Verhoog de conversie op je website

Je bent tevreden over het aantal bezoekers maar je ziet de resultaten niet terug in de omzetcijfers. Voor veel websites is dit een herkenbare situatie.  Onze online marketing specialisten kunnen je hierbij helpen. Zij brengen de knelpunten van je website (of webshop) in kaart. Met onze conversie optimalisatie dienst gaan onze marketing specialisten op zoek naar verbeterpunten van je website en brengen deze overzichtelijk in kaart met behulp van Visual Website Optimizer.

Gerichte aanpassingen in een webshop kunnen grote invloed hebben op de conversie. Je kunt hierbij denken aan de kleuren of vormen van buttons, indeling van de website, wachttijd bij een formulier, de grootte van een afbeeldingen of de costumer journey naar de winkelwagen toe.

Bluedesk is VWO partner

VWO is de beste tool waarmee onze marketeer kunnen testen op welke manier de conversie kan worden verhoogd. Met VWO zijn er veel mogelijkheden zoals Heatmaps, Behavioral Targeting, Split URL tests, Multivariate tests, A/B testing en Usiblity tests. Kortom: onze marketeers kunnen met Visual Website Optimizer (VWO) alle aspecten van je website testen.

VWO partner
e-Marketing diensten Fietsenconcurrent

Desktop, mobiel & tablet

Als VWO partner testen wij je website niet alleen op desktop maar kijken ook hoe de website presteert op tablet en mobiel. Uit deze gegevens kunnen we kijken waar het platform zich op kan verbeteren om de conversie te verhogen. Mogelijke wijzigingen op de website of webshop kunnen door Bluedesk eenvoudig worden aangepast.

VERHOOG DE CONVERSIE MET VISUAL WEBSITE OPTIMIZER

 Heatmaps

Zie op welke links, buttons en afbeeldingen jouw bezoekers klikken

Multivariate testing

Meerder varianten testen van veranderingen in headline, afbeelding, indeling, kleur, buttons etc.

AB Testing

Meerdere versies van je website en bekijk welke beter presteert

Usablity testing

Ontdek problemen en knelpunten die bezoekers ervaren op je website

Behavioral & GEO targeting

Verhoog de conversie met gepersonaliseerde content op de website/landingspagina

Alle cijfers op een rijtje

Je hebt direct inzichtelijk wat de veranderingen kunnen opleveren

Neem contact met ons op


Wil je meer weten over Visual Website Optimizer? Laat dan je gegevens achter en één van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met je op.

Of bel direct +31 (0)72 5200310