• E-commerce specialist
  • PIM specialist
  • Meer dan 24 jaar ervaring
;
B2B Marketing uitbesteden

B2B MARKETING UITBESTEDEN?

Neem contact op

B2B MARKETING UITBESTEDEN?

Digitale grootmachten uit de B2B markt genereren 3,5% meer omzet, zijn 15% meer winstgevend dan anderen in het B2B-veld en realiseren een 5X grotere omzetgroei dan ‘digitale achterblijvers’.

 

De rol van B2B marketing staat centraler dan ooit. Het belang om de marketing op de juiste manier te implementeren in de bedrijfsstrategie, en uit te voeren in de praktijk is steeds belangrijker geworden. Kansen liggen voor het oprapen. Veel bedrijven hebben echter niet een idee hoe ze hier optimaal gebruik van kunnen maken.

 

Misschien ben je wel een van die bedrijven. Geen tijd, of ontbreekt het je aan kennis? Lees dan snel verder hoe wij als Bluedesk met onze ervaring en expertise de benodigde ondersteuning kunnen bieden op dit gebied.

PLAN EEN WORKSHOP

Doelgericht werken

Huidige situatie

KANSEN EN BEDREIGINGEN VOOR B2B MARKETING

”Ook een ondernemer is een consument en verwacht minimaal de services die hij/zij gewend is als consument maar dan nog beter”

 

De trend is dat het koopgedrag van de hedendaagse consument en dat van bedrijven, sterk verandert. De online sales funnel wordt voor zakelijke aankopen ook steeds belangrijker. De toekomst is digitaal. Een slimme ondernemer probeert dus bij te blijven en hierop in te springen om zo de concurrentie voor te blijven.

 

In de B2B branche is het belangrijk dat de website – en alle online activiteiten die hierbij horen – de huidige verwachtingen van de klant tegemoet komt. Waar wacht je nog op?

Resultaat gericht werken

Gebruik het in je voordeel

GRIJP DIE KANS!

Zo’n 70% van het B2B-aankoopproces loopt tegenwoordig online. Het inzetten van marketing op een effectieve manier zorgt voor een hogere naamsbekendheid, hogere mate van klantloyaliteit en uiteindelijk meer conversies. Laat je website voor je werken in plaats van andersom. Dit geldt ook voor de B2B-markt.

 

In de B2B-markt zoeken prospects en klanten online steeds vaker naar inspiratie en antwoorden op business vraagstukken. Bij een zakelijke aankoop liggen de verwachtingen hoog. Alle bezorgopties worden verwacht, 24/7, verpakking op klantwens met alle betaalopties. Dit samen met een professionele uitstraling en bekendheid op zowel het eigen platform, als dat op sociale platformen. Echter, in vergelijking met B2C proberen nog veel B2B bedrijven hun succes op traditionele manieren te behalen.

 

Als je hier wél mee om weet te gaan is er dus nog veel ruimte om je als bedrijf te onderscheiden van de concurrentie.

Wij hebben alle informatie over PIM in een PDF gezet

WIL JE ALLES WETEN OVER PIM?

Alles weten over PIM?
Up-to-date blijven

Herkenbaar?

LASTIG OM UP-TO-DATE TE BLIJVEN

Als ondernemer weet je vaak alles over je eigen product of dienst. Voor veel bedrijven is het niet vanzelfsprekend om taken van onlinemarketing ‘even’ op te pakken en juist in te zetten. Mis je de kennis over o.a. Google Ads en SEO campagnes en hoe je bezoekers langer op de website houdt? Geeft niks, de online marketing wereld is continue in beweging en we begrijpen als geen ander dat je als bedrijf dit niet altijd vol houdt.

 

Ben je ambitieus en weet je goed welke groei je wilt realiseren, alleen niet hoe?

 

Het uitbesteden van B2B marketing is wellicht iets voor jou. Dit houdt in, minder gedoe, meer conversie en een betere focus op jouw eigen product of dienst.

JEROME online marketeer

Bespaar tijd en geld

B2B MARKETING UITBESTEDEN

JEROME is jouw digital marketingteam dat zorgt voor meer conversie en meer omzet. We helpen je bedrijf online groeien. Als creatief team denken wij graag mee met jouw onderneming en gaan we aan de slag met het optimaliseren van de website en campagnes.

 

Dit doen we door middel van duidelijke doelstellingen vervolgens de juiste online kanalen op een effectieve manier in te zetten. Het voordeel van dit concept is dat we voor een vast bedrag per maand al jouw online marketing activiteiten uit handen nemen en dat je precies weet waar je aan toe bent.

 

Als jij je als ondernemer je volledig focust op waar jij goed in bent, dan doen wij dat ook.

ONLINE GROEIEN?

Beniewd naar wat uitbesteding van B2B-marketing voor je kan betekenen? 

JA IK WIL ONDERSTEUNING
Sonic equipment

Zo kan het ook

ONTDEK HET SUCCES

JEROME heeft ervaring in het helpen van B2B bedrijven met hun online marketing strategie. Verschillende bedrijven hebben al ondervonden. Zo ook loopt er momenteel een samenwerking met het gereedschapsmerk SONIC EQUIPMENTdat in de B2B omgeving opereert. JEROME onderhoudt hiervan de online strategie en beheert de e-mail marketing, SEO en SEA. Ook zijn we dagelijks bezig met analyse en bijsturing van leadsgeneration.

 

Tot op heden heeft deze samenwerking al gezorgd voor 31% meer bezoekers op de website!

 

Wat zijn jouw ambities?

 contact

Interesse?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw (toekomstige) E-commerce platform? Laat dan uw gegevens achter en één van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem contact met ons op

ONLINE GROEIEN?

Beniewd naar wat uitbesteding van B2B-marketing voor je kan betekenen? 

JA IK WIL ONDERSTEUNING
Top