• E-commerce specialist
  • PIM specialist
  • Meer dan 24 jaar ervaring

RUITER DAKKAPELLEN

Plan workshop
;

RUITER DAKKAPELLEN

Ruiter dakkapellen is in 1977 opgericht door Niek Ruiter. Vanaf de beginjaren stond Ruiter Dakkapellen al bekend als het bedrijf dat kwaliteit levert en afspraken nakomt. Zo groeide Ruiter Dakkapellen in kennis en ervaring en is inmiddels al weer vele jaren Nederlands grootste dakkapellen producent.

Meer informatie over dit project?

Neem dan contact met ons op.

Conversiegerichte corporate website

WAT HEBBEN WE GEDAAN?

Ruiter Dakkapellen werd met de oude website altijd goed gevonden in Google en scoorde goed wat betreft conversie. Deze cijfers liepen echter terug en dit had met name te maken met de afwezigheid van een responsive design, de structuur van de website en de verouderde techniek.

 

De corporate website van Ruiter Dakkapellen is door Bluedesk weer voorzien van een Dynamicweb upgrade. Naast de upgrade van Dynamicweb was het responsive maken van de gehele website, zodat deze goed wordt getoond op tablet en smartphone en een vernieuwd conversiegericht design implementeren belangrijke vernieuwingen. Daarnaast zijn alle overige merken van Ruiter Dakkapellen ondergebracht in hetzelfde CMS voor een eenvoudiger beheer.

 

Met oog op het verbeteren van de autoriteit in Google werd de corporate website overgezet van http:// naar https:// en werd de techniek en structuur van de website verbeterd. Bluedesk heeft Ruiter Dakkapellen geholpen bij deze verhuizing, zodat deze voor de bezoeker en Google zo goed mogelijk verliep.

"De klant beweegt zich steeds langer oriƫnterend online. Met de kennis en flexibiliteit van Bluedesk kunnen we de website bezoekers van nog meer gerichte content voorzien."
 

Rick Coreelmont

Commercieel directeur Ruiter Dakkapellen

Wij vertellen je graag meer!

Interesse?

Benieuwd naar onze overige projecten of wil je meer informatie over de mogelijkheden die wij voor jouw organisatie kunnen bieden? Neem dan contact met ons op.

Naar boven
Cookies

This website uses cookies to track your behavior and to improve your experience on the site.