• Integrated e-commerce
  • PIM
  • Digital marketing
  • FD Gazellen 2021 winnaar

ONLINE CONVERSIE BEHALEN MET BLUEDESK

Je wilt snel online conversie behalen? De klanten komen op je website, maar de conversie blijft achter? Je bestaande conversiepercentage is niet naar wens en je hebt het idee dat er veel meer uit te halen is? Dan ben je op zoek naar een specialist in conversie optimalisatie en daarvoor ben je bij Bluedesk aan het goede adres.

Bluedesk streeft ernaar om, middels de conversie optimalisatie dienst, de conversie te verhogen op je e-Commerce platform en/of website. Onze conversie specialisten kunnen je, na een goede en intensieve testperiode, goede adviezen geven om de conversie te verhogen.

Online conversie behalen

Leren converteren

BEZOEKERS OMZETTEN IN CONVERSIES

Het trekken van relevante bezoekers is belangrijk, maar nog belangrijker is de daadwerkelijke conversie. Daarom kijken onze conversie specialisten met de CRO dienst naar mogelijke verbeterpunten op je e-Commerce platform. Zo halen we het meest optimale resultaat voor je website of webshop.

Onze conversiespecialisten zullen op basis van data, eigen kennis, testen en ervaring verbeterpunten aankaarten die interessant zijn om te testen. De aandachtspunten van onze conversiespecialisten worden uiteindelijk uitgebreid getest met Visual Website Optimizer en Hotjar. De conversie optimalisatie dienst van Bluedesk is geschikt voor tablet, mobiel en desktop.

Online conversie behalen

Inzetten van online tools

LAAT JE BEZOEKERS CONVERTEREN

Visual Website Optimizer is een gebruiksvriendelijke software tool met ingebouwde testen als: A/B testen, multivariate testen, gedragstesten, heatmaps, tracking en meer. Al deze tools leveren enorm interessant informatie conversieoptimalisatie. Bij de CRO dienst van Bluedesk staan de volgende punten centraal:

  • Analyse van de huidige conversie op de website
  • Hypothese met daarin de mogelijke variaties die getest zullen worden
  • Testen van de opgestelde hypothese
  • Rapportage van de resultaten na afloop van de testperiode
  • Advies m.b.t. de implementatie van de conversie verbeterpunten Implementatie van vastgestelde verbeterpunten

Na een periode van testen worden de resultaten geanalyseerd door onze conversie specialisten en aan je voorgelegd. Hierin wordt een advies gegeven welke conversie verbeterpunten het beste uitgevoerd kunnen worden om het conversiepercentage en de ROI te laten stijgen.

Wij hebben alle informatie over PIM in een PDF gezet

Wilt u alles weten over PIM?

Wij hebben alle informatie over PIM in een PDF gezet

Online conversie behalen

Meer conversie uit social media

GEBRUIK EXTERNE KANALEN

Veel MKB-bedrijven zitten wel op social media maar weten vaak niet goed wat ze daar eigenlijk doen. Een duidelijke strategie met waardevolle content om je doelgroep te boeien, dat is wat nodig is.

Social media is geen doel, maar een middel. Met Social Media kun je als bedrijf op de juiste manier positioneren. Social media kanalen zijn geschikt om in contact te komen met je doelgroep en het verkeer op je website te verhogen. Social commerce laat zich echter ook steeds meer zien op Facebook, Instagram en Youtube. Koopbuttons en advertenties met webshop-links worden steeds vaker aangeboden door de online platformen.

Visuele aspecten gaan in de toekomst tevens een grote rol spelen.

Een platform zoals Instagram leent zich bijvoorbeeld perfect voor het delen van shareable content.

De social media specialisten van JEROME helpen je graag bij het inzetten van externe kanalen.

Online conversie behalen

Converteren uit e-mail

E-MAIL MARKETING

E-mailmarketing: nog steeds een van de best converterende marketingkanalen. Als bedrijf bereik je hiermee de mensen die eerder al hebben aangeven interesse te hebben in jouw product/dienst door hun e-mail adres met je te delen.

Maar niks gaat vanzelf, want er komt nog wel een portie kennis bij kijken om deze consument te overtuigen. Het overtuigen van je doelgroep in een email campagne of nieuwsbrief gaat o.a. gepaard met een pakkende tekst, juiste opbouw en perfecte timing. Na jarenlange ervaring weten onze specialisten precies wat juist wél, en wat niet werkt. Bluedesk heeft in de loop der jaren goede ervaringen opgebouwd bij klanten als KARWEI, GAMMA, Nh1816 Verzekeringen en Warmteservice.

Wij kunnen voor iedereen een juiste strategie in combinatie met ondersteunende kanalen adviseren.

ONLINE GROEIEN?

Beniewd naar wat uitbesteding van B2B-marketing voor u kan betekenen? 

Online conversie behalen- Google analytics

Analyseren en rapporteren

METEN IS WETEN

Ambities kunnen nóg zo groot zijn, en je plan nóg zo professioneel. Maar dit valt allemaal in het niet als de online activiteiten tussentijds niet geanalyseerd en gestuurd worden.

Om tijdig in te spelen op online kansen en bedreigingen is het van groot belang dat de activiteiten van je marketingstrategie getest en in de gaten gehouden worden. Voor het maximale resultaat monitoren we continue de prestaties van de online marketingactiviteiten. Dit gebeurt o.a. aan de hand van Analytics, Cyfe en ons eigen SEO Dashboard tool. Met deze tools brengen we de prestaties in kaart en werken we aan de optimalisatie van de lopende campagnes.

Door de maandelijkse rapportages, wekelijks calls en frequent contact via mail ben je altijd op de hoogte van de statistieken van je website of webshop. Zo ben je altijd up-to-date en laten we geen kans onbenut.

ONLINE GROEIEN?

Beniewd naar wat uitbesteding van B2B-marketing voor jou kan betekenen? 

Naar boven
Cookies

Wij maken gebruik van cookies om uw gedrag bij te houden en uw ervaring op de site te verbeteren. Op deze manier kunnen wij u nog beter van dienst zijn.