Een functionele website gericht op conversie voor Camperland

Camperland is met meer dan 30 jaar ervaring dé specialist in campers. Of het nu is voor verkoop, verhuur, onderhoud en reparatie, APK, accessoires of schadeherstel aan uw camper.

Een splinternieuwe camper of een tweedehands camper kopen doet u zorgeloos bij Camperland. Camperland is de officiele dealer van de merken adria, eura mobil & bürstner. In de door bluedesk ontwikkelde Dynamicweb website vindt u een ruim assortiment aan campers om te kopen of te huren.

bluedesk heeft binnen twee maanden een professionele website gerealiseerd voor Camperland.

Een geslaagde case

De website van Camperland is ontworpen met oog voor design. Op deze functionele website kunnen gebruikers gemakkelijk navigeren naar de juiste pagina's. Door gebruik te maken van Dynamicweb hebben we een responsive website opgezet met een duidelijke structuur en een attractief design. 

Camperland en bluedesk zetten op de website de e-commerce module van Dynamicweb in. Vanuit deze module kan Camperland eenvoudig de producten beheren. De e-commerce pagina's zijn voorzien van geavanceerde filteroptie's en een geoptimaliseerde zoekfunctie, zodat bezoekers snel kunnen navigeren naar de gewenste camper. 

Tijdens het ontwerpen van de website hebben wij pagina's doorverwezen van het oude domein Campercenter.nl naar de juiste pagina op de nieuwe Camperland website. De pagina's hebben wij verbeterd op het gebied van SEO door de content, techniek en de user experience te optimaliseren. De basis voor een leadgenererende website.

Tijdens het ontwerpen van de website hebben wij pagina's doorverwezen van het oude domein Campercenter.nl naar de juiste pagina op de nieuwe Camperland website. De pagina's hebben wij verbeterd op het gebied van SEO door de content, techniek en de user experience te optimaliseren. De basis voor een leadgenererende website.

Nieuwe customer website

Camperland is onderdeel van Truckland. Na de succesvolle lancering van Truckland mochten wij nu ook de website van Camperland ontwikkelen.

Ten eerste is er een analyse gemaakt van de website van Truckland. De best practices rondom het assortiment aan campers en de huisstijl zijn verwerkt in het design van de nieuwe website. Vanuit het all-in-one platform van Dynamicweb is de nieuwe e-commerce website van Camperland ontwikkeld. Dynamicweb maakt naadloze integraties mogelijk en de website is eenvoudig te beheren vanuit één centraal punt. 

Wij hebben ervoor gezorgd dat de website meetbaar is geworden, zodat wij de website voor Camperland kunnen blijven optimaliseren.

De ideale klantbeleving

Door gebruik te maken van Dynamicweb heeft bluedesk een responsive website op kunnen zetten waarbij de presentatie van de producten centraal staat.

Gebruikersgemak

Ter voorbereiding op de toekomstige online verkoop wordt de e-commerce module van Dynamicweb gebruikt. Potentiële klant kunnen snel en eenvoudig navigeren, filteren en zoeken naar de juiste pagina.

Websitesnelheid

Tijdens het ontwikkelen van de website is er rekening gehouden met het belang van een snelle website. Een snelle website zorgt voor meer conversies en een hogere ranking in Google.

Conversie optimalisatie

Sinds de nieuwe corporate website op basis van het Dynamicweb CMS wordt de website constant geoptimaliseerd om de conversies te verhogen. Hierbij speelt de website indeling een grote rol.

Camperland mockup responsive
Naar boven