• Integrated e-commerce specialist
 • PIM specialist
 • Digital marketing
 • Meer dan 25 jaar ervaring

  LAGE PRIJZEN & UITSTEKENDE KWALITEIT

  Dekamarkt introduceerde in 1949 als eerste in Nederland het fenomeen zelfbediening. De supermarktketen is sinds 1 januari 2009 onderdeel van Detailresult Groep NV. Dekamarkt heeft 85 winkels in de provincies Noord- en Zuid-Holland, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Drenthe en Friesland. Speerpunten zijn lage prijzen, uitstekende kwaliteit en het beste in vers

  Dekamarkt e-commerce

  Diverse online concepten

  WAT HEBBEN WE GEDAAN?

  Wij zijn trots Dekamarkt te mogen presenteren als klant. Wij hebben Dekamarkt de afgelopen jaren op verschillende gebieden online succes weten te brengen. Dekamarkt is een innoverende supermarktketen die graag samen met ons naar nieuwe online concepten kijkt. Wij hebben 3 concepten samen met Dekamarkt gelanceerd.

   

  • Deka mobiel online
  • Deka wijnmarkt
  • Dekadrive
  Dekamarkt online platform

  E-commerce platformen

  DEKAMOBIEL

  Onder de naam DekaMobiel heeft DekaMarkt de goedkoopste prepaidservice van Nederland op de markt gebracht (bron: bellen.com). Voor slechts € 9,95 schaf je een DekaMobiel startpakket aan, met daarin een simkaart, 2 extra spaarsleutelhangers, een welkomstbrief, een handleiding en € 10,- gratis beltegoed. Het e-Commerce platform en de online integratie met de mobiele service provider is door ons gerealiseerd.

  Dekamarkt e-commerce platform

  Online wijn concept

  DEKA WIJNMARKT

  Dekawijnmarkt.nl heeft haar wijnshop uitgebreid met de mogelijkheid voor online bestellen en levering aan huis of via een van de filialen in jouw omgeving. In samenwerking met Detailresult, de automatisering afdeling van Dekamarkt en Dirk van de Broek winkels, hebben wij in korte tijd het platform gerealiseerd die van een Dynamicweb® e-Commerce oplossing is voorzien en een groot aantal doorgroei mogelijkheden biedt.

  Dekamarkt e-commerce

  Drive-in concept bij Dekamarkt

  DEKADRIVE

  Dekamarkt wil innoverend en marktonderscheidend zijn en zet als eerste in Nederland het “Drive-in” concept in de markt. Dit “drive-in” concept biedt klanten het online gemak en laat deze zelf bepalen waar en wanneer de boodschappen worden afgehaald, dit is de kern van het DekaDrive concept. Wij zijn verantwoordelijk geweest voor de architectuur en realisatie van de webwinkel www.dekadrive.nl en alle koppelingen met het ERP, beeldbank en kassasysteem.

  Wij vertellen u graag meer

  INTERESSE?

  Barry Tempelaar

  Benieuwd naar onze overige projecten of wilt u meer informatie over de mogelijkheden die wij voor uw organisatie kunnen bieden? Neem dan contact met ons op.

  Direct contact
  Naar boven