• Integrated e-commerce
  • PIM
  • Digital marketing
  • Emerce 100 #3
  • FD Gazellen 2022

ONLINE CONVERSIE BEHALEN MET BLUEDESK

U wilt snel online conversie behalen? De klanten komen op uw website, maar de conversie blijft achter? Uw bestaande conversiepercentage is niet naar wens en u heeft het idee dat er veel meer uit te halen is? Dan bent u op zoek naar een specialist in conversie optimalisatie en daarvoor bent u bij Bluedesk aan het juiste adres. De online marketing experts van JEROME, het marketinglabel van Bluedesk, helpen u graag. 

Bluedesk streeft ernaar om, middels de conversie optimalisatie dienst, de conversie te verhogen op uw e-Commerce platform en/of website. Onze conversie specialisten kunnen u, na een goede en intensieve testperiode, duidelijke adviezen geven om de conversie te verhogen.

Online conversie behalen

Leren converteren

BEZOEKERS OMZETTEN IN CONVERSIES

Het trekken van relevante bezoekers is belangrijk, maar nog belangrijker is de daadwerkelijke conversie. Daarom kijken onze conversie specialisten met de CRO (Conversion Rate Optimization) dienst naar mogelijke verbeterpunten op uw e-Commerce platform. Zo halen we het meest optimale resultaat voor uw website of webshop.

Onze conversiespecialisten kaarten op basis van data, eigen kennis, testen en ervaring verbeterpunten aan die interessant zijn om te testen. De aandachtspunten van onze conversiespecialisten worden uiteindelijk uitgebreid getest met Visual Website Optimizer en Hotjar. De conversie optimalisatie dienst van Bluedesk is geschikt voor tablet, mobiel en desktop.

Online conversie behalen

Inzetten van online tools

LAAT UW BEZOEKERS CONVERTEREN

Visual Website Optimizer is een gebruiksvriendelijke software tool met ingebouwde testen als: A/B testen, multivariate testen, gedragstesten, heatmaps, tracking en meer. Al deze tools leveren enorm interessant informatie conversieoptimalisatie. Bij de CRO dienst van Bluedesk staan de volgende punten centraal:

  • Analyse van de huidige conversie op de website
  • Hypothese met daarin de mogelijke variaties die getest zullen worden
  • Testen van de opgestelde hypothese
  • Rapportage van de resultaten na afloop van de testperiode
  • Advies m.b.t. de implementatie van de conversie verbeterpunten Implementatie van vastgestelde verbeterpunten

Na een periode van testen worden de resultaten geanalyseerd door onze conversie specialisten en aan u voorgelegd. Hierin wordt een advies gegeven welke conversie verbeterpunten het beste uitgevoerd kunnen worden om het conversiepercentage en de ROI te laten stijgen.

Meer informatie over CRO dienst van JEROME

Benieuwd naar de CRO dienst van JEROME?

Online conversie behalen

Meer conversie uit social media

GEBRUIK EXTERNE KANALEN

Veel MKB-bedrijven zitten wel op social media maar weten vaak niet goed wat ze daar eigenlijk doen. Een duidelijke strategie met waardevolle content om uw doelgroep te boeien, dat is wat nodig is.

Social media is geen doel, maar een middel. Hiermee kunt u zich als bedrijf op de juiste manier positioneren. Social media kanalen zijn geschikt om in contact te komen met uw doelgroep en het verkeer op uw website te verhogen. Social commerce laat zich echter ook steeds meer zien op Facebook, Instagram en Youtube. Koopbuttons, shops en advertenties met webshop-links worden steeds vaker aangeboden.

Een platform zoals Instagram leent zich bijvoorbeeld perfect voor het delen van shareable content.

De social media specialisten van JEROME van Bluedesk helpen u graag bij het inzetten van externe kanalen.

Online conversie behalen

Converteren uit e-mail

E-MAIL MARKETING

E-mailmarketing: nog steeds een van de best converterende marketingkanalen. Als bedrijf bereikt u hiermee de mensen die eerder al hebben aangeven interesse te hebben in uw product/dienst door hun e-mailadres met u te delen.

Maar niks gaat vanzelf, want er komt nog wel een portie kennis bij kijken om deze consument te overtuigen. Het overtuigen van uw doelgroep in een email campagne of nieuwsbrief gaat o.a. gepaard met een pakkende tekst, juiste opbouw en perfecte timing. Na jarenlange ervaring weten onze specialisten precies wat juist wél, en wat niet werkt. Bluedesk heeft in de loop der jaren goede ervaringen opgebouwd bij klanten als KARWEI, GAMMA, Nh1816 Verzekeringen en Warmteservice.

Wij kunnen voor iedereen een juiste strategie in combinatie met ondersteunende kanalen adviseren.

ONLINE GROEIEN?

Beniewd naar wat uitbesteding van marketing voor u kan betekenen? 

Online conversie behalen- Google analytics

Analyseren en rapporteren

METEN IS WETEN

Ambities kunnen nóg zo groot zijn en uw plan nóg zo professioneel, maar dit valt allemaal in het niet als de online activiteiten tussentijds niet geanalyseerd en gestuurd worden.

Om tijdig in te spelen op online kansen en bedreigingen is het van groot belang dat de activiteiten van uw marketingstrategie getest en in de gaten gehouden worden. Voor het maximale resultaat monitoren we continue de prestaties van de online marketingactiviteiten. Dit gebeurt o.a. aan de hand van Analytics en SEO tools. Met deze tools brengen we de prestaties in kaart en werken we aan de optimalisatie van de lopende campagnes.

Door de maandelijkse rapportages, wekelijkse calls en frequent contact via mail bent u altijd op de hoogte van de statistieken van uw website of webshop. Zo bent u altijd up-to-date en laten we geen kans onbenut.

Contact Bluedesk

Naar boven
Cookies bij Bluedesk

Wij gebruiken cookies om u de allerbeste ervaring te bieden op onze website.