• Integrated e-commerce
  • PIM
  • Digital marketing
  • Emerce 100 #3
  • FD Gazellen 2022
;
CAAS Webwinkel Vakdagen

Webwinkel Vakdagen

Afspraak maken

Commerce As A Service

Wat is CaaS?

CaaS is een dienst van Bluedesk en staat voor Commerce as a Service. CaaS is een abonnementsvorm op uw complete e-commerce omgeving. Dé ultieme tool voor ondernemers die digitaal groeien of dat graag willen. Het uitgangspunt van CaaS is dat het alomvattend is. Het gaat verder dan een website of webshop, want ook onder andere development, design, marketing, licenties en hosting zijn inbegrepen. Alle benodigde kennis en ervaring onder één dak.

E-Commerce webshop

Volledige ontzorging

Wat zijn de voordelen?

Wie wil er nou niet volledig ontzorgd e-commerce bedrijven? Met CaaS heeft u binnen twee maanden een compleet ingerichte webshop. Wij ontzorgen u volledig op het gebied van techniek, marketing, doorontwikkeling & support.

 

Bestellen, betalen en bezorgen was nog nooit zo eenvoudig! Voor een vaste prijs per maand krijgt u alles wat u nodig heeft om online succes te behalen. Met CaaS heeft u zelfs een compleet marketingteam tot uw beschikking!

 

Het enige wat u hoeft te doen is ervoor zorgen dat uw organisatie er klaar voor is.

Een compleet team van specialisten

ONLINE GROEI MET CaaS

Vooral ervaren online ondernemers weten als geen ander dat het lanceren van een website pas het begin is. Het bijhouden, onderhouden en bijsturen van uw online business vraagt bijna dagelijks aandacht. Dankzij oplossingen als CaaS hoeft u zich niet meer druk te maken om updates, de nieuwste technieken of om een duidelijke marketingstrategie. Want met CaaS heeft u een compleet team met professionals die u bijstaat.

Volledig ontzorgd

VOLLEDIG ONTZORGD

Met CaaS ontzorgen wij u volledig op het gebied van techniek, marketing & support. Zo kunt u zich bezig houden met uw lopende business en zorgen wij voor de rest.

KORTE TIME TO MARKET

KORTE TIME TO MARKET

Wij weten dat uw tijd kostbaar is. Daarom beloven wij dat u binnen twee maanden kunt genieten van een volledige up & running e-commerce omgeving. Wel zo fijn!

VASTE PRIJS PER MAAND

VASTE PRIJS PER MAAND

Wij houden van transparantie. Met CaaS weet u precies waar u maandelijks aan toe bent. Wij hanteren een vaste prijs voor uw gehele e-commerce omgeving incl. online marketing.

ALTIJD UP-TO-DATE

ALTIJD UP-TO-DATE

Wij zorgen dat uw e-commerce omgeving altijd stabiel draait en voorzien is van de laatste updates. Maandelijks ontwikkelen wij proactief door o.b.v. verkregen inzichten en resultaten.

Onze cases

Truckland

Voor Truckland hebben we middels CaaS een nieuwe corporate en customer website gerealiseerd en diverse succesvolle campagnes ingezet.

Ongediertewinkel

Wij hebben onze klant ongediertewinkel.nl geholpen met het eenvoudig overstappen van Magento-1 naar Dynamicweb e-commerce. Een compleet nieuw CaaS e-commerce platform (2-talig) in 2 maanden!

Bakker Schoon

Samen met WorldEmp hebben wij een compleet nieuw corporate platform binnen 2 maanden gerealiseerd middels CaaS.

 

Content

Content

De mogelijkheid om in een handomdraai een nieuwe landingspagina op te stellen met de visual editor. Het is eenvoudig om onderscheid te maken tussen een weergave op mobiel, tablet en desktop voor een perfecte website op alle devices.

E-commerce

E-commerce

Beheer vanuit één backend alle domeinen of talen. Zorg voor een goede cross-en upsell strategie of voeg eenvoudig diverse varianten toe.

 

Met Dynamicweb heeft u in één overview al uw e-commerce data inzichtelijk.

Marketing

Marketing

Genereer meer websiteverkeer en leads, optimaliseer uw content, creëer campagnes en verhoog conversies met Dynamicweb’s uitgebreide marketingplatform. 

Samen met uw eigen marketingteam van JEROME haalt u het maximale uit uw business!

Hosting

Doorontwikkeling

Wij zorgen dat uw e-commerce omgeving altijd stabiel draait en voorzien is van de laatste updates. Maandelijks heeft u een vast aantal uren ter beschikking voor de doorontwikkeling van uw online platform. Ons team haalt samen met u het beste resultaat uit uw online activiteiten.

Commerce as a service

All in one e-commerce

VASTE PRIJS PER MAAND

Wij maken dagelijks online ondernemen makkelijker en toegankelijker middels CaaS. Wij zorgen dat u snel online bent met een krachtig e-Commerce platform zonder hoge investeringskosten.

 

Met CaaS leveren wij een all-in-one e-Commerce service, waarbij wij u volledig ontzorgen op het gebied van techniek, marketing & service. Hierdoor kan uw focus geheel gericht zijn op uw business.

Met CaaS bent u volledig ontzorgd voor een vaste prijs per maand!

 

Bekijk hieronder onze tarieven

Caas - Commerce as a service

PROFESSIONAL

Kickstart uw business
 

​ All-in-one platform

​ Dynamicweb licentie

​ Digital marketingteam

​ Optimale hosting

​ Snelle support

​ Doorontwikkeling

​ Max 2.000 SKU's (Stock Keeping Unit)

16 uur vaste capaciteit

​ Basis integraties


 

€5.000,-

per maand

Caas - Commerce as a service

BUSINESS

Groei digitaal door

 

​ All-in-one platform

​ Dynamicweb licentie

​ Digital marketingteam

​ Optimale hosting

​ Snelle support

​ Doorontwikkeling

​ Max 10.000 SKU's (Stock Keeping Unit)

​ 24 uur vaste capaciteit

​ Basis integraties

 

 

€7.500,-

per maand

Caas - Commerce as a service

PREMIUM

Haal alles uit e-commerce

 

​ All-in-one platform

​ Dynamicweb licentie

​ Digital marketingteam

​ Optimale hosting

​ Snelle support

​ Doorontwikkeling

​ Max 50.000 SKU's (Stock Keeping Unit)

​ 32 uur vaste capaciteit

​ Maatwerk integraties

 

 

v.a. €10.000,-

per maand

Kostenbesparing B2B

Wij komen graag met u in gesprek

Benieuwd naar CAAS?

Benieuwd wat CaaS te bieden heeft? Wij komen graag met u in gesprek om de mogelijkheden voor uw onderneming door te spreken. Laat uw gegevens hier achter en een van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met u op. 

 

Of bel direct naar +31 (0)72 2004557.

Ik ben geïnteresseerd in CaaS:

Contactformulier CaaS

Naar boven
Cookies bij Bluedesk

Wij gebruiken cookies om u de allerbeste ervaring te bieden op onze website.