Snel up
& running

Turnkey E-Commerce

Volledig ontzorgd E-Commerce bedrijven, wie wil dat nou niet? Met de Turnkey E-Commerce oplossing van bluedesk heeft u een compleet ingerichte webshop gekoppeld met uw ERP en PIM data (Perfion geleverd door Zevij-Necomij / EZbase).

Aanvullend kunnen wij u ontzorgen op het gebied van online marketing, doorontwikkeling & support.

Professionele E-Commerce was nog nooit zo eenvoudig te faciliteren. Het enige dat u hoeft te doen is ervoor zorgen dat uw organisatie er klaar voor is.

Actuele productdata volledig geïntegreerd

bluedesk maakt dagelijks online ondernemen makkelijker en toegankelijker middels onze Turnkey E-Commerce oplossing.

Zo verzorgt bluedesk - in samenwerking met Zevij-Necomij - de (Perfion) PIM implementatie en de integratie en inrichting van het E-Commerce platform (DynamicWeb) en verzorgt de ERP connectie naar Zevij-Necomij. 

e-commerce platform

E-Commerce Platform

Uw gehele E-Commerce kanaal beheren vanuit één omgeving? bluedesk maakt dit mogelijk met het all-in-one E-Commerce platform van DynamicWeb.

online marketing

Online Marketing

Uw online business dagelijks laten groeien? Daar zijn de online marketingspecialisten van JEROME voor. Zij nemen uw online marketing werkzaamheden geheel uit handen.

Azure Hosting

Hosting

Uw E-Commerce altijd zorgeloos up & running? U krijgt niet zomaar hosting, maar state-of-the-art Microsoft Azure Cloud Hosting.

Integratiespecialisten

Integraties

Uw huidige systemen geïntegreerd met uw E-Commerce omgeving? bluedesk biedt standaard integraties met ERP, PIM, CRM en andere bedrijfssystemen.

Doortontwikkeling

Doorontwikkeling

Altijd up-to-date en voorlopen op de concurrentie?​ bluedesk blijft pro-actief werken aan uw online business en schaaft bij waar nodig.

Supportcontract

Support

Één aanspreekpunt voor al uw E-Commerce vragen? U neemt contact op met bluedesk en wij regelen de rest. Wel zo makkelijk!

Krachtig
platform

Het all-in-one platform op basis van Dynamicweb is voorzien van best practises en bewezen marktstandaarden. Door de krachtige content- & E-Commerce modules kunnen wij een sterk converterend platform neerzetten.

Door de marketingmogelijkheden die binnen Dynamicweb aanwezig zijn bent u klaar om datagedreven resultaat te behalen en te vergroten.

Maar wat is E-Commerce zonder online marketing? Juist, zo goed als kansloos! Daarom biedt bluedesk u optioneel beschikking over het winnende online marketingteam dat zorgt voor omzet, conversie en tevreden klanten en helpt het team u om de online concurrentie voor te zijn en te blijven!

Hosting en doorontwikkeling

Met de Turnkey E-Commerce oplossing van bluedesk hoeft u zich niet druk te maken over de hosting en de hoge kosten om uw webshop sneller te krijgen.

Zevij-Necomij biedt haar leden de beste hosting die u zich maar kunt wensen. Een die mee groeit met uw online onderneming. Op drukke dagen schakelt de hosting met gemak bij en bij downtime wordt er direct geschakelt en het probleem opgelost.

Zevij-Necomij en bluedesk verzorgen een totaalpakket dat uw online positie versterkt.

Naar boven