• Integrated e-commerce
  • PIM
  • Digital marketing
  • Emerce 100 #3
  • FD Gazellen 2022

OVER

Het verhuren van tijdelijke opslagruimte aan particulieren en bedrijven voor korte of langere tijd is relatief nieuw in Nederland. City Box bracht het ‘Self Storage’ concept in 1998 als eerste naar Nederland. En niet zonder succes! Met ruim 80 medewerkers en 24 vestigingen in het hele land is City Box een grote aanbieder van flexibele opslagruimte.

Groter bereik middels de mobiele website

WAT HEBBEN WE GEDAAN?

Er is gestart met het ontwikkelen van een passend design voor de mobiele website. Belangrijk was om de herkenbare City Box bedrijfskleuren naar voren te laten komen en de interactie van de mobiele gebruiker met de mobiele website zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken. Hierdoor werd er gekozen voor een mobiele website die qua look & feel veel weg heeft van een app. Er wordt dan ook net als bij een app gebruik gemaakt van de extra ‘on-board’ functionaliteiten van de mobiele telefoon. Het is nu voor de bezoeker van de mobiele website van City Box mogelijk om direct een vestiging te bellen of om via de GPS van de mobiele telefoon via Google Maps een routebeschrijving te verkrijgen naar de dichtstbijzijnde vestiging.

De mobiele website is opgebouwd uit vier hoofdonderdelen: “vestigingen”, “de verschillende boxen”, “services” en “over City Box”. Deze onderdelen zijn te bereiken vanaf de homepage van de mobiele website. In het onderdeel “vestigingen” worden de vestigingen alfabetisch getoond en is het mogelijk om de dichtstbijzijnde vestiging te zoeken via de GPS van je mobiele telefoon. Verder kan direct een vestiging gebeld of gemaild worden. Ook is het mogelijk een routebeschrijving te verkrijgen naar de desbetreffende vestiging via Google maps. Uit onderzoek is gebleken dat 61% van de mobiele website gebruikers informatie zoekt over locaties en adresgegevens en dergelijke. De boxen die de vestiging bezit kunnen bekeken worden en er kan direct een aanvraagformulier voor een box ingevuld worden.

Door de mobiele website van City Box heeft City Box een hogere gebruiksvriendelijkheid voor mobiele bezoekers van de website en bovendien een groter bereik gecreëerd.

Naar boven
Cookies bij Bluedesk

Wij gebruiken cookies om u de allerbeste ervaring te bieden op onze website.