Plymovent

Corporate website en nieuwe webshop

__________

bluedesk is verantwoordelijk voor de doorontwikkeling van de corporate website en de nieuwe webshop van Plymovent.

Plymovent

Plymovent is een wereldwijde toonaangevende leverancier van producten, systemen en diensten voor de afzuiging en filtratie van vervuilde binnenlucht. Plymovent biedt hoogwaardige oplossingen die in de metaalverwerkende industrie las- en snijrook, slijpstof en olienevel verwijderen.

Daarnaast bieden zij oplossingen waarmee uitlaatgassen uit voertuigen worden afgevangen en verwijderd. De producten van Plymovent dragen overal ter wereld in belangrijke mate bij aan een werkplek die schoner, veiliger en gezonder is.

Corporate website

Plymovent was toe aan een vernieuwd en eigentijds design van de meertalige corporate website na de laatste oplevering in maart 2011. De website is gelijk door bluedesk responsive gemaakt, zodat de website goed schaalt voor elk device.

De structuur van de website en de content is tevens geoptimaliseerd voor zoekmachines én bezoekers. Middels een paginabreed uitklapmenu ziet de bezoeker in één oogopslag welke producten en diensten Plymovent aanbiedt.

De huidige versie van de software van DynamicWeb is hierbij geüpgraded naar de laatste versie. Gebruikmakend van de E-Commerce module in Dynamicweb presenteert Plymovent op overzichtelijke wijze haar assortiment en is zij klaar voor de toekomst.

Plymovent resultaat corporate website | Bluedesk
Naar boven