Corporate website

Een corporate website voor elk soort onderneming

Een corporate website is voor iedere onderneming een structurele schakel in marketing strategie en klantcommunicatie. Met onze aanpak zorgen internet strategen, webdesigners, webdevelopers en online marketeers er samen voor dat jouw bedrijf de best mogelijke corporate website krijgt.

Wij ontzorgen je over zaken als gebruiksvriendelijkheid, interactie, design, techniek, conversie en statistieken. Of dat jouw website responsive is. Tegenwoordig kunnen klanten op elk moment van de dag, op elk apparaat en vanaf elke locatie op jouw corporate website terecht komen. Daarom is het belangrijk dat je corporate website op ieder apparaat goed toonbaar is en je de juiste boodschap kunt overbrengen.  Er staat een heel team bij ons klaar om alle zaken in te regelen.

Sonic-MSS-mockup
Corporate website Nh1816

Corporate websites gebaseerd op marktstandaarden

We werken graag op basis van een standaard content management systemen (CMS), zoals Dynamicweb. We overleggen samen met jou wat het beste past bij de propositie en uitstraling van het bedrijf. Daarna configureren we het CMS zo dat je site(s) met meerdere beheerders eenvoudig onderhouden kan worden. Eventueel kunnen we je een training geven zodat je snel zelfstandig aan de slag kunt met het CMS. Tenslotte is het jou website waar we samen

Multi-site, multi-language, complexe integraties met je backend systemen. We hebben in 22 jaar met alle bijltjes gehakt. Daag ons uit met je eisen en wensen, we weten altijd een oplossing te vinden. Tevens snappen wij als geen ander dat communicatie essentieel is voor een succesvolle samenwerking. Vrees dan ook niet om contact met ons op te nemen. Wij staan altijd voor je klaar en je kunt altijd langskomen voor een kop koffie.

Hoewel we onze verzekeringsproducten niet online verkopen is onze website een belangrijk middel in onze klantgerichte marktbenadering. Bluedesk heeft voor Nh1816 Verzekeringen een krachtige website met passende CMS opgeleverd. Hiermee zijn we in staat om onze relaties en verzekerden optimaal en flexibel van informatie te voorzien. Met de integratie van onze Stichting Goede Doelen Nh1816 is bovendien onze maatschappelijke betrokkenheid optimaal zichtbaar.

Jan Willem SwartManager Marketing & Communicatie Nh1816 Verzekeringen

Bluedesk heeft voor ons een nieuwe klantensite gebouwd. Het resultaat mag er zijn, we krijgen er veel positieve reacties op. Prettig aan de samenwerking was dat Bluedesk een goede balans hanteert tussen eigen kennis en inzicht, en doen-wat-de-klant-wil. Ze luisterden goed naar onze ideeën, voerden die niet blindelings uit maar lieten daar ook hun eigen kennis en ervaring op los. Vanuit technisch, grafisch of marketing-perspectief. Samen kwamen we zo tot goede oplossingen. Al met al een prettige en plezierige samenwerking met prachtig resultaat.

Tjeerd KuiperCommunicatieadviseur GGD Hollands Noorden

Neem contact met ons op


Wil je meer weten over corporate websites? Laat dan je gegevens achter en één van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met je op.

Of bel direct 072-5200310