Lofta

Corporate website

__________

bluedesk heeft voor Lofta Dakkapellen een corporate website gerealiseerd op het DynamicWeb platform.

Specialist in dakkapellen

Als het licht speels naar binnen valt door de Lofta dakkapel, baadt de kamer in het volle zonlicht. Licht dat door de hoogwaardige afwerking en strakke, elegante vormgeving van de Lofta dakkapel schijnt. Ineens ervaar je volkomen wat ruimte is.

De luxe om volwaardig thuis te werken. De weldaad om in alle rust te slapen. Het plezier om zonder beperkingen te spelen. En bovenal: te genieten van meters extra licht, ruimte en oppervlakte. Het gevoel van voluit leven. Het gevoel van een Lofta dakkapel.

Het
werk van
bluedesk

Lofta Dakkapellen was al enige tijd klant bij bluedesk. Het Dynamicweb platform was inmiddels toe aan een upgrade. Door deze upgrade kreeg Lofta Dakkapellen er een aantal nieuwe functionaliteiten bij, werd de beveiliging aangescherpt en werd het beheer eenvoudiger.

Naast de upgrade werd het platform responsive gemaakt en het design vernieuwd. Dit was essentieel om aan te sluiten op diverse contactmomenten in de customer journey. Want bij Lofta staat, net als bij bluedesk, de klant centraal.

De vergaarde data van Lofta Dakkapellen is gebruikt om diverse conversie optimalisatieslagen toe te passen. bluedesk heeft alle belangrijke conversiepunten (offerte aanvragen, brochure aanvragen en afspraken) meetbaar gemaakt.

Het resultaat

Lofta Dakkapellen heeft nu een conversiegerichte corporate website, die voldoet aan alle standaarden van dit moment en geschikt is voor e-marketing doeleinden.

Om het aantal conversies te verhogen is bluedesk bezig met diverse SEO werkzaamheden om Lofta Dakkapellen beter vindbaar te maken voor de doelgroep in Google.

Deze werkzaamheden zijn nodig gezien de hoge concurrentie in de dakkapellen markt. Er zijn een aantal zoekwoorden afgesproken met de bijbehorende doelstellingen, waardoor er gericht kan worden gewerkt aan het gewenste resultaat.

Naar boven