Zoekmachine adverteren uitbesteden

Wilt u meer traffic op uw website of E-Commerce platform?

En meer verkopen in uw huidige webshop? Heeft u geen idee waar u moet beginnen en wilt u zoekmachine adverteren uitbesteden aan een professioneel en vakkundig bedrijf? De SEA specialisten van JEROME van bluedesk staan voor u klaar en zorgen voor uw online succes.

JEROME is het online marketing label van bluedesk. Waar bluedesk krachtige en schaalbare commerce oplossingen levert, is JEROME er voor al uw digital marketing zaken. Zij nemen al uw marketingzaken uit handen en zorgen ervoor dat u het maximale uit uw website haalt.

Door de kennis en ervaring van onze SEA specialisten, en ons Google Partnership, kunnen we op korte termijn resultaten boeken voor uw platform.

Analyse en planning

Een goede zoekmachine advertentie campagne begint altijd met een analyse van onder andere zoekwoorden, concurrentie en advertentie mogelijkheden.

De SEA specialisten van JEROME kijken naar de zoekwoorden die het beste aansluiten bij uw E-Commerce platform, wat het gedrag van de huidige bezoekers is en welke strategie en soort advertenties hierbij het best bij passen.

De specialisten kijken naar de best scorende zoekwoorden en advertenties voor uw website zodat u uw maandelijkse investering ook terug ziet in uw bedrijfsresultaten. Want uiteindelijk wilt u met uw bedrijf ook op de eerste positie staan op de relevante zoekwoorden.

Focus op resultaat

SEA is zeer doelgericht en leidt direct tot resultaat voor uw E-Commerce platform. Een goede advertentie campagne zorgt ervoor dat u de juiste mensen naar uw website trekt.

Als de bezoekers eenmaal op de website zijn geland, is het belangrijk dat de bezoekers ook daadwerkelijk overgaan tot een conversie. Om deze reden kunnen kunnen wij u ook verder helpen met conversie optimalisatie trajecten.

Onze marketing consultants kijken te allen tijde mee om de conversie op uw website te verhogen en uw zoekmachine advertentie campagne nog beter te laten scoren.

Compleet online marketing team

U wilt snel online resultaten behalen? Dat begrijpen wij als geen ander. Onze online marketing experts denken niet in kanalen of in uren. U zit niet vast in een SEA of SEO abonnement maar kunt al uw online marketingzaken uit handen geven. Samen met uw kennis van de markt zorgen onze online marketeers voor meer conversie & meer omzet voor uw bedrijf.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf? Neem gerust contact met JEROME op via 072-520 03 10.

Naar boven