afgelopen jaar hebben wij met Dynamicweb prachtige projecten neer mogen zetten. Als e-business partner met meer dan 25 jaar ervaring helpen wij onze klanten digitaal groeien. Dit hebben we afgelopen jaar gedaan door sterk converterende webshops, corporate sites, business apps en service portals te realiseren voor onze klanten. 

Bekijk hieronder de cases die verbonden zitten aan de samenwerking met Dynamicweb. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op.

 

Truckland Case

Truckland

Bluedesk heeft voor het ontwerp en realisatie van de internetsite alsook het intranet gezorgd. Hierbij is gebruik gemaakt van het Dynamicweb CMS.

Ongediertewinkel Case

Ongediertewinkel

Een eenvoudige overstap van Magento1 naar Dynamicweb. Een compleet nieuw CaaS e-commerce platform (2-talig) in 2 maanden!
KOKS Group case

KOKS Group

Bluedesk heeft voor KOKS Group vanuit de bestaande situatie een nieuw platform gebouwd. Samen met JEROME hebben wij de online strategie verdere invulling gegeven.

VARO ENERGY CASE

VARO

Bluedesk heeft voor VARO Energy een nieuwe handelsapplicatie ontwikkeld voor de Benelux, waar vraag en aanbod van brandstoffen bij elkaar worden gebracht.

Nh1816 case

Nh1816 Verzekeringen

Bluedesk heeft voor Nh1816 Verzekeringen de nieuwe corporate website gerealiseerd middels een full-service aanpak.

WorldEmp Case

WorldEmp

Samen met WorldEmp hebben wij binnen twee maanden een compleet nieuw corporate platform gerealiseerd. Bekijk de case.

Naar boven
Cookies bij Bluedesk

Wij gebruiken cookies om u de allerbeste ervaring te bieden op onze website.