WIE ZIJN WIJ

Je bedrijf wordt steeds sneller digitaal uitgedaagd. Als e-business partner met 22 jaar ervaring helpt Bluedesk je om digitaal te groeien. We doen dat door sterk converterende webshops, corporate sites, business apps en service portals te realiseren die integreren met je bestaande bedrijfssystemen. We kiezen voor duurzame oplossingen die we samen uitbouwen tot online succes. Iedere dag weer. Zodat je business e-business wordt. En andersom.

BEDRIJFSPROFIEL

Bluedesk is je partner in (e)business. Samen werken we aan de digitale groei van je bedrijf. Iedere dag weer. Zo wordt business e-business.
En andersom.

Lees meer

VISIE

Om future-proof te zijn en disruptie voor te blijven moet je bedrijf versneld digitaal groeien. Integratie van je digitale front-office en back-office is daarbij essentieel om succesvol te zijn.

Lees meer

MISSIE

Wij staan voor digitale groei! Met 22 jaar ervaring weten wij wat er nodig is om digitaal te groeien en future-proof te blijven.

Lees meer

GROEP

Naast Bluedesk, hebben we een sterk online marketing label en een ervaren appbouwer ‘op de vloer’. Met de drie labels zijn we in staat om een one-stop-shopping service te bieden.

Lees meer

TEAM

Ons team bestaat uit een mix van jonge honden en ervaren goeroes die elkaar niet alleen uitdagen in de codebase, maar ook achter de tafeltennistafel en in de klantprojecten.

Lees meer

PARTNERS

We behoren tot de best-presterende partners van bekende e-business producten als Dynamicweb CMS en Perfion PIM. Samen een sterk fundament om digitaal te excelleren.

Lees meer

VACATURES

Sta je open voor een nieuwe uitdaging en wil je graag meewerken aan het succes van onze klanten? En daarmee ook aan dat van Bluedesk? Bekijk dan nu de openstaande vacatures.

Lees meer

AWARDS

Vakmanschap is meesterschap. Ook in de digitale wereld. Met meer dan 22 jaar ervaring en vele gewonnen awards mag je rekenen op maximale kwaliteit en daar zijn we meer dan trots op!

Lees meer

LOCATIE

We zijn gevestigd Alkmaar. We hebben er een prachtig kantoor aan de randweg. Een inspirerende locatie met uitzicht op de duinen. En dicht bij de bruisende binnenstad van Alkmaar.

Lees meer

WIJ OVERTUIGEN JE GRAAG

Meer dan 22 jaar ervaring
E-business specialist
Oplossingen o.b.v. krachtige platformen
Integratie expert
Uniek partnership met onze klanten
Resultaat gericht

WIJ KOMEN GRAAG MET JE IN CONTACT