Een
leuke
ontmoeting

Leuk dat we elkaar gesproken hebben tijdens de Webwinkel Vakdagen op 29 en 30 juni. Tijdens de Webwinkel Vakdagen heeft u kennis gemaakt met de dienst CaaS. 

Wilt u eerst nog meer weten over CaaS? Lees dan hieronder verder. Wilt u direct een kennismaking inplannen? Klik dan op de button!

Commerce as a Service (CaaS)

CaaS is een dienst van bluedesk en staat voor Commerce as a Service. CaaS is een abonnementsvorm op uw complete e-commerce omgeving. Dé ultieme tool voor ondernemers die digitaal groeien of dat graag willen.

Het uitgangspunt van CaaS is dat het alomvattend is. Het gaat verder dan een website of webshop, want ook onder andere development, design, marketing, licenties en hosting zijn inbegrepen. Alle benodigde kennis en ervaring onder één dak.

 

E-commerce Platform

Uw gehele E-Commerce kanaal beheren vanuit één omgeving?
bluedesk maakt dit mogelijk met het all-in-one E-Commerce platform van DynamicWeb.

Online Marketing

Uw online business dagelijks laten groeien?
Daar zijn de online marketingspecialisten van JEROME voor. Zij nemen uw online marketing werkzaamheden geheel uit handen.

Hosting

Uw E-Commerce altijd zorgeloos up & running?
Met CaaS krijgt u niet zomaar hosting, maar state-of-the-art Microsoft Azure Cloud Hosting.

Integraties

Uw huidige systemen geïntegreerd met uw E-Commerce omgeving?
bluedesk biedt standaard integraties met ERP, PIM, CRM en andere bedrijfssystemen.

Doorontwikkeling

Altijd up-to-date en voorlopen op de concurrentie?
bluedesk blijft pro-actief werken aan uw online business en schaaft bij waar nodig.

Support

Één aanspreekpunt voor al uw E-Commerce vragen?
U neemt contact op met bluedesk en wij regelen de rest. Wel zo makkelijk!

Nieuw E-Commerce platform?

Kiezen voor een e-commerce platform doet u niet zomaar. En dat snappen wij. Daarom laten we u graag kennismaken met CaaS.

Vraag een gratis persoonlijke demo aan en ervaar de kracht Commerce as a Service.

Vaste prijs per maand

Met CaaS bent u volledig ontzorgd voor een vaste prijs per maand!

bluedesk maakt dagelijks online ondernemen makkelijker en toegankelijker middels CaaS. Wij zorgen dat u snel online bent met een krachting E-Commerce platform zonder hoge investeringskosten.

Truckland

bluedesk heeft de corporate website voor Truckland gerealiseerd. JEROME heeft diverse succesvolle campagnes ingezet, waaronder een wervingscampagnes die de kwaliteit van de leads met 70% heeft verhoogt.

  Telstar

  Voor voetbalclub Telstar bluedesk heeft een nieuw online platform gerealiseerd. Een krachtig online platform dat binnen 2 maanden is gerealiseerd door een nauwe samenwerking met de klant. Door de online marketingspecialisten haalt Telstar mooie online resultaten.

   WorldEmp

   Binnen 2 maanden tijd heeft bluedesk een compleet nieuw multi-language platform gebouwd in zowel Nederlands als Engels. De specialisten van JEROME dragen door middel van een intensieve samenwerking met WorldEmp zorg voor het behalen van de online doelstellingen.

    Industrial Pump Group

    Op dit moment is bluedesk bezig met de realisatie van een nieuw B2B E-Commerce platform voor Industrial Pump Group.  JEROME heeft al een lange realatie met Industrial Pump Group. Jaar op jaar worden de online resultaten van Industrial Pump Group verder verbeterd en na de oplevering van de nieuwe website zal dit ook in de resultaten van JEROME te zien zijn.

     • Truckland
     • Telstar
     • WorldEmp
     • Industrial Pump Group
     Naar boven