• Integrated e-commerce specialist
 • PIM specialist
 • Digital marketing
 • Meer dan 25 jaar ervaring
   PIM

  PIM oplossingen

  Een strategische oplossing voor het bijhouden van al uw productdata? Bluedesk is Perfion partner voor PIM oplossingen.

  Lees meer
  Welke Pim heeft u nodig

  PIM Perfion

  Productdata actueel houden op elk kanaal, zowel online als offline? Met Perfion als PIM en de expertise van Bluedesk bespaart u tijd en risico’s.

  Lees meer
   Integratie en koppelingen

  PIM Connect

  Deel op de meest eenvoudige en snelle manier productinformatie met medewerkers en dealers middels PIM Connect.

  lees meer

  PIM SPECIALIST

  PIM staat voor de afkorting Product Information Management. Heeft u een groot volume aan productdata, fotomateriaal en diversiteit aan bestanden die u actueel wenst te houden voor uw eCommerce, online kanalen, catalogus, levering aan dealers of eindklanten?

  Dan is een PIM voor u een investring die zich in de praktijk zal terugbetalen!

  Twijfel niet en vraag ons om mee te denken op welke wijze u de winst kunt behalen door de inzet van een PIM binnen uw organisatie.

  Onze missie is helder

  Iedere investering moet iets opleveren wat meetbaar en voorspelbaar is.

  Een PIM systeem moet bijdragen aan uw business!

   

  PIM als basis voor groei
  PIM specialist PIM systeem - integratie

  Krijg controle over uw productdata

  DE WAARDE VAN EEN PIM SPECIALIST

  Data beheren kan een flinke uitdaging zijn voor uw organisatie. Vaak staat de data verspreid over verschillende platformen en is er 1 persoon verantwoordelijk voor alle productdata. Op deze manier bent u als organisatie kwetsbaar en is de kans op fouten groot. Met deze manier van werken gaat veel tijd verloren en tijd=geld. De inzet van een PIM (product information management) systeem is hier de oplossing voor.

   

  Een goed PIM-systeem geeft uw bedrijf een ”single source of truth”. Een centraal systeem, waar u toegang hebt tot alle productinformatie van uw bedrijf, en u ervan op aan kunt dat deze gegevens betrouwbaar zijn.

  Werk efficient en overzichtelijk

  GROEI MET EEN PIM SPECIALIST

  In het PIM systeem verzamelt u alle productgegevens, voorziet ze van extra informatie en verspreidt ze snel en efficiënt op alle kanalen. Op de digitale kanalen zoals uw webshop, website, en marktplaatsen als Amazon, E-bay en bol.com. En voor gebruik in papieren catalogi, datasheets, brochures enzovoorts.

   

  De behoefte aan een PIM systeem ontstaat vaak als de eisen aan de productgegevens van een bedrijf toenemen, en de huidige methode om informatie te verwerken niet meer voldoet. Het ERP-systeem van het bedrijf wordt te onflexibel om de toenemende complexiteit van de productgegevens aan te kunnen. En een wirwar aan Excel-sheets en databases maakt het moeilijk om de juiste informatie te vinden en deze snel op de voornaamste marketingkanalen te krijgen.

  BEKIJK ONS WERK

  Bluedesk heeft ervoor gezorgd dat alle informatie van ruim 15.000 producten in 1 applicatie makkelijk, snel en overzichtelijk vindbaar zijn.

  Lees meer

  Bluedesk heeft voor Smartwares Group de koppelingen van het e-commerce platform, PIM en het ERP gerealiseerd.

  Lees meer
  Alle succesverhalen
   Contact Bluedesk

  Interesse?

  Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw onderneming? Laat dan uw gegevens achter en één van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met u op. 

  Bel ons op 072-520 0310

  Ook digitaal groeien?

  Naar boven