Zakelijke webshops

Converterende e-commerce/zakelijke webshops oplossingen die bijdragen aan digitale groei en online succes, daar zorgen onze e-commerce specialisten voor. Vanuit een integrale aanpak realiseren en optimaliseren wij uw e-commerce kanalen. Het succes van onze klanten – en de klant van onze klanten – staat daarbij altijd centraal en is de voedingsbodem voor onze drive en passie bij het realiseren en optimaliseren van jouw zakelijke webshop. Of die nu op de zakelijke markt (B2B) is gericht of op de consumentmarkt (B2C). Of op beide (B2B2C).

Een zakelijke webshop met Dynamicweb

De basis van jouw commerce omgeving baseren wij op bewezen platformen zoals  Dynamicweb. Als geen ander weten wij deze in te richten en te integreren met uw ERP, CRM, PIM of financiële systeem, payment providers en logistieke oplossingen. In de ruim 22 jaar die Bluedesk actief is hebben wij vele systemen gekoppeld en gezorgd dat deze als één bedrijfsketen optimaal kunnen renderen met het e-Commerce platformen. Zo bouwen we niet alleen mooie, maar ook een zeer efficiënt zakelijke webshops voor jouw bedrijf.

dynamicweb-partner-premium-solution
Online succes dashboard e-commerce

Online succes behalen

Tijdens het traject en na oplevering blijven we met onze online specialisten van JEROME actief betrokken met de optimalisatie voor jouw website. Op deze manier zorgen we ervoor dat jouw zakelijke webshop het beste aansluit bij de wensen van jouw klanten. Zo werken wij samen met onze sterke partners aan het online succes van jouw webshop.

Door de jaren heen ben ik een echte Bluedesk man geworden. Samen met Bluedesk zijn wij klaar om van Fietsenconcurrent.nl een succes te maken.

Edwin GroenDirecteur Fietsenconcurrent.nl

Bluedesk heeft voor Warentuin het e-commerce platform gerealiseerd en ondersteunt bij de online marketing. Inmiddels verkoopt Warentuin meer dan 18.000 producten online.

Jeroen LindeDirecteur Warentuin.nl

Bluedesk heeft voor Bejo krachtige e-Commerce platformen gecreëerd voor de professionele ’biologische' teler binnen West-Europa en gelinkt naar ons eigen Navision-ordersysteem. Sinds de oplevering werken wij nauw samen met het support team. Een prettige en goede samenwerking.

Jurgen van BaarPR & Design Bejo Zaden

Neem contact met ons op


Wil je meer weten over de mogelijkheden voor je (toekomstige) e-Commerce platform? Laat dan je gegevens achter en één van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met je op.

Of bel direct 072-5200310