Bluedesk icon

Meer
organische bezoekers

24,78% klikt op de eerste positie, 12,91% klikt op de tweede positie en 9,03% klikt op de derde positie. Het is daarom essentieel om op belangrijke keywords hoog te ranken. 

Wilt u ook meer bezoekers op uw website? Om hoge posities te behalen is een duidelijke strategie en aanpak op het gebied van onder andere content, linkbuilding en social media belangrijk.

Weet u niet waar u moet beginnen? Onze zoekmachinespecialisten van bluedesk helpen u graag met het beter vindbaar maken van uw website of e-commerce platform.

Focus op resultaat

Is uw website of e-commerce platform slecht vindbaar in zoekmachines? Heeft u moeite met het trekken van relevante bezoekers die ook daadwerkelijk geïnteresseerd zijn in uw producten of diensten?

Dan helpen onze zoekmachine optimalisatie (SEO) specialisten van bluedesk u graag verder. Als uw partner zijn wij dagelijks actief bezig met het behalen van resultaten die voor u als online ondernemer tellen.

Kennis en ervaring

bluedesk weet als geen ander hoe om te gaan met de hoge concurrentie in de zoekmachines.

Door onze ervaring in markten als verzekeringen, CV-ketels, fietsen, wonen, horeca, duurzame oplossingen, gereedschappen, tuin & dier hebben wij zeer veel kennis en ervaring opgedaan en bewezen resultaten behaald.

Onze kennis en ervaring passen wij graag toe op uw markt om samen met u de concurrentie te verlaan.

Wij beloven geen posities in zoekmachines, maar wij gaan samen met u voor online succes en dat is uiteindelijk een hogere omzet behalen. JEROME heeft focus op resultaat.

Strategie een doeltreffende aanpak

De zoekmachine optimalisatie (SEO) aanpak van bluedesk is grondig en doeltreffend. Allereerst analyseren wij uw huidige website of E-Commerce platform op de technische voorwaarden om überhaupt aan SEO te kunnen beginnen.

Daarna verkennen wij uw markt en doelen, aan de hand daarvan presenteren we een SEO strategie. Aan de hand van deze SEO strategie en met behulp van middelen die wij voor u implementeren, kunnen we de SEO activiteiten verzorgen.

Dit kunt u eventueel zelf doen na een zoekmachine optimalisatie training of u kunt de uitvoer volledig aan onze experts over laten.

NRG logo

NRG

Door het bundelen van specifieke marktkennis en online expertise zorgt JEROME samen met NRG voor digitale groei.

Online strategie, zoekmachine optimalisatie en -advertenties, conversieoptimalisaties en social media marketing.

Truckland Logo

Truckland

JEROME heeft succesvolle wervingscampagnes ingezet en de kwaliteit van de leads met 70% verhoogt. bluedesk heeft de corporate website voor Truckland gerealiseerd.

Loftdeur logo

Loftdeur

JEROME behaalt voor Loftdeur sinds de start van de samenwerking geweldige resultaten. Een van de successen: een verdubbeling van de omzet.

Industrial pump group logo

Industrial Pump Group

Jaar op jaar worden de online resultaten van Industrial Pump Group verder verbeterd. JEROME heeft al een lange realatie met IPG en op dit moment is bluedesk een nieuw B2B E-Commerce platform voor IPG aan het realiseren, waarna de resultaten van JEROME nog beter zichtbaar worden.

logo JEROME online marketeers

Alle JEROME succesverhalen

Bekijk de online resultaten van onze klanten.

Naar boven