• Integrated e-commerce specialist
 • PIM specialist
 • Digital marketing
 • Meer dan 25 jaar ervaring

  OVER

  Met 52 vestigingen in Nederland is Warmteservice de marktleider op het gebied van levering van verwarming, sanitair, dakbedekking en installatiemateriaal tegen vaste lage prijzen. Hierbij levert het online verkopen aan afnemers een substantiële bijdrage aan de ontwikkeling van Warmteservice en wordt dit steeds meer het speerpunt van de business ontwikkeling.

  Warmteservice online platform

  Gesegmenteerd en gepersonaliseerd

  DIVERSE E-MAIL MARKETING CAMPAGNES

  Sinds april 2014 verzorgen wij de e-mail marketing activiteiten van Warmteservice middels marketingsoftware Copernica. Copernica is een gebruiksvriendelijke oplossing voor nieuwsbrieven en automatische campagnes met e-mail, landingspagina’s en SMS. Wij zijn partner van Copernica. De werkzaamheden waren geënt op het neerzetten van de Copernica basis. Inrichting van het Copernica platform, design en templating voor:

   

  1. Servicemailings
  2. B2C nieuwsbrieven
  3. B2B nieuwsbrieven
  4. Actie matige mailings

   

  Verder ondersteunen wij Warmteservice met diverse gepersonaliseerde en gesegmenteerde e-mail marketing campagnes.

  Warmteservice e-commerce

  Verhogen van het klikpercentage

  BANNERING VOOR SEA ACTIVITEITEN

  Voor Warmterservice verzorgen wij wekelijks banners in vele verschillende formaten. Deze worden ingezet bij de SEA activiteiten van Warmteservice. Doel van de banners is om het door klik percentage naar de website te verhogen. Daarnaast leveren wij ook in nauw overleg de (product) banners voor de website van Warmteservice zodat de aanbiedingen op verschillende pagina’s goed onder de aandacht komen.

  Wij vertellen u graag meer

  INTERESSE?

  Barry Tempelaar

  Benieuwd naar onze overige projecten of wilt u meer informatie over de mogelijkheden die wij voor uw organisatie kunnen bieden? Neem dan contact met ons op.

  Direct contact
  Naar boven