• Integrated e-commerce
  • PIM
  • Digital marketing
  • Emerce 100 #3
  • FD Gazellen 2022

ZOEKMACHINE ADVERTEREN UITBESTEDEN

Wilt u meer traffic op uw website / e-Commerce platform? En meer verkopen in uw huidige webshop? Heeft u geen idee waar u moet beginnen en wilt u zoekmachine adverteren uitbesteden aan een professioneel en vakkundig bedrijf? De SEA specialisten van Bluedesk staan voor u klaar en zorgen voor uw online succes. Door de kennis en ervaring van onze SEA specialisten, en ons Google Partnership, kunnen we op korte termijn resultaten boeken voor uw platform.

Online marketing label

JEROME VAN BLUEDESK

JEROME is het online marketing label van Bluedesk. Waar Bluedesk krachtige en schaalbare commerce oplossingen levert, is JEROME er voor al uw digital marketing zaken. Zij nemen al uw marketingzaken uit handen en zorgen ervoor dat u het maximale uit uw website haalt.

Wilt u meer weten over onze online marketing experts? Bekijk dan de website..

Conversie optimalisatie

ANALYSE EN PLANNING

De SEA specialisten van JEROME kijken naar de zoekwoorden die het beste aansluiten op uw e-Commerce platform, wat het gedrag van de huidige bezoekers is en welke strategie en soort advertenties hierbij het best aansluiten. Een goede zoekmachine advertentie campagne begint altijd met een analyse van onder andere zoekwoorden, concurrentie en advertentie mogelijkheden.

De specialisten kijken naar de best scorende zoekwoorden en advertenties voor uw website zodat u uw maandelijkse investering ook terug ziet in uw bedrijfsresultaten. Want uiteindelijk wilt u met uwbedrijf ook op de eerste positie staan op de relevante zoekwoorden.

JEROME van Bluedesk ondersteunt u

WILT U ALLES WETEN OVER SEA?

Adverteren

CONVERSIEGERICHT ADVERTEREN

SEA is zeer doelgericht en leidt direct tot resultaat voor uw e-Commerce platform. Een goede advertentie campagne zorgt ervoor dat u de juiste mensen naar uw website trekt. Als de bezoekers eenmaal op de website zijn geland, is het belangrijk dat de bezoekers ook daadwerkelijk overgaan tot een conversie. Om deze reden kunnen kunnen wij u ook verder helpen met conversie optimalisatie trajecten.

Onze marketing consultants kijken te allen tijde mee om de conversie op uw website te verhogen en uw zoekmachine advertentie campagne nog beter te laten scoren.

Online marketing diensten

ALLE DIENSTEN IN ÉÉN PAKKET!

U wilt snel online resultaten behalen? Dat begrijpen wij als geen ander. Onze online marketing experts denken niet in kanalen of in uren. U zit niet vast in een SEA of SEO abonnement maar kunt al uw online marketingzaken uit handen geven. Samen met uw kennis van de markt zorgen onze online marketeers voor meer conversie & meer omzet voor uw bedrijf.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf? Neem gerust contact met JEROME op via 072-520 03 10

ONLINE GROEIEN?

Beniewd wat de uitbesteding van online marketing voor u kan betekenen? 

Zoekmachine marketing

ZOEKMACHINE MARKETING

Ons online marketing team JEROME zorgt dat u optimaal vindbaar bent in zoekmachines. Met onze zoekmachine marketing specialisten, zoals SEO (zoekmachine optimalisatie) en SEA (zoekmachine adverteren) specialist, zorgen we ervoor dat u gevonden wordt door uw doelgroep en uw website optimaal presteert.

Conversie optimalisatie

CONVERSIE OPTIMALISATIE

U wilt snel online resultaten behalen? Het bezoek is er, maar de conversie blijft achter? Uw bestaande conversiepercentage is niet naar wens? Dan bent u op zoek naar een specialist in conversie optimalisatie. Onze experts helpen u hier graag bij. Onze online marketing specialisten zorgen ervoor dat de conversie op uw website wordt verhoogd.

Onze conversie specialisten kunnen u, na een goede en intensieve testperiode, goede adviezen geven om de conversie te verhogen en zo meer uit uw online platform te halen.

ONLINE GROEIEN?

Beniewd wat de uitbesteding van online marketing voor u kan betekenen? 

Social media marketing

SOCIAL MEDIA MARKETING

Onze specialisten zorgen er voor dat sociale media voor u gaat werken! Social media marketing zorgt voor uw naamsbekendheid en merkbeleving.

Onze online marketeers weten als geen ander hoe u de interactie met uw doelgroep aan moet gaan. Ook voor uw vindbaarheid in zoekmachines kunnen sociale media een belangrijke rol spelen. En wij weten hoe.

Online adverteren

ONLINE ADVERTISING

Of u nou al bezig bent met online advertising of u wilt er mee beginnen: de marketingspecialisten van JEROME kunnen ervoor zorgen dat uw campagnes optimaal zijn ingericht. Hierbij kijken we voortdurend of het maximale uit uw investering wordt behaald of dat we wellicht uw budget beter kunnen verdelen. Door continu te kijken naar de ROI halen we het maximale uit uw online advertising campagnes.

Contact Bluedesk

Naar boven
Cookies bij Bluedesk

Wij gebruiken cookies om u de allerbeste ervaring te bieden op onze website.