• E-commerce specialist
  • PIM specialist
  • Meer dan 24 jaar ervaring

BEJO ZADEN

Plan workshop
;

Bejo Zaden

Met een assortiment van meer dan 1000 rassen verdeeld over zo’n 50 gewassen, biedt Bejo Zaden een volledig programma voor alle markten en uiteenlopende klimaten. Voortdurende innovatie staat voorop, om marktwensen te vertalen in groenterassen die een duidelijke toegevoegde waarde hebben voor de héle voedingsketen.

Meer informatie over dit project?

Neem dan contact met ons op.

E-commerce platform

WAT HEBBEN WE GEDAAN?

Bejo Zaden heeft meer dan 100 jaar ervaring in de zadenbranche en behoort in de wereld tot de toonaangevende specialisten in veredeling, productie, bewerking en verkoop van kwaliteitszaden.

 

Om haar klanten beter te kunnen informeren en actueel te kunnen sturen op het orderproces heeft Bejo Zaden, in nauwe samenwerking met ons, een aantal platformen in verschillende talen opgezet en gekoppeld aan haar Microsoft Navision ERP systeem. De online ordering is een volledig geïntegreerd e-Commerce proces met als basis het Microsoft Navision ERP pakket gekoppeld aan de e-Commerce oplossing van Dynamicweb. De integratie met Navision en het online verkopen op Internet in verschillende talen is een leuke uitdaging geweest voor de beide organisaties.

 

Wij hebben de websites, de e-Commerce opzet en de geïntegreerde maatwerk MS Navision ERP koppeling voor onze rekening genomen.

"Online e-Commerce platformen gecreëerd voor de professionele ’biologische’ teler binnen West-Europa gelinkt naar ons eigen Navision-ordersysteem. Een goede samenwerking met het support team." 

 

Jurgen van Baar

PR & Design Bejo Zaden

Wij vertellen je graag meer!

Interesse?

Benieuwd naar onze overige projecten of wil je meer informatie over de mogelijkheden die wij voor jouw organisatie kunnen bieden? Neem dan contact met ons op.

Naar boven
Cookies

This website uses cookies to track your behavior and to improve your experience on the site.