• Integrated e-commerce
  • PIM
  • Digital marketing
  • Emerce 100 #3
  • FD Gazellen 2022

LUXE DAKKAPELLEN

Als het licht speels naar binnen valt door de Lofta dakkapel, baadt de kamer in het volle zonlicht. Licht dat door de hoogwaardige afwerking en strakke, elegante vormgeving van de Lofta dakkapel schijnt. Ineens ervaar je volkomen wat ruimte is. De luxe om volwaardig thuis te werken. De weldaad om in alle rust te slapen. Het plezier om zonder beperkingen te spelen. En bovenal: te genieten van meters extra licht, ruimte en oppervlakte. Het gevoel van voluit leven. Het gevoel van een Lofta dakkapel.

Lofta online

Dynamicweb Platform

WAT HEBBEN WE GEDAAN?

Lofta Dakkapellen was al enige tijd klant bij Bluedesk. Het Dynamicweb platform was inmiddels toe aan een upgrade. Door deze upgrade kreeg Lofta Dakkapellen er een aantal nieuwe functionaliteiten bij, werd de beveiliging aangescherpt en werd het beheer eenvoudiger.

Naast de upgrade werd het platform responsive gemaakt en het design vernieuwd. Dit was essentieel om aan te sluiten op diverse contactmomenten in de customer journey. Want bij Lofta staat, net als bij Bluedesk, de klant centraal.

De vergaarde data van Lofta Dakkapellen is gebruikt om diverse conversie optimalisatieslagen toe te passen. Bluedesk heeft alle belangrijke conversiepunten (offerte aanvragen, brochure aanvragen en afspraken) meetbaar gemaakt via Google Tag Manager. Deze data wordt doorgestuurd naar Google Analytics, waar de resultaten in een overzichtelijk dashboard worden getoond.

Lofta e-commerce

Beter vindbaar

WAT ZIJN DE RESULTATEN?

Lofta Dakkapellen heeft nu een conversiegerichte corporate website, die voldoet aan alle standaarden van dit moment en geschikt is voor e-marketing doeleinden.

Om het aantal conversies te verhogen is Bluedesk bezig met diverse SEO werkzaamheden om Lofta Dakkapellen beter vindbaar te maken voor de doelgroep in Google. Deze werkzaamheden zijn nodig gezien de hoge concurrentie in de dakkapellen markt. Er zijn een aantal zoekwoorden afgesproken met de bijbehorende doelstellingen, waardoor er gericht kan worden gewerkt aan het gewenste resultaat.

Het doel van 2016 is om aan het einde van het vierde kwartaal met 65% van de afgesproken zoekwoorden op de eerste pagina in Google komen. In april 2016 stond al ruim 40% van de zoekwoorden op de eerste pagina in Google. Daarnaast is het percentage unieke organische bezoekers (SEO) met 13,13 % gestegen op basis van de periode 1 januari – 31 maart 2016 t.o.v het voorgaande jaar.

''Het ontwerp van Bluedesk voor de website van Lofta onderschrijft de propositie op exclusiviteit en design ten volle.''

 

- Rick Coreelmont -

Commercieel directeur Lofta Dakkapellen

Naar boven
Cookies bij Bluedesk

Wij gebruiken cookies om u de allerbeste ervaring te bieden op onze website.