• Integrated e-commerce
  • PIM
  • Digital marketing
  • Emerce 100 #3
  • FD Gazellen 2022
Sonic Equipment

Het bedrijf in beeld

DE KLANTUITDAGINGEN

Een sterke wereldwijde groei zorgde binnen Sonic Equipment voor beheer- en distributieproblemen van productinformatie, catalogusbeheer, ERP- en shopintegratie. Sonic Equipment heeft al flinke stappen gezet in het bewerkstelligen van de omslag van alle beheerfacetten om de business op de juiste wijze te blijven ondersteunen in haar expansieplannen en omzet groei.

Deze stappen moeten worden blijven gezet om een duurzame groei te realiseren. Onderdeel daarvan is de Perfion PIM oplossing van Bluedesk.

Sonic Equipment PIM

Implementatie Perfion PIM

De rol van Bluedesk

Bluedesk levert een brede range aan diensten (consultancy, development, implementatie, en online marketing) aan Sonic-Equipment.

Bluedesk heeft voor het beheer en de distributie van productinformatie, de Perfion PIM oplossing geïmplementeerd. Hierbij is de koppeling met het ERP, de webshop (Dynamicweb), Datapool (EZBase) gerealiseerd.

Daarnaast voorziet Bluedesk de wereldwijde dealerorganisatie met de PIM Connect dienst van productfeeds en updates middels een online toegankelijke platform voor dealers en de Perfion-app.

"De Perfion PIM implementatie resulteert in minder werk aan het onderhouden van alle productdata en distribueren van de gegevens"

Niels Veldt

Director Sonic Equipment

Diverse koppelingen

WAT IS HET RESULTAAT?

De implementatie van Perfion PIM heeft de volgende resultaten opgeleverd:

  • Veel minder werk aan het onderhouden van alle productdata en distribueren van de gegevens.
  • Een hoger kwaliteitsniveau in de content en assetdistributie naar dealers.
  • Consistentie in catalogus informatie en het publiceren hiervan.
  • Realtime en actuele productinformatie naar alle kanalen.

MEER PIM CASES

HC Groep

Bluedesk heeft met de Perfion PIM gewerkt aan het overzichtelijk beheren van de productdata, waarbij diverse outputs eenvoudig gegenereerd kunnen worden. Daarnaast heeft Bluedesk een situatie gecreëerd waarbij het mogelijk is om datastructuren, zoals BMEcat en ETIM, te onboarden en verrijken.

Sonic Equipment

Bluedesk levert aan Sonic-Equipment een brede range aan diensten (consultancy, development, implementatie, en online marketing) en heeft, voor het beheer en distributie van productinformatie, de Perfion PIM geïmplementeerd. 

PVG

Bluedesk heeft de volledig koppeling en procesverwerking tussen IceCat en de Perfion PIM ontworpen en gerealiseerd. Tevens is het sales/offerte proces met Navison geintegreerd waardoor Diginet veel aan kwaliteit, efficientie en snelheid heeft behaald door het verbeteren van deze processen.

Naar boven
Cookies bij Bluedesk

Wij gebruiken cookies om u de allerbeste ervaring te bieden op onze website.