Eurocraft

EURO CRAFT werd in 1995 opgericht onder de naam SOCODA  S.A., in Frankrijk en is momenteel uitgegroeit tot een toonaangevende B2B marketing- en inkoopgroep. Het bedrijf is actief in de bouw-en industriesector.

Het bedrijf heeft momenteel vijf succesvolle partners en is actief in tientallen landen. EURO CRAFT bestaat uit 2300 gespecialiseerde handelaren en heeft meer dan 3700 vestigingen.

De uitdagingen

bluedesk faciliteert de hosting voor de website van Eurocraft via onze hosting partner Dynamicweb in samenwerking met Zevij-Necomij. Zevij-Necomij B.V. is de grootste inkooporganisatie van aangesloten technische groothandels in bouw & industrie in de Benelux. Zevij-Necomij faciliteert en adviseert de circa 300 aangesloten leden op het vlak van ICT, data en marketing.

Zevij-Necomij verzorgt de hosting vanuit de DynamicWeb voor Eurocraft. Zevij-Necomij biedt een hosting aan die met uw online onderneming meegroeit. U hoeft zich geen zorgen te maken over de hoge kosten en Zevij Necomij schakelt met gemak bij wanneer uw website extra aandacht nodig heeft. Zo blijft u website altijd veilig en betrouwbaar.

De rol van bluedesk

bluedesk heeft in samenwerking met Eurocraft de website ingericht met een professioneel design. De website is functioneel en gebruiksvriendelijk ingericht om de klantervaring te optimaliseren. Een website is immers het visitekaartje van uw bedrijf en een bezoeker moet het gevoel krijgen dat diegene op de juiste website is beland. Een duidelijke structuur en indeling zorgt ervoor dat een bezoeker eenvoudig kan navigeren op de website. Op deze wijze creëren wij leadgenererende en converterende websites voor onze klanten.

Wij ondersteunen en begeleiden Eurocraft bij het plaatsen en ontwikkelen van content voor op de website. De kwaliteit van de content op een website heeft invloed op het succes van uw organisatie en de vindbaarheid van uw website. Content moet op de juiste plek geplaatst worden, om het aantal conversies te optimaliseren. Wij ontwikkelen op maat gemaakte websites die aansluit bij de huisstijl van de klant. 

 

 

Naar boven