• Integrated e-commerce
  • PIM
  • Digital marketing
  • Emerce 100 #3
  • FD Gazellen 2022

OVER

Met 52 vestigingen in Nederland is Warmteservice de marktleider op het gebied van levering van verwarming, sanitair, dakbedekking en installatiemateriaal tegen vaste lage prijzen. Hierbij levert het online verkopen aan afnemers een substantiële bijdrage aan de ontwikkeling van Warmteservice en wordt dit steeds meer het speerpunt van de business ontwikkeling.

Warmteservice online platform

Gesegmenteerd en gepersonaliseerd

DIVERSE E-MAIL MARKETING CAMPAGNES

Sinds april 2014 verzorgen wij de e-mail marketing activiteiten van Warmteservice middels marketingsoftware Copernica. Copernica is een gebruiksvriendelijke oplossing voor nieuwsbrieven en automatische campagnes met e-mail, landingspagina’s en SMS. Wij zijn partner van Copernica. De werkzaamheden waren geënt op het neerzetten van de Copernica basis. Inrichting van het Copernica platform, design en templating voor:

  1. Servicemailings
  2. B2C nieuwsbrieven
  3. B2B nieuwsbrieven
  4. Actie matige mailings

Verder ondersteunen wij Warmteservice met diverse gepersonaliseerde en gesegmenteerde e-mail marketing campagnes.

Warmteservice e-commerce

Verhogen van het klikpercentage

BANNERING VOOR SEA ACTIVITEITEN

Voor Warmterservice verzorgen wij wekelijks banners in vele verschillende formaten. Deze worden ingezet bij de SEA activiteiten van Warmteservice. Doel van de banners is om het door klik percentage naar de website te verhogen. Daarnaast leveren wij ook in nauw overleg de (product) banners voor de website van Warmteservice zodat de aanbiedingen op verschillende pagina’s goed onder de aandacht komen.

Naar boven
Cookies bij Bluedesk

Wij gebruiken cookies om u de allerbeste ervaring te bieden op onze website.