• Integrated e-commerce
  • PIM
  • Digital marketing
  • Emerce 100 #3
  • FD Gazellen 2022

CLEAN AIR AT WORK

Plymovent is een wereldwijde toonaangevende leverancier van producten, systemen en diensten voor de afzuiging en filtratie van vervuilde binnenlucht. Plymovent biedt hoogwaardige oplossingen die in de metaalverwerkende industrie las- en snijrook, slijpstof en olienevel verwijderen. Daarnaast bieden zij oplossingen waarmee uitlaatgassen uit voertuigen worden afgevangen en verwijderd. De producten van Plymovent dragen overal ter wereld in belangrijke mate bij aan een werkplek die schoner, veiliger en gezonder is.

Plymovent online

Corporate website

WAT HEBBEN WE GEDAAN?

Plymovent was toe aan een vernieuwd en eigentijds design van de meertalige corporate website na de laatste oplevering in maart 2011. De website is hiermee ook responsive gemaakt zodat deze goed schaalt naar de meest gebruikte tablets en mobiele devices.

De structuur van de website en de content is tevens geoptimaliseerd voor zoekmachines én bezoekers. Middels een paginabreed uitklapmenu ziet de bezoeker in één oogopslag welke producten en diensten Plymovent aanbiedt.

De huidige versie van de software van Dynamicweb® is hierbij geupgrade naar de laatste versie. Gebruikmakend van de e-Commerce module in Dynamicweb presenteert Plymovent op overzichtelijke wijze haar assortiment en is zij klaar voor het in de toekomst online aanbieden van de producten.

Naar boven
Cookies bij Bluedesk

Wij gebruiken cookies om u de allerbeste ervaring te bieden op onze website.