Marketing website

Met een corporate site is het niet altijd makkelijk om gericht te werken. Een marketing website is dan een uitstekend middel om uw campagne doelstellingen te behalen.

Een marketing website is vaak van tijdelijke aard en dient snel gelanceerd te kunnen worden. In no-time realiseren we hem voor u en zorgen we dat hij aansluit bij de andere onderdelen van uw campagne. We denken daarvoor het liefst al met u mee bij het creëren van de campagne. Ons creatieve team kan zo de beste vertaling maken naar uw marketing website.

VANDERLAANGROEP-screens
Parts Repair

Gericht werken aan online succes

Uiteraard zorgen we ervoor dat u alle resultaten van uw marketing website kan meten en samen met ons kunt analyseren en optimaliseren. We zetten onze Google Analytics specialisten in om meetpunten op uw doelstellingen in te richten binnen uw site. En monitoren samen met u de resultaten. Onze unieke Online Dashboard zorgt er bovendien voor dat u ieder moment van de dag uw resultaten kunt volgen. Wel zo prettig als u gericht wilt werken aan online succes.

Met de hulp van Bluedesk hebben wij een website welke klaar is voor de toekomst. De adviezen en hun technische kennis hebben ervoor gezorgd dat wij nog beter worden gevonden via Google, waardoor wij nog meer ondernemers kunnen coachen en adviseren.

Marco Vet Directeur VANDERLAANGROEP

Neem contact met ons op


Wilt u meer weten over marketing websites? Laat dan uw gegevens achter en één van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met u op.

Of bel direct 072-5200310