Corporate website

Een corporate website voor elk soort onderneming

Een corporate website is voor iedere onderneming een structurele schakel in marketing strategie en klantcommunicatie. Met onze full-service aanpak zorgen internet strategen, webdesigners, webdevelopers en online marketeers er samen voor dat u de best mogelijke corporate website krijgt.

U hoeft u uiteraard geen zorgen te maken over zaken als gebruiksvriendelijkheid, interactie, design, techniek, conversie en statistieken. Of dat uw website responsive is. Tegenwoordig kunnen klanten op elk moment van de dag, op elk apparaat en vanaf elke locatie op uw corporate website terecht komen. Daarom is het belangrijk dat uw corporate website op ieder apparaat goed toonbaar is. Het is dus belangrijk dat uw corporate website responsive is. Er staat een heel team bij ons klaar om alle zaken in te regelen.

Corporate websites Ruiter Dakkapel
Corporate website Nh1816

Corporate websites gebaseerd op marktstandaarden

We werken graag op basis van een standaard content management systemen (CMS), zoals Dynamicweb, WordPress of een ander CMS. We overleggen samen met u wat het beste past. Daarna configureren we het CMS zo dat je site(s) met meerdere beheerders eenvoudig onderhouden kan worden. Eventueel kunnen we u een training geven zodat u snel zelfstandig aan de slag kunt met het CMS.

Multi-site, multi-language, complexe integraties met je backend systemen. We hebben in 20 jaar met alle bijltjes gehakt. Daag ons uit met uw eisen en wensen, we weten altijd een oplossing te vinden. Tevens snappen wij als geen ander dat communicatie essentieel is voor een succesvolle samenwerking. Vrees dan ook niet om contact met ons op te nemen. Wij staan altijd voor u klaar en u kunt altijd langskomen voor een kop koffie.

Hoewel we onze verzekeringsproducten niet online verkopen is onze website een belangrijk middel in onze klantgerichte marktbenadering. Bluedesk heeft voor Nh1816 Verzekeringen een krachtige website met passende CMS opgeleverd. Hiermee zijn we in staat om onze relaties en verzekerden optimaal en flexibel van informatie te voorzien. Met de integratie van onze Stichting Goede Doelen Nh1816 is bovendien onze maatschappelijke betrokkenheid optimaal zichtbaar.

Jan Willem SwartManager Marketing & Communicatie Nh1816 Verzekeringen

Bluedesk heeft voor ons een nieuwe klantensite gebouwd. Het resultaat mag er zijn, we krijgen er veel positieve reacties op. Prettig aan de samenwerking was dat Bluedesk een goede balans hanteert tussen eigen kennis en inzicht, en doen-wat-de-klant-wil. Ze luisterden goed naar onze ideeën, voerden die niet blindelings uit maar lieten daar ook hun eigen kennis en ervaring op los. Vanuit technisch, grafisch of marketing-perspectief. Samen kwamen we zo tot goede oplossingen. Al met al een prettige en plezierige samenwerking met prachtig resultaat.

Tjeerd KuiperCommunicatieadviseur GGD Hollands Noorden

Neem contact met ons op


Wilt u meer weten over corporate websites? Laat dan uw gegevens achter en één van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met u op.

Of bel direct 072-5200310