• Integrated e-commerce specialist
  • PIM specialist
  • Digital marketing
  • Meer dan 25 jaar ervaring
;

PIM SPECIALIST

PIM is een afkorting voor Product Information Management. De belangrijkste taak van een PIM-systeem is om een bedrijf te helpen een grote hoeveelheid complexe productinformatie te hanteren en deze gegevens efficiënt op de relevante kanalen te tonen.

 

 PIM

PIM oplossingen

Een strategische oplossing voor het bijhouden van al uw productdata? Bluedesk is Perfion partner voor PIM oplossingen.

Lees meer
Welke Pim heeft u nodig

Perfion

Productdata actueel houden op elk kanaal, zowel online als offline? Met Perfion als PIM en de expertise van Bluedesk bespaart u tijd en risico’s.

Lees meer
 Integratie en koppelingen

PIM Connect

Deel op de meest eenvoudige en snelle manier productinformatie met medewerkers en dealers middels PIM Connect.

lees meer
PIM specialist PIM systeem -  integratie

Krijg controle over uw productdata

DE WAARDE VAN EEN PIM SPECIALIST

Data beheren kan een flinke uitdaging zijn voor uw organisatie. Vaak staat de data verspreid over verschillende platformen en is er 1 persoon verantwoordelijk voor alle productdata. Op deze manier bent u als organisatie kwetsbaar en is de kans op fouten groot. Met deze manier van werken gaat veel tijd verloren en tijd=geld. De inzet van een PIM (product information management) systeem is hier de oplossing voor.

 

Een goed PIM-systeem geeft uw bedrijf een ”single source of truth”. Een centraal systeem, waar u toegang hebt tot alle productinformatie van uw bedrijf, en u ervan op aan kunt dat deze gegevens betrouwbaar zijn.

Werk efficient en overzichtelijk

GROEI MET EEN PIM SPECIALIST

In het PIM systeem verzamelt u alle productgegevens, voorziet ze van extra informatie en verspreidt ze snel en efficiënt op alle kanalen. Op de digitale kanalen zoals uw webshop, website, en marktplaatsen als Amazon, E-bay en bol.com. En voor gebruik in papieren catalogi, datasheets, brochures enzovoorts.

 

De behoefte aan een PIM systeem ontstaat vaak als de eisen aan de productgegevens van een bedrijf toenemen, en de huidige methode om informatie te verwerken niet meer voldoet. Het ERP-systeem van het bedrijf wordt te onflexibel om de toenemende complexiteit van de productgegevens aan te kunnen. En een wirwar aan Excel-sheets en databases maakt het moeilijk om de juiste informatie te vinden en deze snel op de voornaamste marketingkanalen te krijgen.

 Contact Bluedesk

Interesse?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw onderneming? Laat dan uw gegevens achter en één van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met u op. 

Bel ons op 072-520 0310

Ook digitaal groeien?

Een greep uit onze mooie klanten

Naar boven