• Integrated e-commerce
  • PIM
  • Digital marketing
  • FD Gazellen 2022
 PIM oplossingen - Bluedesk

PIM oplossingen

Een strategische oplossing voor het bijhouden van al uw productdata? Bluedesk is Perfion partner voor PIM oplossingen.

PIM perfion - Bluedesk

PIM Perfion

Productdata actueel houden op elk kanaal, zowel online als offline? Met Perfion als PIM en de expertise van Bluedesk bespaart u tijd en risico’s.

PIM connect - Bluedesk

PIM Connect

Deel op de meest eenvoudige en snelle manier productinformatie met medewerkers en dealers middels PIM Connect.

PIM SPECIALIST

PIM staat voor de afkorting Product Information Management. Heeft u een groot volume aan productdata, fotomateriaal en diversiteit aan bestanden die u actueel wenst te houden voor uw eCommerce, online kanalen, catalogus, levering aan dealers of eindklanten?

Dan is een PIM voor u een investring die zich in de praktijk zal terugbetalen!

Twijfel niet en vraag ons om mee te denken op welke wijze u de winst kunt behalen door de inzet van een PIM binnen uw organisatie.

Onze missie is helder

Iedere investering moet iets opleveren wat meetbaar en voorspelbaar is.

Een PIM systeem moet bijdragen aan uw business!

 

PIM specialist PIM systeem -  integratie

Krijg controle over uw productdata

DE WAARDE VAN EEN PIM SPECIALIST

Data beheren kan een flinke uitdaging zijn voor uw organisatie. Vaak staat de data verspreid over verschillende platformen en is er 1 persoon verantwoordelijk voor alle productdata. Op deze manier bent u als organisatie kwetsbaar en is de kans op fouten groot. Met deze manier van werken gaat veel tijd verloren en tijd=geld. De inzet van een PIM (product information management) systeem is hier de oplossing voor.

Een goed PIM-systeem geeft uw bedrijf een ”single source of truth”. Een centraal systeem, waar u toegang hebt tot alle productinformatie van uw bedrijf, en u ervan op aan kunt dat deze gegevens betrouwbaar zijn.

Werk efficient en overzichtelijk

GROEI MET EEN PIM SPECIALIST

In het PIM systeem verzamelt u alle productgegevens, voorziet ze van extra informatie en verspreidt ze snel en efficiënt op alle kanalen. Op de digitale kanalen zoals uw webshop, website, en marktplaatsen als Amazon, E-bay en bol.com. En voor gebruik in papieren catalogi, datasheets, brochures enzovoorts.

 

De behoefte aan een PIM systeem ontstaat vaak als de eisen aan de productgegevens van een bedrijf toenemen, en de huidige methode om informatie te verwerken niet meer voldoet. Het ERP-systeem van het bedrijf wordt te onflexibel om de toenemende complexiteit van de productgegevens aan te kunnen. En een wirwar aan Excel-sheets en databases maakt het moeilijk om de juiste informatie te vinden en deze snel op de voornaamste marketingkanalen te krijgen.

BEKIJK ONS WERK

Sonic Equipment - Bluedesk

Bluedesk heeft ervoor gezorgd dat alle informatie van ruim 15.000 producten in 1 applicatie makkelijk, snel en overzichtelijk vindbaar zijn.

Smartwares - Bluedesk

Bluedesk heeft voor Smartwares Group de koppelingen van het e-commerce platform, PIM en het ERP gerealiseerd.

ANWB
OSR
HOYA
Sonic Equipment

Contact Bluedesk

Naar boven
Cookies bij Bluedesk

Wij gebruiken cookies om u de allerbeste ervaring te bieden op onze website.