• Integrated e-commerce
  • PIM
  • Digital marketing
  • FD Gazellen 2021 winnaar

B2B MARKETING UITBESTEDEN?

Digitale grootmachten uit de B2B markt genereren 3,5% meer omzet, zijn 15% meer winstgevend dan anderen in het B2B-veld en realiseren een 5X grotere omzetgroei dan ‘digitale achterblijvers’.

De rol van B2B marketing staat centraler dan ooit. Het belang om de marketing op de juiste manier te implementeren in de bedrijfsstrategie, en uit te voeren in de praktijk is steeds belangrijker geworden. Kansen liggen voor het oprapen. Veel bedrijven hebben echter niet een idee hoe ze hier optimaal gebruik van kunnen maken.

Misschien bent u wel een van die bedrijven. Geen tijd, of ontbreekt het je aan kennis? Lees dan snel verder hoe wij als Bluedesk met onze ervaring en expertise de benodigde ondersteuning kunnen bieden op dit gebied.

Doelgericht werken

Huidige situatie

KANSEN EN BEDREIGINGEN VOOR B2B MARKETING

”Ook een ondernemer is een consument en verwacht minimaal de services die hij/zij gewend is als consument maar dan nog beter”

De trend is dat het koopgedrag van de hedendaagse consument en dat van bedrijven, sterk verandert. De online sales funnel wordt voor zakelijke aankopen ook steeds belangrijker. De toekomst is digitaal. Een slimme ondernemer probeert dus bij te blijven en hierop in te springen om zo de concurrentie voor te blijven.

In de B2B branche is het belangrijk dat de website – en alle online activiteiten die hierbij horen – de huidige verwachtingen van de klant tegemoet komt. Waar wacht u nog op?

Resultaat gericht werken

Gebruik het in je voordeel

GRIJP DIE KANS!

Zo’n 70% van het B2B-aankoopproces loopt tegenwoordig online. Het inzetten van marketing op een effectieve manier zorgt voor een hogere naamsbekendheid, hogere mate van klantloyaliteit en uiteindelijk meer conversies. Laat uw website voor u werken in plaats van andersom. Dit geldt ook voor de B2B-markt.

In de B2B-markt zoeken prospects en klanten online steeds vaker naar inspiratie en antwoorden op business vraagstukken. Bij een zakelijke aankoop liggen de verwachtingen hoog. Alle bezorgopties worden verwacht, 24/7, verpakking op klantwens met alle betaalopties. Dit samen met een professionele uitstraling en bekendheid op zowel het eigen platform, als dat op sociale platformen. Echter, in vergelijking met B2C proberen nog veel B2B bedrijven hun succes op traditionele manieren te behalen.

Als u hier wél mee om weet te gaan is er dus nog veel ruimte om uw bedrijf te onderscheiden van de concurrentie.

Wij hebben alle informatie over PIM in een PDF gezet

WILT U ALLES WETEN OVER PIM?

Up-to-date blijven

Herkenbaar?

LASTIG OM UP-TO-DATE TE BLIJVEN

Als ondernemer weet u vaak alles over uw eigen product of dienst. Voor veel bedrijven is het niet vanzelfsprekend om taken van onlinemarketing ‘even’ op te pakken en juist in te zetten. Mist u de kennis over o.a. Google Ads en SEO campagnes en hoe u bezoekers langer op de website houdt? Geeft niks, de online marketing wereld is continue in beweging en we begrijpen als geen ander dat u als bedrijf dit niet altijd vol houdt.

Bent u ambitieus en weet u goed welke groei u wilt realiseren, alleen niet hoe?

Het uitbesteden van B2B marketing is wellicht iets voor u. Dit houdt in, minder gedoe, meer conversie en een betere focus op uw eigen product of dienst.

JEROME online marketeer

Bespaar tijd en geld

B2B MARKETING UITBESTEDEN

JEROME is uw digital marketingteam dat zorgt voor meer conversie en meer omzet. We helpen uw bedrijf online groeien. Als creatief team denken wij graag mee met uw onderneming en gaan we aan de slag met het optimaliseren van de website en campagnes.

Dit doen we door middel van duidelijke doelstellingen vervolgens de juiste online kanalen op een effectieve manier in te zetten. Het voordeel van dit concept is dat we voor een vast bedrag per maand al uw online marketing activiteiten uit handen nemen en dat u precies weet waar u aan toe bent.

Als u als ondernemer de focus volledig op hetgeen richt waar u goed in bent, dan doen wij dat ook.

ONLINE GROEIEN?

Beniewd naar wat uitbesteding van B2B-marketing voor u kan betekenen? 

Sonic equipment

Zo kan het ook

ONTDEK HET SUCCES

JEROME heeft ervaring in het helpen van B2B bedrijven met hun online marketing strategie. Verschillende bedrijven hebben al ondervonden. Zo ook loopt er momenteel een samenwerking met het gereedschapsmerk SONIC EQUIPMENTdat in de B2B omgeving opereert. JEROME onderhoudt hiervan de online strategie en beheert de e-mail marketing, SEO en SEA. Ook zijn we dagelijks bezig met analyse en bijsturing van leadsgeneration.

Tot op heden heeft deze samenwerking al gezorgd voor 31% meer bezoekers op de website!

Wat zijn uw ambities?

Naar boven
Cookies

Wij maken gebruik van cookies om uw gedrag bij te houden en uw ervaring op de site te verbeteren. Op deze manier kunnen wij u nog beter van dienst zijn.