• Integrated e-commerce
  • PIM
  • Digital marketing
  • Emerce 100 #3
  • FD Gazellen 2022
Camperland logo afbeelding

Camperland - Dé specialist in campers

Camperland is met meer dan 30 jaar ervaring dé specialist in campers. Of het nu is voor verkoop, verhuur, onderhoud en reparatie, APK, accessoires of schadeherstel aan uw camper.

Een splinternieuwe camper of een tweedehands camper kopen doet u zorgeloos bij Camperland. Camperland is de officiele dealer van de merken adria, eura mobil & bürstner. In de door Bluedesk ontwikkelde Dynamicweb website vindt u een ruim assortiment aan campers om te kopen of te huren.

 

ONZE PIJLERS

Gebruikersgemak

Gebruikersgemak

JEROME optimaliseert websites op het gebied van gebruikersgemak, zodat bezoekers eenvoudig kunnen navigeren naar de pagina waarnaar de bezoeker zoekt. Dit hebben wij gedaan met geavanceerde zoekfuncties, een duidelijk menu en geoptimaliseerde filters.

Websitesnelheid

Website snelheid

Om de ideale klantbeleving te realiseren hebben wij website van Camperland geoptimaliseerd op het gebied van website snelheid. Laadtijd is een belangrijk onderdeel van gebruikersgemak en zoekmachine optimalisatie.

Conversie optimalisatie

Conversie optimalisatie

JEROME is een team van digital marketeers. Conversie optimalisatie kent voor onze CRO specialisten geen geheimen. Team JEROME gaat graag voor jou aan de slag om meer conversie en omzet te realiseren

Camperland mockup responsive

Ontwikkeling en realisatie webshop

WAT HEBBEN WE GEDAAN?

Camperland is onderdeel van Truckland. Na de succesvolle lancering van Truckland mochten wij nu ook de website van Camperland ontwikkelen.

Ten eerste is er een analyse gemaakt van de website van Truckland. De best practices rondom het assortiment aan campers en de huisstijl zijn verwerkt in het design van de nieuwe website. Vanuit het all-in-one platform van Dynamicweb is de nieuwe e-commerce website van Camperland ontwikkeld. Dynamicweb maakt naadloze integraties mogelijk en de website is eenvoudig te beheren vanuit één centraal punt. 

Wij hebben ervoor gezorgd dat de website meetbaar is geworden, zodat wij de website voor Camperland kunnen blijven optimaliseren.

 

Camperland mockup macbook

functioneel en toekomstbestendig

Het resultaat

De website van Camperland is ontworpen met oog voor design. Op deze functionele website kunnen gebruikers gemakkelijk navigeren naar de juiste pagina's. Door gebruik te maken van Dynamicweb hebben we een responsive website opgezet met een duidelijke structuur en een attractief design. 

Camperland en Bluedesk zetten op de website de e-commerce module van Dynamicweb in. Vanuit deze module kan Camperland eenvoudig de producten beheren. De e-commerce pagina's zijn voorzien van geavanceerde filteroptie's en een geoptimaliseerde zoekfunctie, zodat bezoekers snel kunnen navigeren naar de gewenste camper. 

Camperland macbook afbeelding

EEN TOEKOMSTBESTENDIG WEBSITE

Gericht op conversies

In 2021 nam de Truckland Group de camper- en caravandealer Cor van den Oever over. Voor de Truckland Group hebben wij een website ontwikkeld, zodat potentiële klanten nu bij Camperland terecht kunnen voor alles wat te maken met campers heeft. De website is optimaal ingericht, zodat bezoekers eenvoudig kunnen navigeren naar de belangrijke pagina's.

De belangrijkste pijlers voor de nieuwe website:

  • een ideale klantbeleving
  • gebruikersgemak
  • websitesnelheid
  • conversie optimalisatie

Tijdens het ontwerpen van de website hebben wij pagina's doorverwezen van het oude domein Campercenter.nl naar de juiste pagina op de nieuwe Camperland website. De pagina's hebben wij verbeterd op het gebied van SEO door de content, techniek en de user experience te optimaliseren. De basis voor een leadgenererende website.

Contact Bluedesk

ANDERE SUCCESVERHALEN

Truckland case

Truckland

KOKS GROUP Case

KOKS GROUP

4Tecx case

4TECX

Naar boven
Cookies bij Bluedesk

Wij gebruiken cookies om u de allerbeste ervaring te bieden op onze website.