• Integrated e-commerce
  • PIM
  • Digital marketing
  • Emerce 100 #3
  • FD Gazellen 2022
;

Customer Succes Manager

Graag stellen wij Rosa Harris aan u voor!

De interesse in het beheren en beheersen van productinformatie neemt enorm toe. Het aantal relaties dat Bluedesk op het gebied van Product Informatie Management, ofwel PIM, bedient is snel gestegen.

Om die groei te faciliteren en onze kwaliteit naar u te waarborgen is Rosa Harris sinds juni 2023 in dienst getreden bij Bluedesk. Zij vervult de functie van Customer Succes Manager voor PIM projecten.

Rosa heeft een achtergrond in Business IT & Management. Vanuit haar rol is Rosa de verbindende schakel tussen u en ons PIM implementatie team. U kunt bij Rosa terecht voor vragen over uw PIM-installatie, de planning, de voortgang op supporttickets, uw supportcontract en bijvoorbeeld de stand van uw urenvoucher.

Daarnaast gaat Rosa u actief informeren en adviseren als het gaat om kansen voor uw installatie, updates, patches, trainingen en events!

Binnenkort neemt Rosa contact met u op om zich persoonlijk aan u voor te stellen.

Rosa: "Sinds juni 2023 is mijn avontuur als Customer Succes Manager gestart bij Bluedesk. Als Customer Succes Manager van PIM projecten fungeer ik als schakel tussen de behoefte van de klant en het development team. Door mijn achtergrond in Business IT & Management heb ik zowel kennis van de techniek als de business. Die kennis kan ik goed inzetten bij het managen van de PIM projecten.

Ik kijk ernaar uit de klanten en klantbehoeften te leren kennen en samen het maximale resultaat uit uw platform te halen."

Dagelijks digitaal groeien

Met ruim 27 jaar kennis en ervaring weet bluedesk wat er nodig is om digitaal te groeien en future-proof te blijven.

Wij helpen ambitieuze bedrijven het maximale uit hun online business te halen.

Dit doen we door het leveren van PIME-Commerce en Online Marketing oplossingen die de ruimte krijgen om continue door te ontwikkelen.

We kiezen voor duurzame oplossingen die we samen uitbouwen tot online succes. Iedere dag weer. Zodat uw business een e-business wordt. En andersom.

BEKIJK DE PIM OPLOSSINGEN VAN BLUEDESK

Bluedesk Sonic PIM case

Bluedesk zorgt ervoor dat alle informatie van de ruim 15.000 producten van Sonic Equipment in één applicatie makkelijk, snel en overzichtelijk vindbaar zijn.

Bluedesk - Smartwares

Bluedesk heeft voor Smartwares Group de koppelingen van het e-commerce platform, PIM en het ERP gerealiseerd. De PIM oplossing van Bluedesk is voor Smartwares een onmisbaar 'key-system'.

Bluedesk - Zevij Necomij - PIM

Bluedesk biedt een PIM oplossing voor de leden van Zevij-Necomij. Zevij-Necomij faciliteert haar leden met een aantal diensten, waaronder het verrijken en beheren van productinformatie.

Naar boven
Cookies bij Bluedesk

Wij gebruiken cookies om u de allerbeste ervaring te bieden op onze website.