• Integrated e-commerce specialist
 • PIM specialist
 • Digital marketing
 • Meer dan 25 jaar ervaring

  SPECIALIST IN GROENTEZADEN

  Met een assortiment van meer dan 1000 rassen verdeeld over zo’n 50 gewassen, biedt Bejo Zaden een volledig programma voor alle markten en uiteenlopende klimaten. Voortdurende innovatie staat voorop, om marktwensen te vertalen in groenterassen die een duidelijke toegevoegde waarde hebben voor de héle voedingsketen.

  Bejo online platform

  E-commerce platform

  WAT HEBBEN WE GEDAAN?

  Bejo Zaden heeft meer dan 100 jaar ervaring in de zadenbranche en behoort in de wereld tot de toonaangevende specialisten in veredeling, productie, bewerking en verkoop van kwaliteitszaden.

   

  Om haar klanten beter te kunnen informeren en actueel te kunnen sturen op het orderproces heeft Bejo Zaden, in nauwe samenwerking met ons, een aantal platformen in verschillende talen opgezet en gekoppeld aan haar Microsoft Navision ERP systeem. De online ordering is een volledig geïntegreerd e-Commerce proces met als basis het Microsoft Navision ERP pakket gekoppeld aan de e-Commerce oplossing van Dynamicweb. De integratie met Navision en het online verkopen op Internet in verschillende talen is een leuke uitdaging geweest voor de beide organisaties.

   

  Wij hebben de websites, de e-Commerce opzet en de geïntegreerde maatwerk MS Navision ERP koppeling voor onze rekening genomen.

  "Online e-Commerce platformen gecreëerd voor de professionele ’biologische’ teler binnen West-Europa gelinkt naar ons eigen Navision-ordersysteem. Een goede samenwerking met het support team." 

   

  Jurgen van Baar

  PR & Design Bejo Zaden

  Wij vertellen u graag meer

  INTERESSE?

  Barry Tempelaar

  Benieuwd naar onze overige projecten of wilt u meer informatie over de mogelijkheden die wij voor uw organisatie kunnen bieden? Neem dan contact met ons op.

  Direct contact
  Naar boven