• E-commerce specialist
  • PIM specialist
  • Meer dan 24 jaar ervaring

Plymovent

Plan workshop
;

PLYMOVENT: clean air at work

Plymovent is een wereldwijde toonaangevende leverancier van producten, systemen en diensten voor de afzuiging en filtratie van vervuilde binnenlucht. Plymovent biedt hoogwaardige oplossingen die in de metaalverwerkende industrie las- en snijrook, slijpstof en olienevel verwijderen. Daarnaast bieden zij oplossingen waarmee uitlaatgassen uit voertuigen worden afgevangen en verwijderd. De producten van Plymovent dragen overal ter wereld in belangrijke mate bij aan een werkplek die schoner, veiliger en gezonder is.

Meer informatie over dit project?

Neem dan contact met ons op.

Corporate website

WAT HEBBEN WE GEDAAN?

Plymovent was toe aan een vernieuwd en eigentijds design van de meertalige corporate website na de laatste oplevering in maart 2011. De website is hiermee ook responsive gemaakt zodat deze goed schaalt naar de meest gebruikte tablets en mobiele devices.

 

De structuur van de website en de content is tevens geoptimaliseerd voor zoekmachines én bezoekers. Middels een paginabreed uitklapmenu ziet de bezoeker in één oogopslag welke producten en diensten Plymovent aanbiedt.

 

De huidige versie van de software van Dynamicweb® is hierbij geupgrade naar de laatste versie. Gebruikmakend van de e-Commerce module in Dynamicweb presenteert Plymovent op overzichtelijke wijze haar assortiment en is zij klaar voor het in de toekomst online aanbieden van de producten.

Wij vertellen je graag meer!

Interesse?

Benieuwd naar onze overige projecten of wil je meer informatie over de mogelijkheden die wij voor jouw organisatie kunnen bieden? Neem dan contact met ons op.

Naar boven
Cookies

This website uses cookies to track your behavior and to improve your experience on the site.