• Integrated e-commerce
  • PIM
  • Digital marketing
  • FD Gazellen 2021 winnaar

ZOEKMACHINE ADVERTEREN UITBESTEDEN

Wil je meer traffic op je website / e-Commerce platform? En meer verkopen in je huidige webshop? Heb je geen idee waar je moet beginnen en wil je zoekmachine adverteren uitbesteden aan een professioneel en vakkundig bedrijf? De SEA specialisten van Bluedesk staan voor je klaar en zorgen voor jouw online succes. Door de kennis en ervaring van onze SEA specialisten, en ons Google Partnership, kunnen we op korte termijn resultaten boeken voor je website.

Online marketing label

JEROME VAN BLUEDESK

JEROME is het online marketing label van Bluedesk. Waar Bluedesk krachtige en schaalbare commerce oplossingen levert, is JEROME er voor al je digital marketing zaken. Zij nemen al je marketingzaken uit handen en zorgen ervoor dat je het maximale uit je website haalt. Wil jij meer weten over onze online superhelden? Bekijk dan de website...

Conversie optimalisatie

ANALYSE EN PLANNING

De SEA specialisten van JEROME kijken naar de zoekwoorden die het beste aansluiten op je e-Commerce platform, wat het gedrag van de huidige bezoekers is en welke strategie en soort advertenties hierbij het best aansluiten. Een goede zoekmachine advertentie campagne begint altijd met een analyse van onder andere zoekwoorden, concurrentie en advertentie mogelijkheden.

De specialisten kijken naar de best scorende zoekwoorden en advertenties voor je website zodat je jouw maandelijkse investering ook terug ziet in je bedrijfsresultaten. Want uiteindelijk wil je met je bedrijf ook op de 1e positie staan op de relevante zoekwoorden.

Wij hebben alle informatie over PIM in een PDF gezet

WIL JE ALLES WETEN OVER PIM?

Adverteren

CONVERSIEGERICHT ADVERTEREN

SEA is zeer doelgericht en leidt direct tot resultaat voor je e-Commerce platform. Een goede advertentie campagne zorgt ervoor dat je de juiste mensen naar je website trekt. Als de bezoekers eenmaal op de website zijn geland is het belangrijk dat de bezoekers ook daadwerkelijk overgaan tot een conversie. Om deze reden kunnen kunnen wij je ook verder helpen met conversie optimalisatie trajecten.

Onze marketing consultants kijken ten alle tijden mee om de conversie op je website te verhogen, en je zoekmachine advertentie campagne nog beter te laten scoren.

Online marketing diensten

ALLE DIENSTEN IN 1 PAKKET!

Je wilt snel online resultaten behalen? Dat begrijpen wij als geen ander. Onze online superhelden denken niet in kanalen of in uren. Je zit niet vast in een SEA of SEO abonnement maar kunt al je online marketingzaken uit handen geven. Samen met jouw kennis van de markt zorgen onze online superhelden voor meer conversie & meer omzet voor jouw bedrijf.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Neem gerust contact met JEROME op via 072-520 03 10

ONLINE GROEIEN?

Beniewd naar wat uitbesteding van B2B-marketing voor jou kan betekenen? 

Zoekmachine marketing

ZOEKMACHINE MARKETING

Ons online marketing team JEROME zorgt dat je optimaal vindbaar bent in zoekmachines. Met onze zoekmachine marketing specialisten, zoals Zoekmachine optimalisatie specialist(SEO) en Zoekmachine adverteren specialist (SEA), zorgen we ervoor dat je gevonden wordt door jouw doelgroep en jouw website optimaal presteert.

Conversie optimalisatie

CONVERSIE OPTIMALISATIE

Je wilt snel online resultaten behalen? Het bezoek is er, maar de conversie blijft achter? Je bestaande conversiepercentage is niet naar wens? Dan ben je op zoek naar een specialist in conversie optimalisatie. Onze experts helpen je hier graag bij. Onze online marketing specialisten zorgen ervoor dat de conversie op jouw website wordt verhoogd.

Onze conversie specialisten kunnen je, na een goede en intensieve testperiode, goede adviezen geven om de conversie te verhogen en zo meer uit jouw online platform te halen.

ONLINE GROEIEN?

Beniewd naar wat uitbesteding van B2B-marketing voor jou kan betekenen? 

Social media marketing

SOCIAL MEDIA MARKETING

Onze specialisten zorgen er voor dat sociale media voor je gaat werken! Social media marketing zorgt voor jouw naamsbekendheid en merkbeleving.

Onze online marketeers weten als geen ander hoe je de interactie met je doelgroep aan moet gaan. Ook voor je vindbaarheid in zoekmachines kunnen sociale media een belangrijke rol spelen. En wij weten hoe.

Online adverteren

ONLINE ADVERTISING

Of je nou al bezig bent met online advertising of je wilt er mee beginnen: de marketingspecialisten van JEROME kunnen ervoor zorgen dat je campagnes optimaal zijn ingericht. Hierbij kijken we voortdurend of het maximale uit je investering wordt behaald of dat we wellicht je budget beter kunnen verdelen. Door continu te kijken naar de ROI halen we het maximale uit je online advertising campagnes.

ONLINE GROEIEN?

Beniewd naar wat uitbesteding van B2B-marketing voor jou kan betekenen? 

Naar boven
Cookies

Wij maken gebruik van cookies om uw gedrag bij te houden en uw ervaring op de site te verbeteren. Op deze manier kunnen wij u nog beter van dienst zijn.