• Integrated e-commerce
  • PIM
  • Digital marketing
  • Emerce 100 #3
  • FD Gazellen 2022
;
Bluedesk valt in de prijzen op de DynamicWeb Awards 2022

Bluedesk valt in de prijzen bij Dynamicweb awards 2022

In de categorie Most Valuable Professional & Best DynamicWeb Solution

DYNAMICWEB AWARDS 2022

Bluedesk is in de prijzen gevallen tijdens de Dynamicweb summit 2022 in Aarhus. Hierbij werden prijzen uitgereikt aan de beste B2B/B2C oplossingen en de best presterende partners van 2020/2021.

Onze collega's Jesse Bakker en John Broers werden verkozen tot Most Valuable Professional 2022 Experts. Daarnaast heeft Bluedesk de prijs voor de Best DynamicWeb Solution Benelux gewonnen met de inzending van 4tecx. Het eerste resultaat van ons unieke en speciaal ontworpen turnkey e-commerce concept voor onze klant Zevij-Necomij.

De community conferentie van Dynamicweb in Denemarken bestond uit een programma van 3 dagen gevuld met interessante presentaties van Dynamicweb experts, praktische adviezen van specialisten, sociale bijeenkomsten en gecertificeerde testen. Een uniek evenement waar kennis en expertise werd gedeeld. 

Bluedesk is een gecertificeerd partner van Dynamicweb. Dynamicweb biedt een all-in-one platform aan, waarbij PIM, CMS, e-commerce en marketing worden gecombineerd om de klantervaring te optimaliseren. Momenteel runnen ruim 12.000 websites op het Dynamicweb platform. 

Dynamicweb biedt een geavanceerde oplossing voor het beheren van content en e-commerce producten. Dynamicweb is wereldwijd inzetbaar en eenvoudig te implementeren. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van Dynamicweb voor uw organisaties? Neem dan direct contact met ons op.

Onze succesverhalen

Truckland Case

Truckland

Bluedesk heeft voor het ontwerp en realisatie van de internetsite alsook het intranet gezorgd. Hierbij is gebruik gemaakt van het Dynamicweb CMS.

Ongediertewinkel Case

Ongediertewinkel

Een eenvoudige overstap van Magento1 naar Dynamicweb. Een compleet nieuw CaaS e-commerce platform (2-talig) in 2 maanden!
KOKS Group case

KOKS Group

Bluedesk heeft voor KOKS Group vanuit de bestaande situatie een nieuw platform gebouwd. Samen met JEROME hebben wij de online strategie verdere invulling gegeven.

VARO ENERGY CASE

VARO

Bluedesk heeft voor VARO Energy een nieuwe handelsapplicatie ontwikkeld voor de Benelux, waar vraag en aanbod van brandstoffen bij elkaar worden gebracht.

Nh1816 case

Nh1816 Verzekeringen

Bluedesk heeft voor Nh1816 Verzekeringen de nieuwe corporate website gerealiseerd middels een full-service aanpak.

WorldEmp Case

WorldEmp

Samen met WorldEmp hebben wij binnen twee maanden een compleet nieuw corporate platform gerealiseerd. Bekijk de case.

Naar boven
Cookies bij Bluedesk

Wij gebruiken cookies om u de allerbeste ervaring te bieden op onze website.