FIMIH Energy Solutions

Bereik de juiste doelgroepen en verhoog het aantal online leads.

__________

Met behulp van Bluedesk zag FIMIH een stijging van 82% in conversiepercentage en 2.073 nieuwe websitebezoekers in de eerste maand dankzij geoptimaliseerde online marketingcampagnes.

Over FIMIH

FIMIH - De beste laadoplossing voor jou

__________

FIMIH ontwikkelt slimme en duurzame laadoplossingen. Met meer dan 10 jaar ervaring in elektrisch laden en de exploitatie van duurzame energieprojecten weet FIMIH de meest optimale en slimme laadoplossing voor B2B klanten te vinden.

Ze specialiseren zich in innovatieve en milieuvriendelijke laadoplossingen.

 FIMIH biedt op maat gemaakte oplossingen die perfect passen bij de behoeften van elke sector.

 FIMIH zorgt voor een geïntegreerde benadering waarbij laden, zelf energie opwekken en energieopslag effectief worden gecombineerd.

De juiste leads bereiken

 

FIMIH- kwam bij bluedesk voor ondersteuning op het gebied van online marketing met als doel om meer leads te genereren.

__________

FIMIH wilde hulp bij het bereiken van de juiste doelgroep. bluedesk heeft zich verdiept in de doelgroep om de content daarop aan te sluiten en de converteerkans van potentiële klanten te verhogen.

bluedesk heeft jarenlange ervaring op het gebied van leadgeneratie en conversie optimalisatie. Mede hierom kunnen wij het vraagstuk van FIMIH perfect invullen.

Onze aanpak

Om de doelen van FIMIH te behalen, hebben we een gericht marketingplan ontwikkeld. Aan de hand van dit plan zijn we de marketingactiviteiten gestart.

Diverse LinkedIn campagnes volgden, waarbij we getarget hebben op specifieke doelgroepen. Ook hebben we gerichte Performance Max campagnes opgezet in Google Ads.

De websitesnelheid van www.fimih.com is geoptimaliseerd en we hebben diverse conversiemomenten geïmplementeerd. Daarnaast hebben we de website voorzien van een laadpalencalculator, waarvoor we ook een losse LinkedIn campagne hebben opgezet.

Het
resultaat

 

De ingezette online marketingactiviteiten voor FIMIH hebben een grote impact gehad op het aantal leads. Door de online campagnes gestuurd vanuit bluedesk heeft FIMIH in de eerste maand al 2.073 nieuwe websitebezoekers bereikt. In de maanden hierna is deze stijgende lijn doorgezet. We lichten de belangrijkste resultaten uit:

 

 Conversie percentage +82%

 Conversies +255%

 Return on invest 9

Leads genereren en converteren

FIMIH gebruikt inmiddels effectieve manieren om online leads te genereren. De digitale marketingspecialisten van bluedesk kunnen ook jouw bedrijf helpen krachtige online marketing campagnes op te zetten.

Samen met onze partners gaan we dagelijks op zoek naar mogelijkheden om online succes te behalen. Wij zijn ervan overtuigd dat online marketing een must is voor iedere organisatie.

Steeds meer consumenten en bedrijven doen online onderzoek. Samen zorgen wij ervoor dat jouw online kanalen optimaal zijn ingericht.

Naar boven