• Integrated e-commerce
  • PIM
  • Digital marketing
  • Emerce 100 #3
  • FD Gazellen 2022
;
Webinar PIM voor de groothandel

Webinar: efficiënt beheren van productinformatie voor de groothandel

Reserveer mijn plek
Webinar PIM

Efficiënter product informatie beheren

Gratis inschrijven

Schrijf u nu gratis in voor de webinar op donderdag 20 oktober en ontdek hoe u als groothandel kunt voldoen aan de eisen voor productdocumentatie en optimaal product informatie kunt verwerken.

 

Webinar product information management

Alles over efficiënt productbeheer voor groothandels

Wat kunt u verwachten?

Product Information Management-systeem (PIM) is de oplossing om productgegevens nauwkeurig te kunnen onderhouden en op een effectieve manier productgegevens met de juiste kwaliteit te leveren.

In deze webinar leert u:

☑️ Hoe u productinformatie optimaal kunt aanbieden, zodat de productinformatie voldoet aan het formaat en de kwaliteitswensen van uw klanten. 

☑️ Hoe u processen kunt automatiseren, waardoor u de productinformatie sneller en consistenter kunt uitbreiden zonder dat u daarvoor extra "handjes" hoeft in te zetten.
Dit scheelt tijd en kosten.

☑️ Hoe u klanten kunt voorzien van informatie in een "Self-service" omgeving en daarbij inzicht geeft in betrouwbare klantspecifieke productgegevens.

☑️ Hoe u de time-to-market verkort door het effectief onboarden en verrijken van nieuwe producten.

☑️ Hoe u eenvoudig tegemoet kunt komen aan de steeds hogere eisen die uw klanten aan productinformatie stellen.

PRODUCT INFORMATION MANAGEMENT

WILT U WETEN HOE U PRODUCTINFORMATIE EFFICIËNT KUNT AANBIEDEN?

SCHRIJF U DAN NU IN VOOR DE WEBINAR

Met een efficient Product Information Management-systeem (PIM) is het erg gemakkelijk om productgegevens te leveren met de kwaliteit en snelheid die een concurrerende markt vereist. In de video hiernaast leggen de specialisten van Perfion u uit hoe u controle kunt nemen over uw product informatie.

Tijdens deze webinar over de Perfion software laten de specialisten van Perfion u onder andere zien wat de toenemende eisen voor productdocumentatie inhouden, hoe uw processen kunt automatiseren en hoe de gegevensverwerking kan worden gestroomlijnt.

Staat u voor de uitdaging om productgegevens efficiënt en foutloos te kunnen leveren?  Mogen wij u dan inspireren met webinars die in de maand september aangeboden worden door onze software partner Perfion?

 

Agenda gratis Webinars in september:22 september                : Efficiënt productinformatiebeheer voor groothandels

Deze webinar geeft u inzicht in de voordelen van een PIM-systeem. U leert hoe u effciënt productinformatie kunt aanbieden, processen kunt optimaliseren en gegevens optimaal kunt onderhouden.

 

20 oktober                : Efficiënt productinformatiebeheer voor groothandels

De bovenstaande webinar kunt u ook volgen op 20 oktober 2022. Het is een leerzame webinar, waarbij u alles leert op het gebied van product information management voor groothandels.

Webinar Holiday Season Webshop

Specialisten binnen PIM

Breidt uw kennis uit

Onder leiding van PIM-specialisten worden belangrijke onderwerpen uitgelicht. Zij leggen u graag uit hoe u als groothandel op een volledig correcte wijze productinformatie kunt leveren door processen te automatiseren en te optimaliseren. Zo kunt u concurrenten aftroefen op het gebied van product informatie management.

Naar boven
Cookies bij Bluedesk

Wij gebruiken cookies om u de allerbeste ervaring te bieden op onze website.