• Integrated e-commerce
  • PIM
  • Digital marketing
  • Emerce 100 #3
  • FD Gazellen 2022

Beste E-commerce platform

Dynamicweb is uitgeroepen tot het beste E-commerce platform van Duitsland. De E-commerce Expo werd op 12 februari gehouden in Berlijn en Dynamicweb kwam als winnaar uit de bus.

Dynamicweb

Dynamicweb direct succesvol in Duitsland

Door het platform van Dynamicweb hoeven bedrijven niet langer meer 3 of 4 verschillende systemen te gebruiken om overzichtelijk hun digitale business te beheren. Ook in Duitsland is het systeem van Dynamicweb opgevallen. In 2019 had Dynamicweb met Kuma Vision hun eerste officiele partnerschap in Duitsland. Amper één jaar later mogen ze zich al kronen tot beste van Duitsland als het aankomt op E-commerce platformen.

 

CEO Christian Beer vertelt dat Duitse bedrijven goed kunnen profiteren van het Dynamicweb platform omdat zij vaak in bezit zijn van ERP systemen, complexe producten produceren en graag online willen verkopen. Dynamicweb biedt een makkelijke maar goede oplossing om de ERP data te integreren met hun B2B E-commerce en online te gaan verkopen via de eigen webshop of via online marktplaatsen. 

 

Bluedesk feliciteert Dynamicweb als trots partner met het terecht behalen van de 1ste plaats voor beste e-commerce platform!

Dynamicweb systeem
Barry Tempelaar - Bluedesk

Vrijblijvend gesprek

NEEM CONTACT MET ONS OP

Benieuwd naar de mogelijkheden die wij te bieden hebben? Laat dan uw gegevens achter en één van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met u op. 

 

 

Naar boven
Cookies bij Bluedesk

Wij gebruiken cookies om u de allerbeste ervaring te bieden op onze website.