Partner DynamicWeb

Beste platform

Dynamicweb is uitgeroepen tot het beste E-commerce platform van Duitsland. Tijdens de E-commerce Expo in Berlijn kwam Dynamicweb als winnaar uit de bus.

Direct succesvol

Door het platform van Dynamicweb hoeven bedrijven niet langer meer 3 of 4 verschillende systemen te gebruiken om overzichtelijk hun digitale business te beheren.

Ook in Duitsland is het systeem van Dynamicweb opgevallen. In 2019 had Dynamicweb met Kuma Vision hun eerste officiele partnerschap in Duitsland. Amper één jaar later mogen ze zich al kronen tot beste van Duitsland als het aankomt op E-commerce platformen.

CEO Christian Beer vertelt dat Duitse bedrijven goed kunnen profiteren van het Dynamicweb platform omdat zij vaak in bezit zijn van ERP systemen, complexe producten produceren en graag online willen verkopen.

Dynamicweb biedt een makkelijke maar goede oplossing om de ERP data te integreren met hun B2B E-commerce en online te gaan verkopen via de eigen webshop of via online marktplaatsen. 

bluedesk feliciteert Dynamicweb als trots partner met het terecht behalen van de 1ste plaats voor beste e-commerce platform!

Barry Tempelaar eigenaar Bluedesk

Vrijblijvend gesprek

Neem contact met ons op

Benieuwd naar de mogelijkheden die wij te bieden hebben? Laat dan uw gegevens achter en één van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met u op. 

Naar boven