• Integrated e-commerce specialist
 • PIM specialist
 • Digital marketing
 • Meer dan 25 jaar ervaring

  Goed begin is het halve werk

  SUCCESVOL MARKETING BEDRIJVEN

  Het behalen van online succes begint met een goede strategie en een helder concept. Onze e-marketing diensten zijn daarom volledig geïntegreerd in ons bedrijf. Samen met JEROME zorgen wij vanaf het eerste contactmoment dat uw wens goed in kaart wordt gebracht.

   

  De online marketing specialisten zijn van alle markten thuis en kunnen u ondersteunen bij al uw e-marketing diensten of zelfs geheel uit handen nemen. Samen met uw kennis van de branche en de kennis van onze online superhelden zorgen we ervoor dat uw bedrijf online beter presteert.

  Meer informatie
  Online marketing JEROME

  Jouw eigen marketingteam

  VASTE PRIJS PER MAAND

  JEROME is het online marketing label van Bluedesk. Waar Bluedesk krachtige en schaalbare commerce oplossingen levert, is JEROME er voor al uw digital marketing zaken.
   

  Zij nemen al uw marketingzaken uit handen en zorgen ervoor dat u het maximale uit uw website haalt. Wilt u meer weten over onze online superhelden? Bekijk dan de website van JEROME.

   

  ALLES OVER JEROME
  SEO

  Beter gevonden worden in Google?

  ZOEKMACHINE MARKETING

  Ons online marketing team JEROME  zorgt dat u optimaal vindbaar bent in zoekmachines. Met onze zoekmachine marketing specialisten, zoals Zoekmachine optimalisatie specialist (SEO) en Zoekmachine adverteren specialist (SEA), zorgen we ervoor dat u gevonden wordt door uw doelgroep en uw website optimaal presteert. 

  Wij denken niet in kanalen maar in omzet en conversie. Door beter gevonden te worden in Google trekt u meer bezoekers naar uw website en kunnen we hen direct laten converteren. Met een goede SEO strategie kunnen onze specialisten ervoor zorgen dat u bovenaan komt met de juiste zoekwoorden. 

  Conversie optimalisatie

  Testen, testen en nog eens testen

  CONVERSIE OPTIMALISATIE

  U wilt snel online resultaten behalen? Uw bezoek is er, maar de conversie blijft achter? Uw bestaande conversiepercentage is niet naar wens? Dan bent u op zoek naar een specialist in conversie optimalisatie. Onze experts helpen u hier graag bij. 

  Door continu te monitoren hoe uw bezoekers over de website bewegen kunnen wij inspelen op de veranderende vraag en behoefte van uw klant.

  Onze online marketing specialisten zorgen ervoor dat de conversie op uw website wordt verhoogd. Onze conversie specialisten kunnen u, na een goede en intensieve testperiode, goede adviezen geven om de conversie te verhogen en zo meer uit uw online platform te halen.

  ONLINE GROEIEN?

  Beniewd naar wat uitbesteding van B2B-marketing voor u kan betekenen? 

  JA IK WIL ONDERSTEUNING
  Social media marketing

  Bereik uw doelgroep met

  SOCIAL MEDIA MARKETING

  Social media marketing zorgt voor naamsbekendheid en merkbeleving. Onze online marketeers weten als geen ander hoe u de interactie met uw doelgroep aan moet gaan. Daarnaast kunnen zij de strategie samen met u bepalen om middels Social Media een nieuwe doelgroep te bereiken,


  Ook voor de vindbaarheid in zoekmachines kunnen sociale media een belangrijke rol spelen. Wij weten hoe! Onze specialisten zorgen er voor dat sociale media voor u gaat werken!

  Adverteren uitbesteden

  Direct verkeer en conversie met

  ONLINE ADVERTISING

  Of u al bezig bent met online advertising of u wilt er mee beginnen: de marketingspecialisten van JEROME kunnen ervoor zorgen dat uw campagnes optimaal zijn ingericht. Hierbij kijken we voortdurend of het maximale uit uw investering wordt behaald of dat we wellicht uw budget beter kunnen verdelen. Door continu te kijken naar de ROI halen we het maximale uit uw online advertising campagnes.

   

  Onze SEA specialisten houden u wekelijks op de hoogte van de investeringen, de opbrengsten het bereik van de nieuw doelgroep en sturen bovenal op een positieve ROI. Daar waar wij kansen zien zullen wij dit direct met u bespreken om het maximale uit uw investering te halen.

  Online marketing uitbesteden

  Leads of conversies......

  MEER CONVERSIE. MEER OMZET.

  Heeft u onvoldoende kennis om een succesvolle online marketingstrategie te ontwikkelen? Weinig tot geen tijd om zelf de juiste online marketingkanalen te bedienen? Is een volwaardig marketingteam te duur of is deze onvindbaar en reageert er niemand op uw vacature? Dan ben je bij JEROME aan het juiste adres.


  Onze online marketing specialisten helpen u met de groei van uw bedrijf. Zij zijn het verlengstuk van uw organisatie. Met JEROME haalt u meer omzet en meer conversie. Voor een vaste prijs per maand heeft u een volledig marketingteam tot uw beschikking met alle online specialisaties!

  KIES VOOR JEROME

  Online groeien?

  Benieuwd naar wat uitbesteding van marketing voor u kan betekenen? 

  JA IK WIL ONDERSTEUNING
   Contact Bluedesk

  Interesse?

  Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw onderneming? Laat dan uw gegevens achter en één van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met u op. 

  Bel ons op 072-520 0310
  Naar boven