Krachtige websites

We bedenken, ontwerpen, bouwen én exploiteren krachtige websites die bijdragen aan uw online succes. Vanuit een full-service aanpak realiseren en optimaliseren wij elke denkbare website. En natuurlijk zorgen we dat de website responsive is, dus werkt op een desktop, smartphone, tablet of ander apparaat.

Lift mee op 20 jaar ervaring

Of het nu gaat om een corporate website, een marketing website of een intranet website, ons team van multidisciplinaire specialisten is in staat om al uw ideeën en wensen te vertalen naar een krachtige online propositie. We doen dat op basis van een standaard content management systemen (CMS), zoals Dynamicweb, WordPress of een ander CMS. We overleggen samen met u wat het beste past.

dynamicweb-wordpress-websites

VANDERLAANGROEP-screens

Marketing websites

Op een corporate site is het niet altijd makkelijk om zeer gericht te werken. Een marketing website is dan een uitstekend middel om uw campagne doelstellingen te behalen. Een marketing website is vaak tijdelijk en dient snel gelanceerd te kunnen worden. In no-time realiseren we hem voor u en zorgen we dat hij aansluit bij de andere onderdelen van uw campagne.

Corporate websites

Een corporate website is voor iedere onderneming een structurele schakel in de e-Marketing strategie en klantcommunicatie. Met onze full-service aanpak zorgen internet strategen, webdesigners, webdevelopers en online marketeers er samen voor dat dat u de best mogelijke corporate website krijgt.

Corporate websites Ruiter Dakkapel

Hoewel we onze verzekeringsproducten niet online verkopen is onze website een belangrijk middel in onze klantgerichte marktbenadering. Bluedesk heeft voor Nh1816 Verzekeringen een krachtige website met passende CMS opgeleverd. Hiermee zijn we in staat om onze relaties en verzekerden optimaal en flexibel van informatie te voorzien. Met de integratie van onze Stichting Goede Doelen Nh1816 is bovendien onze maatschappelijke betrokkenheid optimaal zichtbaar.

Janwillem SwartDirecteur Nh1816 Verzekeringen

Bluedesk heeft voor ons een nieuwe klantensite gebouwd. Het resultaat mag er zijn, we krijgen er veel positieve reacties op. Prettig aan de samenwerking was dat Bluedesk een goede balans hanteert tussen eigen kennis en inzicht, en doen-wat-de-klant-wil. Ze luisterden goed naar onze ideeën, voerden die niet blindelings uit maar lieten daar ook hun eigen kennis en ervaring op los. Vanuit technisch, grafisch of marketing-perspectief. Samen kwamen we zo tot goede oplossingen. Al met al een prettige en plezierige samenwerking met prachtig resultaat.

Tjeerd KuiperCommunicatieadviseur GGD Hollands Noorden

Met de hulp van Bluedesk hebben wij een website welke klaar is voor de toekomst. De adviezen en hun technische kennis hebben ervoor gezorgd dat wij nog beter worden gevonden via Google, waardoor wij nog meer ondernemers kunnen coachen en adviseren.

Marco VetDirecteur VANDERLAANGROEP

Neem contact met ons op


Wilt u meer weten over websites? Laat dan uw gegevens achter en één van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met u op.

Of bel direct 072-5200310