WAT DOEN WIJ

Als e-business partner met 22 jaar ervaring helpt Bluedesk je om digitaal te groeien. We doen dat door allerlei online middelen te ontwikkelen die geïntegreerd kunnen worden met je bestaande ERP, CRM en andere bedrijfssystemen. Ook na oplevering helpen wij jou digitaal te groeien door support en inspiratie te bieden. We spelen in op veranderend klantgedrag, ontwikkelingen bij je concurrenten en nieuwe mogelijkheden in de ingezette systemen. Zo zorgen we samen dat je business e-business wordt. En andersom.

Zakelijke Webshops

Met een krachtig e-business platform als fundament, realiseren we geavanceerde webshops die succesvol integreren met je bestaande ERP, CRM of andere bedrijfssystemen.

Lees meer

Corporate Websites

Op basis van een all-in-one content management systeem realiseren we overtuigende corporate websites. Inspelend op de behoefte van je klanten en duidelijke conversiedoelen.

Lees meer

PIM Oplossingen

Een Product Information Management (PIM) systeem verhoogt aanzienlijk de kwaliteit van contentpublicaties naar alle kanalen. Moet deze met uw ERP en online kanalen worden gekoppeld?

Lees meer

Service Portals

Met een service portal van Bluedesk kunnen je klanten 24×7 data in zien en zelf mutaties doorvoeren. Zo ontzorg je klanten optimaal en betrek je ze bij je dienstverlening.

Lees meer

Business Apps

Al je productdata actueel houden op elk kanaal, zowel online als offline? Met Perfion als PIM oplossing en de PIM expertise van Bluedesk bespaar je veel tijd en risico’s.

Lees meer

Best-of-breed platform

Onze oplossingen hebben een betrouwbaar e-business platform als fundament, bestaande uit geïntegreerde content-, product-, shop- en marketing management componenten.

Lees meer

WIJ OVERTUIGEN JE GRAAG

Meer dan 22 jaar ervaring
E-business specialist
Oplossingen o.b.v. krachtige platformen
Integratie met ERP en CRM
Uniek partnership met onze klanten
Resultaat gericht

WIJ KOMEN GRAAG MET JE IN CONTACT