SEO Team

Optimaal resultaat behalen

Uw digitale visitekaartje

Een attractieve website met de juiste boodschap
__________

Een corporate website is voor iedere onderneming een structurele schakel in marketing strategie en klantcommunicatie, dus ook voor uw onderneming. Met onze aanpak zorgen internet strategen, webdesigners, webdevelopers en online marketeers er samen met u voor dat uw bedrijf de best mogelijke corporate website krijgt.

Een attractieve website met de juiste boodschap laat de klanttevredenheid toenemen en het aantal leads stijgen.

Een krachtige website

Maak uw website toegankelijk en effectief op elk apparaat
__________

bluedesk ontzorgt u op het gebied van gebruiksvriendelijkheid, interactie, design, techniek, conversie en statistieken. Wij zorgen dat uw website responsive is. Tegenwoordig moeten klanten op elk moment van de dag, op elk apparaat en vanaf elke locatie op uw corporate website terecht kunnen. Daarom is het belangrijk dat uw corporate website op ieder apparaat goed toonbaar is en u de juiste boodschap kunt overbrengen. 

Er staat een heel team van bluedesk voor u klaar om alle zaken uit handen te nemen.

Complete
ontzorging

bluedesk | PIM

Heeft u een groot volume aan productdata, fotomateriaal en diversiteit aan bestanden die u actueel wenst te houden voor uw eCommerce, online kanalen, catalogus, levering aan dealers of eindklanten?

bluedesk | E-commerce

Converterende e-commerce oplossingen die bijdragen aan digitale groei en online succes, daar zorgen onze e-commerce specialisten voor. Vanuit een integrale aanpak realiseren en optimaliseren wij uw e-commerce kanalen.

bluedesk | Online Marketing

Schaalbare commerce oplossingen. Haal het maximale uit uw website met uw eigen marketingteam voor een vaste prijs per maand. JEROME er voor al uw digital marketing zaken.

Website
op maat

Een bedrijfswebsite op maat

Uw CMS perfect aangepast voor uw bedrijf
__________

bluedesk werkt op basis van een standaard content management systemen (CMS), Dynamicweb. Samen met u besluiten we hoe we uw CMS het best op de propositie en uitstraling van uw bedrijf laten aansluiten. Daarna configureren we het CMS zo dat uw site(s) met meerdere beheerders eenvoudig onderhouden kan worden.

Multi-site, multi-language, complexe integraties met de backend systemen. We hebben in 27 jaar met alle bijltjes gehakt. Daag ons uit met uw eisen en wensen, we weten altijd een oplossing te vinden. Tevens snappen wij als geen ander dat communicatie essentieel is voor een succesvolle samenwerking.

Koppeling met bepaalde systemen

Efficiënte integratie 
__________

Uiteraard zorgt bluedesk ook voor een efficiënte integratie met uw bestaande (CRM, financiële, logistieke en andere) systemen. Daarnaast configureren wij de best passende payment provider binnen uw online bestel- en betaalproces.

Na oplevering nemen onze online marketing- en support teams u graag bij de hand om samen het maximale uit uw B2C E-Commerce platform te blijven halen!

VARO

E-Commerce & Handelsapplicatie
Voor VARO Energy heeft bluedesk een nieuwe handelsapplicatie ontwikkeld. Hier wordt voor de BeNeLux vraag en aanbod van brandstoffen bij elkaar gebracht.

 

    ProNails

    Een nieuwe internationale digital hub. Een e-business platform waar e-commerce, PIM en ERP samenkomen met de mogelijkheid tot marketingopties. 

      Zevij-Necomij

      Turnkey E-Commerce oplossing
      Samen met Zevij-Necomij ontwikkelde bluedesk een Turnkey E-Commerce oplossing speciaal voor Zevij-Necomij leden. Deze oplossing bevat de beste conversieuitgangspunten om online de concurrentieslag te winnen. 

        • VARO
        • ProNails
        • Zevij-Necomij
        Naar boven