• E-commerce specialist
  • PIM specialist
  • Meer dan 24 jaar ervaring

Dekamarkt

Plan workshop
;

Dekamarkt

Dekamarkt introduceerde in 1949 als eerste in Nederland het fenomeen zelfbediening. De supermarktketen is sinds 1 januari 2009 onderdeel van Detailresult Groep NV. Dekamarkt heeft 85 winkels in de provincies Noord- en Zuid-Holland, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Drenthe en Friesland. Speerpunten zijn lage prijzen, uitstekende kwaliteit en het beste in vers

Meer informatie over dit project?

Neem dan contact met ons op.

Diverse online concepten

WAT HEBBEN WE GEDAAN?

Wij zijn trots Dekamarkt te mogen presenteren als klant. Wij hebben Dekamarkt de afgelopen jaren op verschillende gebieden online succes weten te brengen. Dekamarkt is een innoverende supermarktketen die graag samen met ons naar nieuwe online concepten kijkt. Wij hebben 3 concepten samen met Dekamarkt gelanceerd.

 

  • Deka mobiel online
  • Deka wijnmarkt
  • Dekadrive

E-commerce platformen

DEKAMOBIEL

Onder de naam DekaMobiel heeft DekaMarkt de goedkoopste prepaidservice van Nederland op de markt gebracht (bron: bellen.com). Voor slechts € 9,95 schaf je een DekaMobiel startpakket aan, met daarin een simkaart, 2 extra spaarsleutelhangers, een welkomstbrief, een handleiding en € 10,- gratis beltegoed. Het e-Commerce platform en de online integratie met de mobiele service provider is door ons gerealiseerd.

Online wijn concept

DEKA WIJNMARKT

Dekawijnmarkt.nl heeft haar wijnshop uitgebreid met de mogelijkheid voor online bestellen en levering aan huis of via een van de filialen in jouw omgeving. In samenwerking met Detailresult, de automatisering afdeling van Dekamarkt en Dirk van de Broek winkels, hebben wij in korte tijd het platform gerealiseerd die van een Dynamicweb® e-Commerce oplossing is voorzien en een groot aantal doorgroei mogelijkheden biedt.

Drive-in concept bij Dekamarkt

DEKADRIVE

Dekamarkt wil innoverend en marktonderscheidend zijn en zet als eerste in Nederland het “Drive-in” concept in de markt. Dit “drive-in” concept biedt klanten het online gemak en laat deze zelf bepalen waar en wanneer de boodschappen worden afgehaald, dit is de kern van het DekaDrive concept. Wij zijn verantwoordelijk geweest voor de architectuur en realisatie van de webwinkel www.dekadrive.nl en alle koppelingen met het ERP, beeldbank en kassasysteem.

Wij vertellen je graag meer!

Interesse?

Benieuwd naar onze overige projecten of wil je meer informatie over de mogelijkheden die wij voor jouw organisatie kunnen bieden? Neem dan contact met ons op.

Naar boven
Cookies

This website uses cookies to track your behavior and to improve your experience on the site.